O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Buna fetelor! M-am mutat recent in Timisoara si vreau sa ma primiti si pe mine aici cu voi.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cris esti binevenita.
Povesteste-ne mai multe despre tine.

fete unde sunteti?

noi ne ducem veacul pe la gradi, acasa si in parc. de azi am renuntat la suzi, macar in timpul zile. seara la culcare i-o dau, caci mi-e mila de el.
azi am luat si prima bulina rosie.
In rest nimic nou sub soare.

si va astept la scris.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!
Si eu pe aici super ocupata cu lucru si faculta, copil si alet din astea...Dejan e un super cuminte si ascultator ca ma mir si eu de el...S-a lungit a slabit de ii flutura pe el tricourile ce ii mai sunt bune de anul trecut...incepe sa semene cu Vasa lung si slab...

Cris..bine ai venit!
Ioana...bravo pentru bulina rosie si pentru suzeta...
Miro...unde esti? Hai da un semn de viata...ne lipsesti...ce mai face Karina?
Fetelor va las pe ziua de azi ca ma apuc de lucru aici si nu mai ajung eu pe Dc azi....Pupici!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Multumesc de primire
Am 27 de ani, studenta anul III Stiinte economice Arad, nu am copii, in cautare de un nou job si o noua locuinta. Sotul meu munceste aici de 2 ani, facand naveta in tot acest timp.
Imi place mult Tm si cred ca posibilitatile de dezvoltare personala sunt mult mai mari aici.

Cris

Mergi la inceput

Cris spor la gasit job si locuinta. sper sa gasiti cat mai repede.

am sunat la Miro de dim. la ora 9.40 si nu mi-a raspuns.
Poate e plecata la OR. nu srtiu ce sa zic.

noi suntem bine, eu azi sunt depresata putin, dar sper sa-mi revin repede.

si ....sefa Timisoara unde esti? pe cand un nou capitol?

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Pe unde sunteti gagici?
nici una nu mai zice nimic?
normal ca nu apare Sefa Timisoara cu un nou capitol, daca pe la noi bate vantul.

Noi suntem bine, eu imi fac CV-ul, caci vreau sa-mi caut de munca din toamna si parca n-am nicio tragere de inima dar e musai.
Clau va pleca din toamna de la firma si se va ocupa doar de firma lui, sa dea DD sa fi facut o alegere buna.
Cam astea sunt noutatile.

va si astept sa intrati sa mai ziceti ceva de voi si copii.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!
Noi suntem un pic necajiti ca Dejan iar a facut conjunctivita cu puroi la ambii ochisori, luata de la gradi evident....In rest suntem bine si abia astepta sa il ducem la mall la chestia aia cu masini mari, ceva spectacol cu cascadorii si flacari si alte chestii din astea....cred ca vineri va merge cu Vasa...
Eu sunt cam epuizata abia asptept sa sse incheie anul universitar , ca studenta ca nu mai pot....de saptamana viitoare incep sesiunea si mai o luna si gata

Ioana...le-a spus Clau deja la italieni ca pleaca? Bafta la cautat job...Marco ce mai face?
Miro...pe unde esti...sper ca sunteti bine...
Diana..cum e Andrei... e ok cu cu cresa?

Va pup si mai dati si voi pe aici sa mai schimbam si noi o vorba....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timisoara spune:

Timisoara 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianacorina spune:

quote:
Originally posted by Flaflo

Buna fetelor si ma scuzati ca dau buzna peste voi. Poate ma puteti ajuta si pe mine sa regasesc o prietena pierduta din vedere....
O cheama Diana Brindescu (nascuta Paslaru), absolventa Loga si a Fac. de Chimie. Cam aici se pierde urma.... Am fost de citeva ori la vechea adresa, unde locuia cu parintii dar nu am gasit pe nimeni acasa. Sotul ei, Sorin Brindescu, este antrenor de fotbal la o echipa de juniori. Va multumesc!
Si cu aceasta ocazie va rog sa ma primiti in mijlocul vostru, caci desi departe, voi ramine in suflet intotdeauna timisoreanca!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Flavia te asteptam la cap. nou (10).
asa se intampla daca nu se inchid capitolele vechi.

_

Mergi la inceput