O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deya imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar nu ne-am confruntat cu astfel de probleme si habar n-am.
Poate celelalate fete, care sunt cu vechime mai mare in Tm sa-ti spuna. pacat ca nu intra.

unde sunteti?
Duminica placuta va dorim.

P.S.: la poze Marco am pus poze de ieri, cand l-am tuns pt. prima data la frizerie/coafor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, intru si eu mai rarutz cu scuzele de rigoare... invatz, chiar maine am un examen important si am emotzii (deocamdata, in afara de cel picat am luat cel putin 9 la tot)
Giova, am vazut poze cu Marco, e dulca tare
si am vazut si cu Kara, si alea de la fotograf si sunt dragute , face niste mutrite faine Kara :)
Diana, cred ca te-am vazut in centru... da' erai insotita si eu la fel si mi-era rusine sa dua buzna ...

Pup toate fetele, sa aveti o saptamana faina (si eu la fel, daca se poate cu 10 la examen )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am uitat sa zic ca am vazut montaju' cu Marco si vreau neaparat si io poza in floarea-soarelui , mi s-a pus pata
e bestial montajul

Mergi la inceput

Ingerash mama mersi.
Nu este student care sa nu pice macar un examen. asa ca fruntea sus si bafta la cel de sapt. asta.

Noi azi nu am iesit din casa. dar trebuie sa facem iar o vizita la Metro/Selgros ca s-au terminat pampersi, laptele si apa.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

Uite ca am aterizat si eu... nu prea mai am timp sa respir cu andrei al meu....tace si face.Cred ca o sa fie un mare pezevenghi , daca nu-i convine ce-i spun se face ca nu aude si sunt chiar langa el, nu conteaza...iar daca il cert trece pe langa mine ca pe langa stalp - si uite asa a luat una peste pampers.
Mai nou deschide usa de afara si se ia sa plece de acasa, azi la mall a plecat singur degeaba il chemam ca el o stia pe a lui- inspecta toate magazinele.
am vrut sa vad daca se sperie ...iaca fleosc ...nu avea treaba ca nue mama si tata ....mergea inainte ca rusu.si cand o sa vreau sa-l duc la gradi o sa vrea sa stea cu mine (legile lui murphy)
Gio- am prins spilul cu olita ...il pun dim putin si face sau nu il laud si ii dau jucarii asa ca a acceptat sa stea pe ea.
Si ca o mama obsedata ce sunt l-am invatat(adik incerc ) sa-l invat sa se spele pe dinti...avem si noi 7 insfarsit.

Ingerash - pe care diana ai vazut-o ? suntem 3

deya - cati ani are fratele tau? ca sa stiu daca o intreb pe doc mea de fam sau pe pediatra

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna , fetelor!
Ne primiti si pe noi in gasca voastra?
Pe GIOVA si pe puiutul ei MARCO (cu cei mai frumosi ochi albastri) i-am cunoscut deja , suntem vecini.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD

Mergi la inceput

Adina bine ati venit la noi.
Ce face Vlad?
Marco numai tampenii de dimineata, si nici lapticul nu a vrut sa-l bea.
Diana lasa mama ca nu e singurul care face prostioare si nu asculta.
Cate si-a mai luat marco la pampers....dar degeaba. el asculta si intelege doar ce-i convine.
Felicitari ca ati reusit cu olita.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

salutare fetelor.

Deya nici eu nu te pot ajuta ca nu prea cunosc medicii in Timisoara

Gio ti-am vazut filmuletul si pozele suuuuuper!

Eu sunt la facultate. Cica am recuperari. De la ora 14 la 21h dar... ioc de studenti deci cred ca o tirez spre casa.

ingerash bafta la examene

vl-ad, annica, monnali bine ati venit la noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,

pe fuga pana nu se trezeste Kara .. si pana nu apare soacra la usa .

Zau daca am mai vazt de-asetea. De cum a iesit Dani pe usa - ea ma sunat ca vine. Eu ca nu am nevoie de nimic, ca ma descurc ... etc - parca vorbeam cu peretii.
A venit - RACITA!!! si o tot dadea ca o sa stea vre-o doua zile la mine ... etc.
Eu ... inainte ca narodu - nu e nevoie, ma descurc, oricum dorm cu Kara ca doar nu o sa incalzesc inca o camera degeaba - deci mai mult decat atat ... cat de subtil sa-i mai zic?

Vine zilnic cate 2-3 ore si ne sta pe cap - o mai pun sa faca cate ceva ... ca sa stea cat mai departe de Kara - dar face repede (si prost) si se intorce sa ia fata in brate.
Doamne .... nu trece saptamana asta mai repede?

parca si eu sunt un pic racita ... sau e doar impresia mea?

UN BUN VENIT FETELOR NOI. Adaptati-va din mers si sper sa ne vedem cat de curand. Gio - o propunere ceva pentru 8 martie?

hai ca v-am pupat pe toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Neatza!!!
Bai mi s-a trezit copilul la 7.30. record!!!
Se pregateste de gradi vad.
Eu sunt chioara de somn, nu sunt obisnuita cu astfel de ore, dar ne revenim noi, cu cateva .

Miro si azi e numai marti...mai trebuie sa o suporti putin. Cand vine Dani?
Dia mersi. am auzit ca vine Mira in iunie si stabileam o intalnire, dar tu pleci in Franta .

Pt. 8 MARTIE astept idei de la voi.
e musai sa organizam ceva, dar unde RESTAURANT, BAR?
astept pareri.

si o zi buna sa aveti.

_
nunta noastra

Mergi la inceput