Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 26
Anina_n spune:
Uf....ce de bolnaviori ! Insanatosire grabnica !
Cristina nu e bolnava, dar a inceput prost saptamana, si ea. Are glicemii mai ridicate. Probabil are o perioada de crestere, hormonii de crestere crescand si glicemia.
Speram sa scapam de glicemiile mai ridicate, cat mai curand.
katty, spor la treaba si pupici !
Nicole, sa petreceti o saptamana minunata, alaturi de nasii lui Julian si copiii lor !
Mari, este impresionant filmuletul cu printesa ta !
Sa dea Bunul Dumnezeu sa o auzi cat mai curand posibil cum iti va spune, "mami, te iubesc!".
Lucia, katty si Nicoleta, v-am vazut pozele, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=16" target="_blank">intalnirecuMariuca1, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=17" target="_blank">la tarazaa si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank">pecalut, in concursul DC, 2006 in imagini. Mi-au placut si le-am si votat, inca de ieri.
Mai sunt mamici de aici, care au poze frumoase in concurs ?
Noi avem poza, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank">Craciun2006aa.
Sunt muuulte poze superbe ca "amtripleti", "explorand", "Iubire", "Sarut", si sunt convinsa ca cea mai reprezentativa va castiga.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna, buna!
Sanatate piticutilor bolnaviori!!!
Nina, si eu am votat multe poze, dintre care doar una am recunoscut-o "Intalnire cu Mariuca". Multumesc ptr. vot! Fetelor ce poze aveti in concurs? Sa le votam!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
mari_paun spune:
sunt suparata rau!
M-au sunat fetele sa-mi spuna ca Ema are o intoxicatie, am vazut de aseara blabde i-am dat claritine, dar se scarpina si i-a aparut basici, merg la dr cu ea acum...
pa-pa
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
sinzi_ana spune:
Nina va dorim si noi sa aveti parte de glicemii bune!!!!
David inca doarme...e aproape 9...nu a dormit de mult asa profund...si nici febra nu a mai facut de la 3 noaptea!!!
Si noi avem o poza in concurs, eu deja am votat cele mai sugestive poze...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Nicoleta spune:
Multumim pentru vot, nu este cea mai reusita poza a noastra, dar asta este. Cea cu explorand este faina.
Nicoleta
Cristina_C spune:
Si eu vreau sa va votez pozele! Doar pe a Ninei cu Craciunul in familie am recunoscut-o, ma duc sa mai dau o raita pe la concurs...
Vad ca in ultimul timp s-au imbolnavit multi copilasi pe aici, le doresc la toti multa sanatate!!
Pe Robert il duc martea viitoare la alt cabinet ORL. Vreau sa stiu daca mai are lichid in ureche dupa otita din decembrie si in ce stadiu mai sunt polipii. Am prins o perioada cand nu mai e racit, respira destul de bine pe nas, sa vedem ce-o sa ne spuna (am auzit ca e o doctorita foarte buna, imparte cabinetul cu un profesor, dar copiii sunt mai intai consultati de ea si i-i paseaza lui daca trebuie eventual operatie). Orelistul la care am mers pana acum a fost o dezamagire totala. Foarte superficial trata problema, imi raspundea mereu in 2 peri cand intrebam ceva!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
light spune:
Mari asteptam vesti bune de la doctor.Nina si de la voi asteptam vesti bune, sa se regleze glicemiile repede.Sinzi voi ce ati mai facut cu febra? Sper ca ati biruit-o. David e somnolent de la medicamente, cred.Sanatate tuturor!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Cristina tot cu gicemie mare s-a trezit, desi ii marisem doza de insulina aseara. Acum, astept amiaza, sa vad cu ce glicemie vine.
Lucia,
Mari, insanatosire grabnica printesei tale !
Ce ati aflat, de la ce i-au iesit acele blande ?
Sinzi, ce bine ca a scapat de febra, David ! E spre vindecare. Cred ca de aceea doarme atat de profund.
Asa dormea Cristina, cand scapa de febra.
Ruxij, Bogdan cum mai este ?
Cristina_C,
Sa vii cu vesti bune, sapt. viitoare de la ORL-ist !
Nicoleta, bravo micutului patinator !
Ca sa nu isi piarda antrenamentul, la primavara ii puteti cumpara role.
Sinzi, unde este poza voastra si care este ? Cum de nu v-am observat, ca eu m-am uitat la toate pozele.
In postul meu anterior, am dat link la pozele fetelor, ca tot ati mai intrebat de ele.
Edit: Stiti ce frumos ninge, aici ? Cu flugi mari, pufosi si desi....ca-n basme.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
mari_paun spune:
o intoxicatie alimentara...a mancat DANETE, alcol mentolat si claritine...totul e ok...
sanatate tuturor
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
Nicoleta spune:
Nina, sa stii ca vrem sa ii luam role anul asta. Poate ii luam din-alea care in prima faza sunt in triunghi, apoi in linie... Vrem sa ne luam si noi, dar nu cred ca anul asta...
Chiar Sinzi, care e poza, ca nici eu nu am vazut-o. David ce mai face?
Mari, ce mai faceti?
Cristina, da, se merita sa mergi la cineva mai bun daca nu ai incredere in medicul precedent. Si eu as face la fel. Ca sa fii sigura ca este ok.
Eu am condus azi iar, sunt vlaguita...
Nicoleta