Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 25
ruxij spune:
Multumesc!
Sanzi, ce are David? Sanatate multa, sa treaca repede. Noi am stat si azi acasa. A vomat iar azi noapte pe cearsaf, peste tot, a mai vomat si azi dimineata, a avut febra. N-a mancat nimic si e si asa slabanog. Dim a avut si scaun lichid. Deci e viroza intestinala. Cu chiu cu vai i-am dat trei linguri de supa azi toata ziua si acum mai pe seara cateva linguri de orez. Atat.
sinzi_ana spune:
Ruxij, nu stiu ce are David...deocamdata doar febra!!!
Chiar vroiam sa va intreb...voi cand va duceti la dr cu copiii??? Adica sa mai astept vreo zi doua, sau sa ma duc maine, a doua zi de febra????
Nu ii curg mucii, nu il doare nimic, nu varsa...nu stiu ce o fi cu febra asta din senin dar scade un pic la Tylenol si apoi iar creste...i-am dat azi de 4 ori deja Tylenol...
Sa il duc maine la dr???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
ruxij spune:
Eu ma duc imediat la dr. Dar nu intotdeauna a fost si prea folositoare consultatia. Du-l maine daca mai face febra.
Eu pe Bogdan l-am dus de ieri, i-am explicat doctoritei ce cred eu ca are si ea mi-a zis ca "I agree with you":)) si cam asta a fost consultatia. Atunci as putea sa pun eu diagnosticul si sa dau tratamentul fara sa mai dau pe-acolo, dar e mai bine totusi sa mergem ca nu se stie, better safe than sorry.
CORNELIAP33 spune:
Sanzi Eu daca in doua zile febra nu cedeaza cu antitermice ma duc la doctor, asta in conditiile in care are o stare relativ buna, mananca, se joaca, daca nu si mai devreme. Asa ca eu cred ca ar fi cazul sa mergeti.
Ruxi, ai grija sa nu se deshidrateze !
Scuzati-ma daca sunt pisaloaga, dar eu sunt asa de 'arsa' caci mi-e frica si de umbra mea.
Multa sanatate!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
light spune:
Sinzi, daca nu scade febra in 3 zile cu Tylenol sau cu ceva mai tare decat Tylenol, poti suspecta o infectie : gat, plamani, urina, deci mers la medic.Sanatate si numai bine!
mari_paun spune:
buna mamici,
ce se intampla cu febra asta?
Ema este inca racita kiar daca a luat 5 zile antibiotic, mi-a facut alataieri febra, am zapacit-o cu atatea siropuri, de la Augumentin trebuia sa fie ok pana acum, inca ii curge nasul, iar seara nu mai vrea sa manace decat lichide ...
Sper ca piticii nostrii sa se insanatoseasca cat mai repede...
Pana duminica cand avem party sper sa fie ok...
Multumesc tuturor pentru sustinere...
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
mari_paun spune:
buna mamici,
ce se intampla cu febra asta?
Ema este inca racita kiar daca a luat 5 zile antibiotic, mi-a facut alataieri febra, am zapacit-o cu atatea siropuri, de la Augumentin trebuia sa fie ok pana acum, inca ii curge nasul, iar seara nu mai vrea sa manace decat lichide ...
Sper ca piticii nostrii sa se insanatoseasca cat mai repede...
Pana duminica cand avem party sper sa fie ok...
Multumesc tuturor pentru sustinere...
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
Nicoleta spune:
Mai sa fie, si Stefan a avut febra, dar la el a trecut in 24 de ore, nu a avut niciun simptom, amancat bine pe toata perioada... Sinzi, ati fost la medic?
Ruxij, voi sunteti mai bine?
Mari, voi cum va simtiti?
Multa sanatate.
Eu ma bucur ca a scazut temperatura afara, asa mai mor si microbii si virusii astia...
Noi am fost aseara la patinoar, in graba mea am uitat sa iau camera cu mine. Stefan a intrat singur pe patinoar, a folosit mereu cadrul, nu a vrut fara si nu il fortez, a patinat vreo 45 de minute in forta, apoi l-a asteptat pe tati vreo 20 de minute, statea cu cadrul in fata intrarii in patinoar. Tati era la dentist si dupa ce a ajuns, de fericire, Stefan a inceput sa isi dea in petec! Patina (cu cadrul) pe un piciuor, facand cumpana :)), apoi facea tot felul de ghidusii ca sa ne smulga aplauzele . A fost o seara faina.
Nicoleta
light spune:
Mari, eu zic sa mai consulti si alt medic, febra sub tratament cu antibiotic atat timp, nu prea e bine, si ai vazut cate s-au intamplat in ultima vreme. Scuze, dar si eu sunt destul de paranoica si la chestii din astea sunt in stare sa merg la n medici daca nu ar ceda febra in 3 zile.
sinzi_ana spune:
David a mai facut febra peste noapte, i-am dat agocalmin fiola (ca deja ii dadusem tylenol de 5 ori) si i-a scazut...acum nu mai are febra, dar inca doarme...
Daca mai face febra fug la dr...asta ar fi a doua zi de febra...
Ieri a fost somnoros toata ziua, a dormit si la pranz si vad ca si peste noapte fara intreruperi...
El nu mai doarme la pranz de cateva luni, il culc seara la 8-9 si dimineata se trezeste la 7 si asta e tot somnul !!!! Oare e suficient?
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David