PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
Tweety7 spune:
Dariana imi pare asa de rau ca esti chinuita!
Nu stiu ce sa-ti zic ca sa te incurajez.
Chiar nu ai cu cine lasa piersicutul ca sa odihnesti un pic? Asta-i singura solutie pe care-o vad. Iti trebuie multa odihna si macar o farama de timp liber pentru sufletelul tau.
si sper sa-ti revii.
Mamidestefan
Si mie mi-era dor de voi! 
Larisa imi pare rau pentru prietena ta. O asteptam in
cu mare drag.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff reusesc si eu in sf sa scriu ca pana acu m-am chinuit sa citesc si normal ca acu plange mandra.
Multumim mult pt urarile de La Multi Ani:
Oncicu
Lushk
Sarilla
Consi
Andreea25
Mamanati
Katik
Mamidestefan
Maryion
Hai ca fug ca nu ma lasa sa scriu urla ca din gura de sarpe revin mai acusi!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Muuh spune:
larissa eu as recomanda un doctor homeopat pentru dermatita atopica. Din cate am auzit cu tratament alopat v-a tot reveni. Eu asa as face si asa voi face intrucat Alexei a facut alergie la paracetamol. Despre medici homeopati s-a discutat aici
Miruna +
Alexei
Lushk spune:
La multi ani piersicutzelor sarbatorite azi!!!!!
Am reusit "performantza" de a face si noi viroza 
...Muci, rosu in gat, tuse, tot tacamu`...Offffff...am fost dimineatza la dr. ca nu se mai putea..ieri toata ziua am aspirat nasucu cu BB (sa-i de-a D-zeu sanatate celui ce-a inventat-o ca buna mai e), toata noaptea n-a putut respira mititelul, temperatura, a tusit, mi s-a rupt inima...
Suntem sechestrati in casa 2-3 zile...pacat de vremea asta frumoasa...
Concluzie...oricat am incercat sa-l feresc de virusi (nu aglomeratie, nu contact cu persoane bolnave, nasucul tot timpul protejat cu fular etc, etc) tot n-am scapat...asta e...
Va pup si fug la piticu meu fonfait....
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)
bulinuta27 spune:
pup fetele!!!
iaca am revenit si noi!
Tweety, Cristina-Ioana sunt la apel dragutelor...am citi ultimele 2 capitole si ma prezint 
mishi, map, a.cicel, madyn, tare m-am bucurat cand am vazut ca inca mai cititi si ati si scris 
anasia da am inceput serviciul ![]()
dragutele noi suntem la fel cum ne stiti: nemancaciosi si voiosi...are 8050 kg si 74 cm si vorbeste toata ziua pe limba lui, se stramba ne scuipa, face ploite, se invarte pe toate partile, mai nou doarme pe de-a latul patului cu capul intre gratii
...si eu il mut la loc toata noaptea...e-coli nu ne-a mai iesit la caca si ne pregatim miercuri de vaccinul de 6 luni...
eu am mai fost intr-o tura pe la Viena si la Budapesta (cu treba ce-i drept) dar am prins mega reducerile asa ca iar am venit cu masina taras
...si apoi m-am intors la servici cu drag si spor ![]()
imi pare rau de puiutii bolnavi caci stim si noi cum e si ii pup pe toti sa le treaca 
iulia sanatate multa tatalui tau si pupici la puiuta
pumpkin io abia astept sa te vad asa ca te asteptam sa mai propui de o intalneala ceva ca vremea tine cu noi se pare ![]()
va pup si mai intru...promit
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
bulinuta27 spune:
in legatura cu caderae parului la mine parca nu mai cade asa mult...si a inceput sa creasca din ala nou
dupa tratamentul ala de care va ziceam eu cu foltenne si alpecin alternativ plus vitamine...m-am si tuns ce-i drept
va pup
cand se apuca bulinuta de scris nu se mai termina
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Genie spune:
Katik intrebai de remedii pentru tuse. Medicul meu de familie mi-a zis ca e ok daca iei septolete sau hexoral spray, chiar daca alaptezi, eu am incercat, e adevarat pe mine ma ustura gatul, nu tuseam, dar am citit intr-o revista un remediu care la mine a functionat imediat: iei o telina potrivita, o tai pe jumatate si o scobesti cat poti de mult in interior. Apoi pui o lingurita de zahar in scobitura(eu am pus brun) si lasi peste noapte la temperatura camerei. A doua zi dimineata bei sucul strans in scobitura. In revista respectiva era trecut ca leac pentru tuse, asa ca sper sa mearga si la tine
multa sanatate
pupici
MissJJ spune:
Norocuta ma bucur ca va simtiti mai bine! 
Mihatocae, Lushk multa sanatate la puiuti, sa treaca repede! Pupici multi de la noi! 
Mamidestefan sa stapanit sanatosi scaunelul.
Si noi vrem acusi sa luam ca e greu s-o hranesc in scaunelul ei.
Tweety multumim pt felicitari!
Mai nou noi papam niste cereale dim la 10-11 si apoi la pranz in jur de 2-3 papam supica crema sau diferite piureuri de legume.
Bine nu papam inca tare bine incar sa eliminam si lapticul de la orele respective dar facem progrese. Ieri am cumparat de la aceeasi firma de unde am laptele fetei niste borcanele ca de iaurtel cu piureuri de fructe sper sa ii placa, ieri am incercat mar cu banana si ne-am cam strambat ca avea o tenta putin acrisoara de la mar ca na e prima oara cand gustam dar speram sa ajungem sa le papam si astea. Aici au fost votate de mamici cele mai bune pt baby.
Ma uitam ca vecina mea la fata i-a dat numai cereale si papitza si nu fructe si acuma e mare are 3 ani si abia daca ia doua guri de banana. Noi vrem s-o invatam si cu fructe sper sa se obisnuiasca si sa ii placa.
Si am observat ca de cand papam asa cereale dim si la pranz piurerui de legume sau supica crema nu ne mai trezim la 4-5 ci aproape pe la 7 uneori 6 jumate
, deci asta era nu ne mai saturam numai cu laptitz. De luna urm trebuie sa schimbam si lapticul si speram sa reusim sa papam mai bine si sa eliminam lapticul de la 11 si cel de la 3 sa ramanem cu o tura dim la 7 si apoi seara una la 7 si una inainte de culcare pe la 10. Intre mai bem ceiutz ca ne place tare mult.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
dariana spune:
Tweety, multzumesc
. Acum doarme de o ora singur in patutzul lui (ceea ce nu prea se intampla ziua), am reusit si io sa fac ceva de mancare (adica ciorba e inca pe foc), sa mananc si cam atat. Ma intrebai daca nu pot sa-l las cu cineva, e mai greu, pt ca sotzul nu sta atat de mult incat sa dorm (mi-ar trebui macar 1-2 ore), mama in ultimul timp vine mai rar si e pe fuga mai mereu, imi fac si eu din treburile mai importante atunci,nu prea-mi vine sa-i zic sa stea ca sa dorm cand stiu ca se grabeste, iar socrii sunt la valcea, poate o s-o chem pe soacra-mea sa stea 3-4 zile la noi, cu toate ca nici asa nu mi-ar fi prea usor ca tot eu sunt pune masa-strange masa, ea ar sta cu Dari, dar cand ma gandesc ca e si ea bolnava acum, are probleme cu un picior......parca iar nu-mi vine sa o chem. Bona ma ambitzionez sa nu vreau, nu as putea sa las copilul cu o bona, maidegraba o menajera as angaja, dar inca nu am gasit pe cineva sa-mi convina. Fug ca poate reusesc sa-mi fac si eu un dush!
Dariana si Darius (30.07.2006)