O alta Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 25

Giova spune:
Adina eu nu v-am putut vedea. exact un copac e in fata balcoanelor noastre. tu pe ce balcon ne-ai vazut? pe ala lateral sau asta din fata?
noi am mers pe cel lateral, de acolo se vede mai bine, dar nu mai erati.
a fost frumos la ziua lui Dejan, pozele sunt naspa, toate in miscare. ce sa facem daca avem copii vitezomani? Numai Kara se vede ok.
poate sunt mai bune de la voi.
oricum le trimit la toate, care sunt cat de cat. vedeti voi ce alegeti.
Marco nu mi-a adormit pe masina. acasa mi-a mai papat un piure de fructe de la borcan si s-a mai jucat cu tat-su, pe urma baita si somn. lapticul il bea prin somn, ca mi-a adormit, nu a mai putut mbea.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mirona spune:
salutare fetelor,
Simina - inca o data imi cer scuze de plecarea mea prea rapida de la chef ... dar stii si tu cum e un bebe marait - deci nu se mai putea. A adormit instantaneu - cum am pus-o in carut si pana acasa nu s-a clintit. Asta e rupta mai fetelor - ii exact ca ta-su - daca nu-si face ea somnul regulamentar ... nu te poti intelege cu ea.
Si cam doarme dupa fiecare masa.
In fin - poate la anu.
Deci - inca o data pentru micul Dejan (mare pt noi) sa creasca mare si frumos, sa fie cuminte si sa-si asculte parintii.
am creat un album la comun cu ziua lui - am pus pozele de pe aparatul meu - daca sunt doritori pentru anumite poze - mail la subsemnata si vi le trimit pe cale dorite.
pupici la toate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Giova spune:
Neatza!!!!
Miro pozele tale sunt mistoooo. si ai facut multe, multe!!!
eu le vreau pe toate in care e Marco.
Sunt mortale pozele de Paste cu Karina, acum ma delectez cu ele.
Marco a fost super cuminte cand l-am dus, nici nu a plans, nici nu a ras. zici ca era de pe alta planeta.
ieri am fost in Botanic cu vara-mea si marco. super aglomerat, marco nu a stat un moment locului.
la ora 19 avea programare la tuns. dar credeti ca a stat? s-a pus pe-un cand i-a pus chestia aia pe el....si prima data asa de cuminte a stat, tot la tipul asta. mai asteptam, poate reusim mai incolo.
va pe toate si o sapt. buna va doresc.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

diana1971 spune:
Buna fetelor
am vazut pozele lui Miro ... si io vreau ....; tre sa-i face cum curte lui simina ca a filmat momentul cand andrei si marco erau pe jumate in cutia cu lego si se mai clapaceau ...asa pt divertisment.
noi suntem bine ...azi andrei a facut pishu din picioare ca baietii ... numai ca nu a avut tinta ... a nimerit in loc de baie ..la el in camera pe parchet ...daca o sa creasca plante stiu cine le uda.
va pup
Diana

vl-ad spune:
quote:
Originally posted by Giova
Adina eu nu v-am putut vedea. exact un copac e in fata balcoanelor noastre. tu pe ce balcon ne-ai vazut? pe ala lateral sau asta din fata?
noi am mers pe cel lateral, de acolo se vede mai bine, dar nu mai erati.
Ioana-nici noi nu v-am vazut dar i-am auzit gurita lui Marco.
Noi nu am mai putut iesi azi in parc pt ca lui Vladu ii curge nasul f tare si a facut si putina febra.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Giova spune:
Da Diana e musai sa avem filmatul. si pozele de la Simina.
eu am vreo 2 poze faine cu Dejan si Andrei la tort. Incerc sa ti le trimit cand pot.
Miro mi-a trimis pozele.
Of Adina, chiar vroiam sa vad de ce n-ati venit. Insanatosire grabnica!! Poate maine e mai bine si ne vedem.
_

Giova spune:
Diana eu iti trimit toate pozele in care e si Andrei. poze de la mine si Miro.
cu ocazia asta trimit si pozele mai vechi .
_

diana1971 spune:
Buna fetelor
Giova - suuper ,merci mult,abea astept sa le vad.
dar unde le pui? pe mail? cu share photo cand intram pe mess?
Azi am fost la sala ... si m-am vazut in oglinzile alea ...nu-s buneee ca se vede burtik...e drept ca am pus in ultimele 2 sapt 2,3 kg pe mine.
noapte buna , va pup
Diana

Giova spune:
Neatza!!!
Diana in mail le-am trimis, le-am, atasat. de acolo poti sa ti le salvezi in comp.
Hai ca ai ce descarca....
_

diana1971 spune:
Buna fetelor
Giova- merci mult pt poze ...ai muncit ceva .
mai dar ce mul mai scrieti ...sunteti prea vorbarete ... oe cand intalnirea???
diana