O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monali spune:

Mirona, trimis (f.scurt) mail.

Giova, superb filmulet. Foarte emotionant. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monali mersic.
Annica bine ai venit. te asteptam mai des pe la noi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monali spune:

Mirona, m-am uitat la toate pozele cu Karina. Ce dulceata de copil! E superba. Sa fie sanatoasa si ea si mami ei si toata familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

nu am avut net o perioada...

Monali - am trimis pm cu adresa doc.
si eu am avut noduli ,cu duphaston si mastodynon au trecut toti in afara de 1 si ginecologa mi-a dat tratamentul....asa ca aia la care ai fost e aiurita.M-a trimis(ca am vrut eu si a vazut ca-s speriata) si la mamografie si la chirurgie sa ma linistesc.
poti sa mergi la ea linistita...iti si deseneaza (vb serios),face tratamente pt bb dar la nastere e sotul ei.Mie mi-au placut...el a venit la mine dupa nastere si de 3,4 ori pe zi in salon ceea ce face mult dupa ....

Bine ai venit Anica !!!

va pup....o sa pun poze cu andrei in zapada

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annica spune:

Cum mai este Timisoara fetelor eu nu am vazut-o de 3 ani.S-a mai schimbat ceva?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annica

Cum mai este Timisoara fetelor eu nu am vazut-o de 3 ani.S-a mai schimbat ceva?

la fel cum ai lasat-o...doar ca e un Mall, si se construieste in draci.

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Cucu!! Cucu!!!
Stiu ca bate vantul in Timisoara, dar si pe

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

Ce mai faceti ?? stiti ce am uitat??? sa facem poze la intalnire !!!!

Cum am sanse cu olita???? andrei plange cand il pun.

va pup
diana

Mergi la inceput

Diana noi numai de la vara ne apucam de olita si de dezvatat de pampers.
Am incercat si eu, nu vrea sa stea, asa ca....mai incolo.

_
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

buna fetele eu sunte de la resita si mai postez la subiectu''In banat la noi acasa"ingersah.dia si angy ma stiu de acolo
as dori daca puteti sa imi recomandati un cabinet vrem un eco la inima pentru fratele meu luni.daca stiti vreun cabinet sua vreun doctor bun.

va multumesc si astept raspunsul vostru.
pupici

Mergi la inceput