PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidestefan spune:
Lushk Si noi folosim Batista Bebelusului.
MERITA TOTI BANII ..MAI ALES CA E BUNA PINA LA 6 ANI.
Noi nu am avut probleme mari cu nasucul ..am fost doar citeva zile fornaiti ..dar ne-am facut un obicei din a curata nasucul cu apa de mare si BatistaB o data pe zi .
mihatocae Sanatate piersicutzei tale. Si te asteptam cu vesti bune
katik Pentru raceli ..si alte boli de iarna ..incearca lamiie cu miere.Eu am luat cit am fost gravidutza si iau si acum de vreo 2 luni (in primele 3 luni ii dadeam dureri de burtica lui Stefan)si nu am racit decit o data si asta din vina mea. Cel mai eficient este sa iei dimineata pe stomacul gol urmatoarea licoare: storci o lamiie adaugi 2 lingurite pline de miere si bei amestecul imediat..daca ti se pare prea tare adauga putina apa.
Tweety Multi pupici ..ti-am simtit lipsa 

Mami de
Stefan-Eduard (21august2006)
mamidestefan spune:
Si tot despre CADEREA PARULUI
La sfatul unei mamici de 2 bb am inceput sa folosesc CHEL STOP.
E un produs HOFIGAL ..iar eu sunt fan HOFIGAL .
Se foloseste intensiv 8 zile : adica la 2 zile trebuie spalat parul si aplicata acea lotiune..eu l-am folosit de 2 ori si se vad ceva progrese ...Si totusi parca ar fi prea simplu sa scap de cosmarul caderii parului ...Dar va tin la curent..
Mami de
andreea25 spune:
la multe lunute Ana-Maria,Bushra !!!
si La multi ani Ioana 81!
multe bucurii alaturi de Vladi si cei dragi!
tweety
si multumim
mamidestefan felicitari ptr rezultate.
mamanati o scumpica Camelush!
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
andreea25 spune:
quote:multa sanatate,tinem pumnii sa treaca repede
Originally posted by mihatocae
Salutare, mamici.
M-am intors si eu de la sedinta cu firma dpua 4 zile de stat departe de Luca al meu si cand m-am intors l-am gasit vomanda la greu si acum are si diaree.Pe deasupra a mai facut si febra 39,4
Va povestesc mai incolo....ca inca nu stim sigur care e baiul (asta pt ca am avut nenorocul sa ne imbolnavim in weekend in tara asta de kk, unde nimeni nu iti face analize sambata si duminica.)Asa ca numai maine ducem la coprocultura si rstul.
Va pup
Tine-ti-mi pumniiMihaela, mama luiwww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistulLuca
6luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
mamidestefan spune:
In speranta ca v-au placut povestirile noastre ...va las ca s-a trezit Stefan ..dupa mai bine de 2 ore de somn..si are un chef de joaca 

.. Si poate iesim si afara ca pare sa fie foarte frumos.
Va
pe toate ..si spor la scris
.
Mami de
Consi spune:

5 luni
ANA MARIA
BUSHRA

IOANA81

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dariana spune:
Tweety, ma gandeam eu ca astepti secretul
dar nu am reusit inca din pacate, eu deja simt ca nu mai pot, cred ca o s-o iau rasna, deja ma gandesc ca o fi bolnav, o avea vreo suferintza, nu mai stiu ce sa fac; plus ca deabia ce se mai diminuase voma, acum iar vomita toata ziua.Imi vine sa urlu eu, sincer, inebunesc de-a binelea. iar cand aud de copii cuminti mai rau inebunesc.offfff!
si iar am inceput sa aud pocnituri seara la culcare.
Dariana si Darius (30.07.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by dariana
Tweety, ma gandeam eu ca astepti secretuldar nu am reusit inca din pacate, eu deja simt ca nu mai pot, cred ca o s-o iau rasna, deja ma gandesc ca o fi bolnav, o avea vreo suferintza, nu mai stiu ce sa fac; plus ca deabia ce se mai diminuase voma, acum iar vomita toata ziua.Imi vine sa urlu eu, sincer, inebunesc de-a binelea. iar cand aud de copii cuminti mai rau inebunesc.offfff!
si iar am inceput sa aud pocnituri seara la culcare.
Cheama si tu preotul. La mine s-au oprit dupa ce a facut sfestanie in toata casa.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
dariana spune:
Sabana, daca te referi la pocnituri, eu aud asa din cauza oboselii, adica imi pocneste numai mie in urechi, la inceput credeam ca pocneste ceva rau de tot prin casa si auzeam in fiecare noapte, dar tare rau, ca m-am si luat de sot ca are aparatele stricate si fac zgomote, dar cand am plecat la socrii si am dormit acolo, iar am auzit. La un moment dat, cand am mai dormit ziua si am inceput sa iau vitamine, au incetat. Stiu sigur ca de la oboseala sunt, ma simt epuizata, sunt terminata.
Cateodata am impresia ca eu am cel mai plangacios baiat dintre toate, al meu numai in bratze se potoleste, ce luat cu mine in carutz, ce pus in scoica, nu si nu, ce vorbit cu el, poate vreo 2 minute si atat, nici nu apuc bine sa-l las din bratze si incepe sa urle.
O avea ceva??? Cine imi poate raspunde?
Tweety7 spune:
Ioana
Iti urez sa ai energie si rabdare inepuizabile si din ce in ce mai multe bucurii!!!
La multe lunute Bushra si Ana Maria! Apropos de Ana Maria, ia priviti www.dropshots.com/day.php?userid=200623&cdate=20070122" target="_blank">aici ce pui vorbaret este. O bombonica si jumatate. Enjoy! Daca va intrebati de unde pana unde pun eu filmulete cu ea, raspunsul este ca a ei mamica nu prea are timp.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara

Pe deasupra a mai facut si febra 39,4