Copilasi din 2002 (31)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, multa sanatate!!!! Azi nu mergeti la gradi? Tu poti sa iti iei liber usor?

Cornelia, sa stii ca nici David nu obisnuieste sa deseneze...sau sa faca altceva......dar il mai apuca din cand in cand (de obicei cand are un interes sa ii cumparam ceva!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Elena, felicitari pentru Gabriela ! Un nume foarte frumos.
Sanatate si sarcina usoara, atat cat mai este !
Lucia, am vazut pozele cu Liviu. Ce a mai crescut... Si la fatza s-a schimbat un pic. Cresc micutii nostri.
Cristina, ce fain v-ati distrat in vacanta la munte !
Mariuca e tare dulce, asa cum o stiu de la inceput.
L-am vazut si pe Stefan(al Nicoletei) in poze. Se pare ca s-au inteles bine, cei 2 prieteni.
Multumesc pt. urari !
Nicole, ca si celelalte fete de aici, nu mi se pare ca esti prea exagerata, o data ce ai si timp pt. atata curatenie, si iti si place ceea ce faci.
Pentru ce i-ai luat vacanta lui Julian ? Mergeti undeva ?
Mari, sanatate Emei ! Am sa va sustin, la umanitare.
Sinzi, de data asta Cristina mai tare s-a bucurat de catelusa Bobita, decat de verisoarele ei. Parca era jucaria ei de plus, atata o tinea in brate si alerga cu ea, chiar si cand se juca de-a v-ati ascunselea. [:-))]
Cornelia, ma bucur ca sunteti bine acum, iar lui Rares i-a revenit si pofta de mancare, doar trebuie sa recuperze.
ruxij, insanatosire grabnica lui Bogdan !
Noi, azi, mergem la carnaval, la Cristina la gradi, unde ea a ales sa fie Belle din "Frumoasa si Bestia".
Cu pozele...mai greu...pana developam filmul.
Gata, alerg la carnaval.
O zi faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Anina n multumim pentru sustinere...

Urmatorul montaj este o poveste.
Despre o printesa. (EMA)
De 5 ani.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=22db241f95c7cba6815b97&skin_id=1010&utm_source=otm&utm_medium=image

Multumesc JUMBO

am numai prieteni plini de imaginatie

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Ruxij, multa sanatate!!!! Azi nu mergeti la gradi? Tu poti sa iti iei liber usor?

Cornelia, sa stii ca nici David nu obisnuieste sa deseneze...sau sa faca altceva......dar il mai apuca din cand in cand (de obicei cand are un interes sa ii cumparam ceva!!!)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Multumesc fetelor! Da, nu mergem la gradi, pot sa imi iau liber cam cand doresc. Am predat azi dim de la 8.30 la 9.30, timp in care a stat tatal lui acasa, iar eu la 9.30 m-am intors si a plecat el. Am facut o ciorbica si acum fac un pilaf proaspat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multa sanatate ruxij... sa va faceti bine repede.
Sanatate si la restu piticilor bolnaviori.
Nicoleta, ma bucur ca e bine Stefan
Nina, avem, pe nasi lui Julian la noi in vacanta si o sa avem o saptamana plimbareata, o sa aduc pzoe sa va arat pe unde am fost... mai multe detali saptamana viitoare

Multumesc fetelor - bag de seama ca sunt putin exagerata... probabil ca daca as fi avut si eu servici nu eram chiar asa - sau cine stie ... o sa incerc sa ma corectez in zonele cele mai exagerate - perdele, stersul prafului zilnic si aspiratul zilnic - cu pijamalele tot nu o las balta

pa pa si vb peste o saptamana .. sanatate la toti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va pupicesc si eu, dragute mamici!!!
Eu simt ca nu-mi mai ajunge timpul!
Cu chiu cu vai mai gasesc putin timp sa intru pe net!!! Si va citesc cam in graba! Azi am reusit sa ajung si eu la zi sa va citesc toate mesajele!
Elena, felicitari ptr. bebelina!! Sa fie sanatoasa si in continuare si sa vina cu bine pe lume! Sarcina usoara in continuare!!! Poate ne pui si noua o poza cu ea!!!
Gabb, nici eu nu cred ca exagerezi! Fiecare face cum crede de cuviinta in casa lui si isi organizeaza activitatile cum ii place! Daca tie iti place asta, n-are cum sa fie rau! Mai ales ca tot timpul e curat, si, sinceri sa fim, cui nu i-ar place sa-i fie casa luna tot timpul???
Mari, te sustinem cum sa nu, la subiectul tau de la umanitare!!! Putere multa in continuare!!!
Nicoleta, Cristina, am vazut si eu pozele cu Stefan si cu Mariuca. Sunt tare dragalasi!!! Frumos ca v-ati intalnit!!
Sinzi, Lucia, Nina, Cornelia, Ruxij, Krysta pupici tuturor!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Ruxij, si noi avem febra...
Aseara a facut 38.5....i=a scazut dupa Tylenol si acum doarme...
Ma gandesc daca sa il duc azi la dr sau sa astept o zi doua...

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

multumim pentru sustinere...

sanatate piticilor raciti

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, Sinzi, ruxij, sanatate multa.
Lasa ca trece.
Aveti grija,
Nicoleta

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/album/557294071dALPKa
Am pus si noi cateva poze la sf albumului...de pe unde am tot umblat...

:

Mergi la inceput