Acidul Folic
Raspunsuri - Pagina 2
Olivia26 spune:
Boo, eu zic ca atata timp cat iei supliment de vitamine, nu mai e nevoie sa iei separat acid folic.
Missy, ar fi bine sa iei acid folic.
Eu nu il iau la recomandarea medicului, ci pur si simplu asa am hotarat. Nu are contraindicatii sau reactii adverse.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
violeta69 spune:
Boo suplimentele de genul materna au dozate vit si mineralele pt o femeie insarcinata!
pt ca in cantitati mai mari unele vit in loc sa faca bine fac rau...ex. vit A!
Asa ca poti lua orice vit acum cat nu ai BB la bord....
dupa e bine sa intrebi medicul!
Eu am luat acid folic si fe cand am fost insarcinata cu puiul meu pt ca asa mi-a zis medicul ...si Fe+acid folic mi-a zis sa iau pana termin de alaptat!
si nu aveam decat 30 de ani atuni asa ca ....e in functie de medic!
dae,a fost f. bine.....copilul meu a fost si este un copil perfect sanatos.....
parerea mea e ca acidul folic nu face rau chiar daca e in exces...se elimina....organismul isi ia cat are nevoie!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
bibyrox spune:
In fiecare zi! Cate o pastiluta!
quote:
Originally posted by camy062004
se ia in fiecare zi sau in o anumita perioada a luni?
camy poze
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
ladymina77 spune:
I-au si eu acifol de 2 zile inca pe prospect scria de la 1 la 3 pastile pe zi,eu am luat 2 .Sa renunt la 1? ca habar n-am
Multumesc pt raspuns.
mina
oana_oana26 spune:
eu iau acifol de 5 mg de 1 an , la inceput am luat cate 2 pe zi, iar de prin decembrie numai o pastiluta
din cate stiu acidul folic nu se acumuleaza in organism, tocmai de asta fiind necesara administrarea zilnica
excesul se elimina, deci, cred ca nu-i nici o problema daca iei 2 pe zi, intreaba-ti si medicul, el e cel mai in masura sa te lamureasca
Sanatate multa
AngeliquedeS spune:
Nu, din pacate la asta nu ajuta... ce bine ar fi! Eu am un an de cand iau zilnic acifol si ii dau si sotului
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
numeioana spune:
Ha ha ha! Chiar c-ar fi bine... Luam 2 luni AF si gata bebe!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
http://t2.lilypie.com/kHjWp2.png
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.