O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Buna fetele!

[red]Simina/red]-da am comandat de la La redoute si vineri mi-a venit primul colet si sunt si eu foarte multumita de produse.Lui Vlad nu prea i-am nimerit marimea (i-am comandat 102 si sunt putin cam mari).Mai am un colet din data de 3 care ar trebui sa ajunga zilele acestea.Abea asteptOricum in iunie(spun fetele de la subiectul "la redoute")vin reducerile mari si atunci sa te tii

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Simina, Adina ma bucur ca v-au venit coletele.
Chiar vorbeam in Italia cu un prieten din Franta ca el tot de pe ala isi ia o groaza. toate tricourile firmate de acolo le avea. si aratau super.
Asa ca...e musai sa fac si eu card.

Marco e bine, eu cred ca nici nu a avut otita. dr. a zis ca e un inceput, dar nici o durere, nu s-a luat de ureche, nimic.
azi dupa amaiza iesim si noi putin la plimbare, ca ma strica de cap toata ziua cu brum,brum,brum...si se urca pe trici .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Adina..si eu tot 102 i-am luat lui Dejan si ii sunt numai bune...dar el e mai maricel ca puiul tau...e nascut in aprilie 2004..
Cat despre reduceri ..si eu le citesc pe fetele de la subiectul cu la redoute...sa vedem ce o sa fie..

Ioana...mai ales la lucrurile de firma merita ..sunt mult mai ieftine decat aici...oricum eu nu ma bag la alea ca ma depasec financiar...dar si asa am gasit chestii faine...

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina cand pot sa vin sa-ti aduc DVD-urile?
sa-mi zici cand ai timp, trebuie sa le dau si eu la cateva mamici de la noi.

si eu imi voi face card si astept reducerile. sau daca comanda Adina intre timp, fac pe comanda ei, caci nu avem inca buletin de Timisoara. sapt. viitoare vreau sa vad ce acte ne trebuie sa-l schimbam odata.

De Miro am mai citit la mamicile ei. dar in ultimele zile nici acolo nu a scris.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Pai Ioana..in principiu oricand...poate treci prin parculet cu Marco sambata sau duminica dupa masa sau cand vrei tu...cel mai bine suna-ma sa vad ...ok?

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina sper sa te sun diseara, daca nu uit. dar nu mai am nr. tau, au sters astia toate PM-urile .

va , ies cu marco pe-afara putin.

_

Mergi la inceput

Ioana..ti-am scris pe PM numarul meu...Pusi!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Mersi Simina. am primit.

la Poze Marco avem poze de ieri si azi.

la ora 18 erau 30 grade .
Marco mi-a transpirat tot in masina...si e o circulatie...infernala.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Noi suntem bine,am fost la gradi asa ca e ok.
Giova - Andrei nu face bronsite....bronsiolite,mai nasol ...cica se fac pana la 3 ani .
Noi am schimbat Croatia cu grecia...mergem 3 fam cu masinile, copii,bona la copii pt 2 saptamani asa ca nu era de refuzat.
Referitor la malta nu mai merg... e f scump si din cate imi povesteste Dan nu prea am ce vedea acolo,nu e mare lucru si totul e f scump ca este importat.

Deci pe cand ne vedem ?? eu sapt 21-27 voi fi pe la oradea.

va pup
diana

Mergi la inceput

!!!
Am fost la iarba verde, am facut mititei si dovlecei la gratar. marco a fost de groaza, umbla peste tot, se urca la oameni pe paturi, cersea de la fiecare cate ceva.
a facut si baie in rau, i-a cam fost frica de nisip si apa, nu stiu de ce, dar s-a acomodat repede.
Nu mi-a dormit decat 10 min. la dus si 20 min. la intoarcere. acum e rupt, dar incerc sa-l mai tin macar pana la ora 20.

Simina am uitat sa iau DVD-urile.
sper sa ajung luni pe la tine pe la faculta, daca nu seara pe la tine pe-acasa.
Diana aoleu...pana in Grecia cu masinile cu copii? nu stiti la ce va inhamati. Noi pana in Italia si am innebunit, si am facut din 2 parti, cu oprire pt. o noapte.
Poate Andrei o fi mai cuminte, dar marco nu a prea avut stare in scaunul de masina. si pe autostrada e interzis sa ti copilul in brate, doar cand esti oprit .
fain ca aveti bona la copii, nu vreau sa fiu in pielea femeii aleia cat va avea de alergat dupa 2 kinderi.
In Malta am vazut si eu ca sunt preturi super mari.
Miro pe unde esti mama? mai da un semn si tu. Kara ce face?

va , o sapt. buna sa aveti.

_

Mergi la inceput