Acidul Folic
Salutare !!
Nu stiu daca mai exista vreun subiect pe tema asta, dar poate ma ajutati un pic.
Vreau sa raman insarcinata si stiu ca inainte cu cateva luni este bine sa iei acid folic. Din cate am citit inteleg ca doza zilnica recomandata este 400 micrograme (mcg) pe zi (400 micrograme = 0.4 miligrame(mg)).
Problema mea este : in comert se gaseste in mai multe variante. Eu am inceput sa iau Acifol de la Sicomed, dar pe cutie scrie 5mg. Asta inseamna de vreo 12 ori mai mult decat DZR ...
Voi de care ati luat ? Stiu ca in cazul in care cantitatea este mai mare el se elimina, dar totusi nu e PREA mare ? Poate trebuie sa iau in concentratie mai mica ..
Raspunsuri
Olivia26 spune:
Boo, poti sa iei linistita Acifol. Si eu iau tot Acifol de cateva luni. Tot ce este in surplus se elimina prin urina.
Mai multe informatii gasesti www.desprecopii.com/info.asp?id=296" target="_blank">aici
Bafta!
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
ancadragoman spune:
Si eu iau tot asa si nu este nici o problema.Surplusul se elimina.
Te asteptam la aspirante optimiste
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
numeioana spune:
Si eu iau tot Acifol, dar daca tie ti se pare prea mult poti sa tai pastiluta in doua. Stiu pe cineva care ia asa si e ok.
Bafta si sa auzim de bebei
Ioana, cea mai optimista aspiranta
http://t2.lilypie.com/kHjWp2.png
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olivia26 spune:
Are dreptate Ioana, poti sa tai pastilutza in doua si ii dai si sotului jumatate.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
bb_yasmi spune:
tot Acifol iau si eu, asta e a patra luna deja! din cate stiu si eu surplusul se elimina.
vreau si eu un bebic!!
Laura Ioana spune:
Si eu tot acifol iau. De multe luni, cred ca am mai bine de un an. Si iau si materna
Poze Laura
Boo spune:
Eu pe langa Acifol am inceput sa iau de vreo 3 saptamani multivitamine. Pe astea le iau impreuna cu sotu'. . Luam Centrum acum. Sper sa ma ajute pentru ca eu fac tratamentul cu Diphereline pentru chisturi. Materna are ceva in plus sau in minus decat multivitaminele obisnuite ?
Missy spune:
Dar acidul asta folic se ia fara recomandarea dr? mie la prima sarcina nu mi-a zis nimeni sa iau, net nu aveam pe vremea aia sa aflu ei eu de el. acum nu stiu ce sa fac, inca nu am fost la dr pt ca am de-abia 6 zile intarziere. sa incep sa iau asa pur si simplu?