Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
matahut spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
Cum masurati voi cantitatea de piure(indiferent de care )????? mi-e sa nu ii dau prea mult la un momentdat. Cu borcanele de nestle sau hipp sau cum ?????
Cu cantarul de bucatarie. Am un cantar care masoara pana la 500 gr.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Mirabela, stai linistita. Si Ana a cazut din scaunelul de masina, sperietura e mare, dar nu patesc nimic de la distanete din astea si mai ales daca a cazut pe covor. Si eu am plnas si imi venea sa il bat pe tacsu ca el a scapat-o!!! Si de pe canapea a cazut o data, tot suprde tati!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Sephora spune:
Mirabela imi pare rau ptr bebe ca a facut buf,sper din tot sufletul ca totul sa fie ok.
Mai am si io o intrebare,nu e strict legata de bebe,dar tot acolo aduce : Vreau si eu sa gasesc un aspirator care si spala(sterilizeaza in timp ce aspira)din acela cu abur cred,are cineva asa ceva?sau a auzit cineva?Am auzit ca tot de la Zepter,a vazut cineva vreo prezentare?
Vreau sa-l iau ptr ca avandu-l pe Igor,bebe cand va incepe sa se tarasca sau sa mearga,va fi destul de dificil sa mentin tot timpul luna,sau sa-l feresc tot timpul.Cu toate ca am o femeie care vine de 2 ori la curatenie,plus eu dau zilnic cu aspiratorul.
Io mami de Matteo
Vauva spune:
Am venit si noi de la medic, este ceva virusel dar nimic de speriat totusi.A incercat sa se uite la ea in ureche cu ceva aparat si asa a chinuit-o de imi venea sa o strang de gat pe doctora si tot nu a reusit sa vada daca este sau nu infectie ! Asa ca luni mergem si la ORL-ist sa fim siguri ca nu are nici la urechiusa ceva.mai tare greu mi-e sa o aud urland cand o consulta doctorii! Parca stie, cum pune mana cineva din spital pe ea incepe sa urle ca din gura de sarpe! A venit tot suspinand pana acasa, noroc ca stam la 5 minute de policlinica.
Lexi o sa fac poza ca ti-am promis, numai sa prind un moment prielnic! Si eu am dat 34 de euro pe Diddlina, da nici nu i-am zis sotului cat am dat pe eaEste si un Diddl cu reducere intr-un magazin ma tot invart pe langa el dar e un pic mai gri asa de la praf cred(o fii mai vechi)si nu stiu daca sa il iau sau nu.
Oare pe Maria nu o doare burtica de la colici inca? Am patit si eu asa cu Bianca pe la 2 luni juma cred si mi-a recomandat o asistenta din spital sa nu o mai tin la orizontala cand ii dau sa manance sa o tin mai ridicata in sus, un pic mai la verticala sau chiar sa ma plimb cu ea putin cat ii dau sa manance ca este de la gaze si intr-adevar asa a fost. Oricum o sa treaca daca gazele sunt de vina ca la Bianca ia trecut urmand sfaturile de mai sus!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Sephora spune:
Vauva sanatate micutei sper ca totul sa fie bine si la ORL
Mama ce vant poate sa fie m-a inspaimanta,eu am si doi plopi in fata geamurilor care mai mai ca intra in casa,se aude si sunet de geamuri sparte.Eu nu stiu se aude prin termopanul asta tot,zici ca am geamuri normale.
Eu nu ies azi cu bebe,vantul asta e prea naspa.
Dupa ce a mancat 150 gr fructe la 11.30 acum bebe a mai bagat cred vreo 100 si de lapte (nu stiu sigur ca a supt)dar dupa cum simt sanul asa ar fi.Acum doarme,se vede nu?Sunt calare toata aici....
Io mami de Matteo
Cata_adr spune:
Neatza' daca se mai poate spune asa la ora asta.
Nici noi nu iesim azi afara din cauza vantului. La noi nu-i problema, il scoatem si cand estemai frig, dar nu cand e vant. Acum doarme in tarc. Noi ziua nu-l tinem in patutul lui, ci numai in tarc. I-am impodobit tarcul cu saltelute viu colorate si cu jucarii si tare ii place. In patut doarme numai nopatea. Cred ca a invatat.
Azi am fost sa-i facem vaccinul, insa surpriza nu il aveau. Au zis sa ma duc luni. Eu il cumpar de la ei si dau mai putin decat pe piata - 110 RON. M-am enervat ca am carat copilul degaba pana acolo.
Eu ii dau la 10 masa de fructe, 150 grame. Am cantar de bucatarie, dar e de 5Kg si nu e foarte exact..deci aproximez. Marina ziceai ca ai cantar de pana la 500 gr? Unde ai gasit?
Oricum..pireul iese fix dintr-un mar, juma de banana, 2 lingurite branzica, jumate de mandarina (suc), juma de biscuite.
Robert mananca tot. Ii place.
Peste o sapt. jumate introducem supica de legume. Am o ditamai reteta. Mai repede fac mancare pt. noi. Si mai mult..dupa 8 zile de supa de legume simpla, vom introduce si carnitza. Nu am mai auzit pe nimeni de pe aici de carnitza asa devreme. Robert o sa aiba cam 4 luni jumate cand ii dau carne. Doctorul mi-a justificat ca are copilul nevoie de proteine. Stiti ceva de chestia asta?
Eu ii calc rufele, dar nu pe dos. De sterilizat, sterilizez biberoanle, tetinele, suzetele. Am incercat si o canuta dar s-a stricat..asa ca linguritza si castronul de papa le spal bine. Cum zicea si Marina, ei tot baga in gura diverse chestii..nu ai cum sa fi cu ochii pe ei tot timpul. Lasa sa-si dezvolte anticorpi.
Cat despre hainutze..eu il tin in casa numai in body si pantalonasi subtiri. I-am crizat pe prieteni care dispera cand il vad asa dezbracat. Robert s-a obisnuit asa, ii place sa fie lejer imbracat si cand este gol e si mai fericit. Cand il las cu piciorusele goale e incantat. Pana acum nu am avut probleme..sper sa o tinem tot asa!
L-am calit ;)
amarantina spune:
quote:
Originally posted by beatrix
legat de diversificare, va spun cum am fost eu sfatuita aici! nu se amesteca fructele cu legumele! se incepe ori cu pireu de legume ori cu pireu de fructe! daca se incepe cu pireu de legume, se da la pranz daca se incepe cu cel de fructe se da dupa-amiaza! cand copilul ajunge sa manance la o masa 150g pireu nu se mai da lapte in complementare si atunci incepe sa se introduca celalalt tip de pireu! ideea e ca meniul sa ajunga sa arate cam asa: dimineatza: lapte cu cereale, la pranz pireu d elegume, dupa-amiaza pireu de fructe, seara lapte, noaptea -lapte!
Exact asa vreau si eu sa fac. Mi se pare cea mai buna schema de diversificare. Asa am facut si cu David si el mananca si acum la 3 ani jumate cam tot asa: dimineata cereale, la pranz carne+legume, la 6 masa de fructe+iaurt iar seara lapte.
Vauva spune:
Si eu tot sac fara maneci am dar aseara e prima data cand l-am folosit si cred ca toata noaptea m-am tot uitat la ea sa fiu sigura ca nu aluneca.Sunt dusa rauuu!Eu nu am vazut cu maneci, dar nici nu am prea cautat, dar o sa caut!
Mirabela si eu iti zic ca nu cred ca sa fie vreo problema. Mi-a zis si mie un doctor ca aprox 50% din bebelusi cad de undeva dar nu patesc nimic.
Fetelor cam cat costa un borcanas Nestle de mancare in RO? Aici un borcanas de 125 g de la Nestle ii cam 37 centi, sunt si mai ieftine alte marci iar cele de la HIPP cam 60 centi! Mie nu mi se par asa scumpe . Cel putin aici toate mamicile cumpara borcanase ca le recomanda doctorii dar sunt facute in Finlanda si cele Nestle. Acum sunt si fff diversificate.
Beatrix te rog explica-mi si mie cum ti-a recomandat sa nu amesteci fructele cu legumele, ca nu am prea inteles bine? Sa nu fie incorporate in aceeasi compozitie si fructe si legume, ca de ex mar cu morcov ?
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
anangel_lexi spune:
Vauva, o sa incerc s-o mai ridic desi si noi o plimbam prin casa de ametim...si ea tot nimic. Acum s-a trezit si i-am bagat bibe pe gat si a mancat tot...dupa ce am fugarit-o cu biberonul vreo 10 min ca-si misca intr-una capul cand la stanga cand la dreapta...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
alexxia spune:
Fetelor credeti ca as putea sa-i fac masaj Bebelinei cu produse de la Lush ?
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE