O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro vazut si eu pozele. este mortala kara, iar voi...2 parinti fericiti.
Adina se pare ca azi nu ne vedem in parc. este urat afara.
vad ca ai reusit sa pui filmele. imediat ma uit la ele.

Marco a papat si azi tot si foarte bine. se si simte ca e mai indesat. doamne ajuta sa-l tina cat mai mult.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Mitzuka- noi venim ,sper sa nu intervina ceva neasteptat,dar la 5 e ok pt noi,nu stiu adresa ta si nr de tel... scrie-le pe mess pls.

Azi am fost la control la gineco si sunt apta pt bebe 2 ...mai urmeaza negocieri in familie ...dan zice sa mai stam dar pe mine varsta ma impinge de la spate.I-am zis ca daca ma supar ii fac gemeni .

azi andrei a fost in priza.... ma termina si la 6,7 sunt gata ca bateria .

va pup... fug si eu sa dorm ...acum stateam sa ma joc cu el ...

Diana

Mergi la inceput

Diana la ora 4 noaptea te joci cu Andrei????
nu doarme la orele alea?

Marco e ok, cand ajungem la gradi. fuge la ediucatoare, tot asa de bine mananca. sper sa recuperam gramele pierdute.
dar iar e cam agitat noiaptea, cred ca ne ies celelalte maselute.

eu am masina, asa ca colind toata ziua orasul si-mi rezolv o groaza de probleme. ce bine e!!!!

va .

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!

Acuma am ajuns de la gradi unde am dus tortulet si suc la pitici...i-au cantat La Multi Ani lui Dejan si el era super incantat....doar ca dupa aia a inceput sa planga asa ca l-am luat acasa sa doarma..

M-am dotat bine si cu aparatul foto si am luat si camera video de la sorela ca sa il filmez dar cum era prima data cand pun mana pe ea nu a iesit nimic....adica e un buton pe care trebuia tinut apasat tot timpul si eu nu am tinut ...asa ca ce credeam ca se filmeaza nu s-a filmat si invers...poze nu am decat 2 ca deh...am zis ca am filmulet...crap de ciuda....dar imi iau revansa maine cand ne vedem toate si duminica cu rudele...

Diana..ti-am scris pe mess adresa....Asa deci..vrei bb doi....eu nu mai am curajul...poate dupa ce trece muuuuult timp ca de vrut Vasa vrea....
Ioana...ce bine ca s-a acomodat Marco la gradi...E normal sa nu ia asa bine in greutate cand ii ies masselutele....dar recupereaza el....Sa aduci dvd sa iti scriu alea..ca eu tot uit...

Fetelor...ce sa le pregatesc la piticii vostri de papa????
Ma refer la Ioana si Diana...ca micuta Kara e cu papa special de bb...Sa imi spuneti pls....

Miro...am vazut pozele de la botez.....super..o dulcica de numa Kara...si vorba Adinei ce bronzata e....si tu de altfel....mi se pare ca bblina semana tot mai mult cu Dani..cel putin in poze....
Ai vorbit cu Albi??? Vine?

Va las ca ma intor la treaba...
Pupici!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina marco nu e pretentios cu mancarea, si la ora aia cu siguranta nu va manca, asa ca stai linistita de pe partea mea.
Imi pare rau ca nu ti-au iesit pozele si filmatul.

eu sunt la Clau la birou, am mancat impreuna si acum mai stau putin aici, dupa care merg dupa kinder.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Simina,La multi ani lui Deian !Sa creasca mare si sanatos,sa va bucurati de el.

Va pup pe toate,toate.

Mergi la inceput

Adina pe unde umblati?
l-a strigat cumva Vlad pe marco acum de 15 minute?
eram pe balcon si parca asa am auzit.
Cosmi , ce faci?

_

Mergi la inceput

Adina pe unde umblati?
Cosmi , ce faci?

_

Mergi la inceput

Neatza!!!

Dejan!!!! sa cresti mare, sanatos si cuminte, caci frumos esti.

Adina sotului tau!!!

ma duc la treaba, v-am pupacit.
weekend fain sa aveti!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

DEJAN -sa cresti mare , sanatos si sa ai parte de mult noroc in viata

quote:
Originally posted by Giova

Adina pe unde umblati?

Da Ioana , Vlad l-a strigat pe Marco.
Eram in balcon si mi s-a parut ca ii aud gurita lui Marco , l-am chemat pe Vlad sa il auda si apoi nu l-am mai putut opri din tipat.
Chiar l-a intrebat Florin:
-tata , te aude?
Vlad:
-nu (si incepea sa tipe),Marcooooo
Ioana-multumim , o sa ii spun lui Florin

Azi toata ziua am fost prin oras la cumparaturi .
Am colindat toate magazinele pt copii sa ii cumparam lui Vladut ceva de incaltat si nu am gasit nimic sa imi placa.Intr-un final am ajuns la Mall si acolo am gasit ce vroiam.

Noi de luni iar o sa ramanem singuri cel putin 2 saptamani , pt ca Florin pleaca in Bulgaria .

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput