Acidul Folic
Raspunsuri - Pagina 3
Happiness_4_us spune:
Si eu iau tot acifol. Sper s anu fie nici o problema ca e de 5mg. M-ati bagat la idei.
Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Liana30 spune:
Nana vrei bataie?ia vezi ca e tot la mine..cine ti'a recomandat AF? dc? atunci stie el ce stie..daca nu el..atrunci chiar iti trag una la popou ca iei din ce auzi..ia fuga si intreaba dc ..si gata cu grijile ca altfel vin io cu paruuuu
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Moniland spune:
Si daca tot luati acid folic incercati sa luati tableta intotdeauna in jurul aceleiasi ore. Asa se zice.
Monica
Missy spune:
mi-a dat in sfarsit si mie dr de fam sa iau Acifol, dar m-am speriat cand am citit pe reteta sa iau 3 pastile pe zi. nu-i cam mult? voi tot 3 luati?
Boo spune:
Eu iau Acifol, care e de 5 mg pastila. Si iau una singura dimineata. Aseara tocmai ce am fost la dr si mi-a spus sa iau 10 mg / zi, deci cate 2 pastile de Acifol.
Sincer, nu mai inteleg nimic. Peste tot pe net scrie ca trebuie luat cam 1 mg / zi si el a zis 10. L-am intrebat de mai multe ori, ca am zis ca nu inteleg bine, dar a repetat : doua pastile pe zi. Ok, ma conformez atunci. O sti el mai bine decat mine ....
violeta69 spune:
boo daca zice medicul asa ia asa!!!
azi am citit ca e bun si la Alzhaimer....deci,nu strica...macar la astea care se apropie de pensie ca mine...ca nu se stie!!!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
MARY-ADY spune:
BUNA
Bine v-am gasit.
Am si eu o intrebare.
Vreau si eu un,si ma gandesc sa incep cu acid folic si utrogestan,sau duphaston,credeti ca este vreo problema daca iau acid folic si utrogestan in acelasi timp?
Pupici si
aniast72 spune:
mary-ady, dar tu ti-ai facut dozarile hormonale sa vezi cum stai cu progesteronul? Daca iese bine, n-are sens sa iei utrogestan, te mai si dereglezi. Asta se da de obicei la sfatul medicului, in caz de sarcina, cand progesteronul din organism nu este in cantitati suficiente, sau in caz de sangerari in sarcina...pentru sustinere.
Acid folic poti lua linistita o pastiluta pe zi, oricum ti-l recomanda medicul dupa ce ramai insarcinata dar e bine sa iei dinainte.
Daca vrei un , icepe cu temperatura bazala, sa vezi daca ovulezi, cu teste de ovulatie, dozarile hormonale..si pune-l pe sot sa faca o spermograma. Intra la Aspirante optimiste si vei invata din experienta fetelor. Bafta multa.
Andreea 18+ cu
Boo spune:
MARY-ADY si eu sunt de aceeasi parere, nu lua medicamente fara sa consulti un medic intai. Acidul folic e ok, se poate lua din timp, chiar daca nu esti graviduta, dar eu zic sa nu iei altceva.
Eu am inceput de cateva zile sa iau Duphaston pentru ca nu am ciclu, am facut tratamentul cu Diphereline si inca nu mi-a venit. Daca tu te simti ok, nu are sens sa bagi hormoni in tine degeaba.
Acidul folic eu am continuat sa iau cate 2 pastilute (Acifol) de cand mi-a zis asa dr. Il iau de prin noiembrie chiar daca nu s-a putut pana acum sa raman gravi.
Poze
MARY-ADY spune:
HRISTOS A INVIAT!
Buna fetelor,
Multumesc pentru sfaturi,voi merge cat de curand la doctor si sper sa am vesti bune
pupici tuturor