Copilasi din 2002 (31)
Raspunsuri - Pagina 23
HelleneC spune:
Gabb, mie nu mi se pare nimic exagerat, chiar tu ai explicatii pentru ceea ce faci! Fiecare om isi stabileste programul de curatenie in casa, in functie de anumiti factori, dar cel mai important, in functie de timp! Recunosc ca mie mi-ar place sa ma ocup mai mult de multe aspecte din casa, insa ajungand seara obosita de la serviciu, de abia fac fata la avalansa de "tandrete" a copilului... insa saptamanal fac curat in toata casa. Cu schimbatul hainelor, iar e decizie personala, eu fac urat daca simt persoane langa mine neingrijite...
Concluzie, nu ai ce cauta la "medic" sau psiholog pentru asa ceva. Tot ce poti face e sa reanalizezi tu situatia si sa vezi daca in unele locuri poti "trece" mai rar. Dar numai tu stii ce conditii meteo sunt la tine si ce pretentii ai tu in materie de curatenie!
Mami 30+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)
light spune:
quote:Si eu zic ca esti un pic exagerata, la prima vedere, insa avand in vedere ca esti toata ziua acasa, poate asta e hobby ul tau sa faci curat din placere, nu din obligatie, si atunci e de inteles si in plus asa iti ocupi si timpul.
Originally posted by ruxij
Nu cred ca este nevoie sa speli baile in fiecare zi si nici sa schimbi pijamaua zilnic de exemplu. Si ferestrele si perdelele le speli foarte des. Si nici aspirator zilnic nu e necesar. Daaar, chestia e ca nu mi se pare nimic rau, daca poti sa pastrezi totul atat de curat e foarte bine.
sinzi_ana spune:
Gabb, acum sincera sa fiu, ce treaba au vecinele tale cu ce faci tu in casa ta???? Daca tie iti place sa faci curat, nu vad care e pb??? Mai ciudat era daca iti placea sa umbli prin baruri, dar si aia era decizia ta si nu vad de ce ar comenta-o cineva!!!!!
Daca ai timp, si iti place eu cred ca e absolut normal!!!
La noi in casa, impartim treburile...sotul meu aspira (o data pe sapt) si spala wc (cam de 2-3 ori pe sapt, depinde de David) si baia (ca si David mai greseste "tinta" cand face pisu) si spala rufele
Restul le fac eu ...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
sinzi_ana spune:
Fetelor nu mai puneti poze noi??
Lucia, am vazut pozele lui Liviu e tare simpatic...Tot asa scurt il tunzi? David vrea plete mai nou si noi ne conformam
Elena, ma bucur ca bebelina e bine si activa!!!! Cred ca sunteti tare fericiti!!! Te apuci acum de cumparat accesori roz? hihi...I-ai pregatit camera?
Frig intre gilimele...caci dimineata sunt 10 C cu soare si la pranz ajung si la 18C...adica e acceptabil...Plus ca dupa un Craciun la 30C ma bucur ca e putin racoare si la noi!!!!
Face si bine...baietii dorm inca si e 9 dimineata (David la 7 de obicei e in picoare...)
Nicoleta, mi-e dor si mie de o iarna sa iti inghete nasul afara!!! Poate la anul reusim sa venim si iarna in Ro...dar sa vedem...ca avem alte planuri deocamdata...
David aseara s-a apucat singur de colorat, desenat si scris...am ramas si eu si RAdu cu gura cascata...ba chiar a desenat un trenuletz, a scris ceva cifre singurel, vad ca le recunoaste si mai mult de 10 in ambele limbi...
Mai nou e fascinat de un cos de basket pe care l-a primit cadou de ziua lui (de la prietenii nostrii dragi) si nu il simtim prin casa, ca toata ziua tinteste cosul!!!! Si a inceput sa numere din 2 in 2, 4 in 4...dupa cos....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
ruxij spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAquote:
Originally posted by ruxij
Nu cred ca este nevoie sa speli baile in fiecare zi si nici sa schimbi pijamaua zilnic de exemplu. Si ferestrele si perdelele le speli foarte des. Si nici aspirator zilnic nu e necesar. Daaar, chestia e ca nu mi se pare nimic rau, daca poti sa pastrezi totul atat de curat e foarte bine.
Si eu zic ca esti un pic exagerata, la prima vedere, insa avand in vedere ca esti toata ziua acasa, poate asta e hobby ul tau sa faci curat din placere, nu din obligatie, si atunci e de inteles si in plus asa iti ocupi si timpul.
Da exact si eu m-am gandit. Poate fi privit ca un hobby. Chiar daca nu este poate NECESAR sa faci tot, este absolut normal sa faci toate astea daca iti face placere.
Si chiar, vecina ce treaba are?
Gabbriela spune:
multumesc fetelor.
Pai vecina zice ca la mine e xagerat de curat si ca in fiecare dimineata aude aspiratorul cand trece cu copii sa ii duca la scoala, asta nu e normal dupa parerea ei.
Ea zice ca in casa se face curat numai cand e mizerie, dar eu prefer sa tin curat decat sa muncesc ca un rob dupaia o zi doua sa termin tot jegu de dat jos.
Poate sunt putin exagerata, dar din lipsa de ocupata zic eu ca o duc bine in comparatie cu altele care fac si cu clor wc si mai stiu eu ce alte bazdici [:d]
si ma duc sa petrec o duminica in familie....
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
mari_paun spune:
mamici de pitici 2002...
va rog sa scrieti si la subiectul Emei la sectiunea ajutoare umanitare..." ajutati la terapia pt Ema"
va rog sa ne sustineti
va multumesc
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
Nicoleta spune:
Salut, mamici!
Noi suntem ok, Stefan nu a mai facut febra, este bine, inca am avut curaj si am fost la patinoar de 2 ori, vineri si duminica. Se descurca bine, dar vrea sa meaga cu cadrul, nici macar e mana cu noi nu mai vrea, fiindca acel cadru ii da libertate totala. Ba inca face si figuri, patineaza pe un picior... :) Stie si singur sa patineze, dar ii este teama sa nu cada si atunci prefera cadrul.
eu am inceput azi scoala de soferi, a fost bine pentru prima data, sper sa ma tina entuziasmul...
Nicole, si mie imi place curatenia, insa si daca as avea timpnu as face-o asa de des, cred ca as mai citi sau m-as plimba mai mult. Dar cum ziceau si fetele, daca a devenit hobby, atunci este treaba ta, n-eu decat sa zica vecinii ce-or vrea. Noi dam de 2 ori cu aspiratorul in general, curatenie generala o data pe saptamana (toaletele mai des, este adevarat)... Numai ca la noi casa sta goala de la 8 la 16. Daca tie iti place si iti convine asa, de ce nu?
Elena, asa ma apuca o nostalgie dupa bebele meu care acum este flacau... Duminica am mers la biserica si el s-a prezentat preotului ca fiind Bucsa, un personaj din desenul animat CARS (noi avem doar cartile, el le stie din carti). Normal ca preotul nu stia cine este, si si-a inchipuit ca este numele de familie, ca apoi l-a intrebat care este numele mic... :))
Va doresc o saptamana placuta,
Nicoleta
CORNELIAP33 spune:
Nicoleta Si lui Rares uii plac mult cartile Cars, si ma tot bate la cap sa-i aduc si desenul animat. Am rugat un coleg sa mi-l copieze si astept de vreo saptamana, deh barbatii.
Sanzi Ce mi-as dori sa se apuce si Rares asa din senin de colorat, desenat, scris... Dar nici osansa. El tot nu tine cum trebuie creionul in mana si nici nu vrea sa incerce. Dar m-am mai linistit... Copilul meu intotdeauna a fost in afara statisticilor, asa ca o sa asteptam rabdatori.
Nicole Din punctul meu de vedere e cam mult, dar asta indeosebi pentru ca eu nu gasesc timp, nici pentru mai putin.(cu programul meu de lucru luni-vineri de la 8,00 la -19,00, 20,00 sau...., duminica cand nu ma lasa al meu sot nici sa ma aplec(ca-i sarbatoare!)noroc cu doamnele care fac curatenie, mai bine sau mai putin bine, ca nu prea am de ales.
Dar imi amintesc cand acum vreo doi ani tocmai angajasem o doamna la curatenie si-i facusem un program (pe hartie) cam ca al tau (mai putin cu pijamalele si perdelele) si n-a stat decat o saptamAna!.
Asa ca ...
Dar daca tie iti place asa si ai si timpul necesar, asa cum spuneau si fetele, e OK, nu trebuie sa te duci la nici un doctor..
Multumesc tuturor fetelor pentru urarile de sanatate.
Noi suntem bine doar ca a capatat o pofta de mancare innebunitoare caci nu mai stiu ce sa-i dau de mancare. Mananca din 3 in 3 ore, de toate. Deja vine spasit la mine si zice "Pot sa mai mananc si eu ceva?".Gatesc zilnic oale cu ciorbe, supe, tocanite si fripturi. Apoi sandwich-uri(5-6 felii de paine la o masa), cereale, lapte un litru pe zi, biscuiti, napolitane, placinte ...Cred ca s-a stricat ceva la el.. Daca o tine tot asa in doua saptamani depasim greutatea pe care o aveam cand ne-am imbolnavit.
Va pup si multa sanatate.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."