Copilasi din 2002 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu abia acum am vazut ca a fost deschis un subiect, autor Karina , pentru aniversarea lui Stefan. Cam picata din luna sunt in ultimul timp...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Cristinuca e bine, se bucura de vacanta dar nu si de zapada, care s-a cam dus prin oras, doar prin imprejurimi mai este.
Si ea vrea sa fie mai mare si pt. ca peste 10 zile mergem la aniversarea Medeei(verisoara ei mai mare), ma intreaba deja, cat mai este pana la ziua ei.
Mai nou, vrea sa se faca vanzatoare....intr-un magazin de jucarii.
Cu atatea cadouri in decembrie si in ianuarie(de ziua ei), numai jucarii viseaza.
Elena, sanatate si sarcina usoara in continuare !
Nicole, ma bucur ca julian este mai bine !
katty, pupici si voua !
Lucia, multumesc pt. explicatiile jocului cu paini. Mi l-am reamintit si eu. Il jucam la bunci cu verisorii mei.
Va doresc o zi cat mai frumoasa, in continuare ! Pupici, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Karina la multi ani! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!Liviu e un pic racit, ii curge nasul si stranuta. Sper sa nu mai apara si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Karina, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita!
Degetul meu face bine, azi vreau sa ma duc la patinoar, deci iti dai seama ca este cum trebuie... altfel nu as avea curaj.
Si Stefan ne mai da emotii cu tusea, desi a rezistat si el eroic 3 saptamani fara probleme la gradi (putina tuse foaaaarte rar). Acum este in vacanta. Pana luni.
Nicoleta

Nicoleta voi la care patinoar mergeti de obicei? suntem si noi la bv pentru cateva zile.Poate reusim sa ne vedem.
La multi ani Karina si multa sanatate!!
va pup !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani KArina, sanatate si numai bine!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Crig, am vrut ieri sa mergem la patinoarul din Racadau, noi acolo mergem, insa era gheata topita, erau 3 balti mari si am renuntat.
Dar poate ne vedem totusi, chiar daca nu la patinoar. In Poiana nu as merge, este cam aglomerat si mi-e teama de virozele astea. POate mergem la Macromall sau la Eliana Mall (si acolo au un loc de joaca foarte frumos pentru copii). Trebuie sa vorbesc si eu cu sotul meu sa vad ce si cum si te sun, bine?
Tare mult m-as bucura sa ne intalnim.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi Ani, Karina! cu ceva intarziere! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti!!! Asteptam poze!
Eu inca sunt in alergari, ma duc aproape zilnic la Circa Financiara si vin cu limba de-un cot, avem de facut o rectificare ptr. un atestat fiscal si e atata hartogaraie ca ma zapaceste!
Nicoleta si Crig, frumos ar fi de va intalniti!!!
Elena, pupici pe burtici! Incepeti gradinita de luni, nu?
Nina, pupici si tie! Multumesc ptr. emailuri, imi insenineaza zilele!
Ptr. restul fetelor, pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

KAtty, se pare ca ne vom intani cu fetele in seara asta. Sper sa ne si iasa planurile.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sa aveti un weekend placut, la noi nu mai e urma de zapada, asteptam sa vina urmatoarea!
Cristina si Nicoleta, sper ca ati reusit sa va vedeti si sa le faceti poze la puiuti!
Sanatate maxima la toti, va pup!
Elena

Mami 29+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Sa aveti cu totii un weekend superb.Noi ne pregatim acum sa facem o iesire pana la munte.
Sanatate multa la cei bolnaviori si sa ne auzim cu bine next week..
Va imbratisam cu drag

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Mergi la inceput