Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Acum am vazut ca a dat "replay" Simona la mesajul lui Beatrix. Asa ca parca m-am mai dezmeticit un pic, ccred ca am citit pe fuga . Dar tot mai vreau sa te intreb ceva Beatrix: adica tie ti-a zis sa ii dai acelasi tip de pireu pana ajunge sa manance 150 de grame? Si atunci cum mai introduci un aliment nou,o data ce el este obisnuit sa manance 150 de grame la o masa ca eu nu cred ca ccc copilu mananca o leguma noua 150 de grame de la inceput si nici nu se recomanda sa manance asa mult de prima data dintr-un aliment nou pe care il introduci. Sper ca am fost coerenta ca tra sa fug la Bianca...

Nu stiu poate am inteles eu gresit dar mie mi s-a spus sa guste mai intai din mai multe legume si fructe cate putin si abia apoi sa-i dai cantitate mai mare dupa ce s-a invatat cu mai multe gusturi.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by alexxia

mexxa ai fost de coma la faza "rade de fata mea" . Mandra mea rade cand ii spui "bebe gras"

A mea rade cand aude cuvintele pisica sau fetitza. De multe ori rad si eu de rasul ei.

Mergi la inceput

Sephora, Ramo

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

da, Vauva sa nu fie amestecat de ex. morcov cu suc de potocale sau suc de mar! masa de legume e exclusiv doar legume si aia de fructe e doar din fructe!
legat de borcanase, mi-au zis ca intai sa-i fac eu pireu (am ales sa incep cu legumele) incepand cu o leguma, apoi doua si tot asa sa i le introduc treptat ca sa vad daca nu e alergic la ceva si apoi sa trec la borcanase pt ca daca ati citit pe prospectul borcaneselor nu contin 100% doar o leguma!
sper ca se intelege ceva din ce am zis ca sunt la servici si scriu pe fuga!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Alessia incearca sa il gadili pe Armand cu gurita pe burtica, ca si cum l-ai musca un pic cu buzele sau pe la subtiori. Eu asa o starnesc pe Bianca sa rada cu hohote

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Cata_adr

Neatza' daca se mai poate spune asa la ora asta.

Marina ziceai ca ai cantar de pana la 500 gr? Unde ai gasit?

L-am primit cand era Ana mica!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Am iesit putin la cumparaturi si mi-am usurat cardu' ca prea era plin.

Sunt suparat. De la nenorocitul ala de vaccin, printul meu face grava! mananca maxim 100ml/masa si mai nou la 4hjumate-5h!

Spuneti-mi si mie cu diversific asta k nu mai inteleg nik! Poate dak nu va cunosteam era ok ca urmam sfatul pediatrei si atat. Dar asa aud 10000 de variante!

MONIQUE- am inteles ca banana nu e buna!

Nu stiu cine mai spunea de carne. Mie ped mi-a zis ca o voi introduce la 9 luni si branzica la 7!
Mi-a spus de supa la 5 luni. si pana atunci combinatii de fructe fara citrice!
Sa mor dak stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Merci Beatrix! Servici usor, ne scrii tu cand ai timp! Sa dezbatem subiectul diversificare!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

[ Beatrix: adica tie ti-a zis sa ii dai acelasi tip de pireu pana ajunge sa manance 150 de grame? Si atunci cum mai introduci un aliment nou,o data ce el este obisnuit sa manance 150 de grame la o masa ca eu nu cred ca ccc copilu mananca o leguma noua 150 de grame de la inceput si nici nu se recomanda sa manance asa mult de prima data dintr-un aliment nou pe care il introduci.

nu nu, nu ii dau acelasi tip de leguma pana ajunge la 150! mi-au zis ca 3 zile sa testez o leguma noua sa vada daca are vreo reactie!
150g s-a referit ca atunci cand cantitatea de mancare (pireu in cazul de fatza) va ajunge la 150g sa nu-i mai dau lapte in complementare la masa respectiva! de ex. ieri a mancat 90g pireu de cartof+morcov si 90 ml lapte! azi : 95g pireu de (cartof +broccoli)si 85 ml lapte!
cresti treptat cantitatea de pireu si o scazi pe aia de lapte pana ajunge sa manance 150g pireu si atunci nu-i mai dai lapte deloc!
sper ac am fost mai explicita acum desi tot pe fuga scriu si mesajul asta!

[/quote]

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Care e explicatia logica in a nu amesteca marul cu morcovul ? Va intreb pt. ca mie mi-a zis pediatra doar de mar+cereale...n-am fost pe faza atunci sa o intreb...dupa aia m-am gandit ca a uitat de morcov...ce-are daca i-am pus si morcov peste cerealele cu mar ? Ca doar exista si de la Milupa combinatia asta ....

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput