Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot.
La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
- Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci.
- Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior.
O femeie hotaraste sa viziteze Magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca.
Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna:
Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii.
Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi.

Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus.
La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice.

Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist!
Dar, urca din nou La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta
la treburile casnice si sunt extrem de romantici. Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...

Al 6 lea etaj:
ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie...Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru!

Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste.
La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul..
La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate.

Etajele de la al 3 lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

dupa cum ati vazut, am revenit
am bagat la spalat, am spalat vase, am sterilizat biberoane, gata cu treaba din prima parte a zilei

oricum, am realizat un lucru....de cand stau mai des de forum, fac mai multa treaba...cred ca de frica sa nu ma ia sotzul la omor ca stau prea mult pe forum si nu fac mai nimik in casa
mai ales acum, de cand am renuntat si la 'madam' care facea curat, ca ne enerva

dupa amiaza am program de calcat rufe....IAR
m-au terminat rufele astea - eu am la spalat o masina pe zi...e ca si cafeaua de dimineata
de nerenuntat - si obligatoriu tot atat de calcat

ce sa mai fak ? voi tot asa de des spalati ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, n-am citit din urma dar am intrat sa va spun ce am patit azi-noapte. Ca de obicei, David nu dormea in nici un fel, se foia non-stop... pe la 12 l-am luat cu noi in pat si am zis sa nu-l pun la mijloc ca sotul doarme rau si l-am pus la margine cu o paturica sul la spate sa nu cada, el nu se intorcea de pe o parte pe alta de obicei. Am dormit asa pana la 4 dim. cand l-am cules de pe jos... PRIMA LUI TUMBA, PRIMA CAZATURA DIN PAT... nu va inchipuiti cum am sarit eu si sotul cand am auzit zdrang pe covor... nici acum nu-mi revin, plang in continuu si nu-mi pot scoate din minte faza asta... pediatra mi-a zis sa merg la neurochirurgie sa-l vada un medic, nici macar nu stiu cum a cazut, eu l-am gasit cu fata in sus, nu a plans mult, nu are semne, papa si se joaca normal.
De la 4 n-am mai dormit si nici nu cred ca voi mai putea o vreme... sunt inca sub stare de soc...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by Sephora
Cucoancea Acolo e cabinetul doctoritei,pe ea o cheama Stanciulescu Florentina (e cea mai buna din sector)si pe asistenta Magi e buna dar e cam tacanita.

Aha, noi suntem la dr Stefan iar asistenta e Doina Ionita. Dr e ok, dar asistenta e nemaipomenita! Ea face foarte mult teren si are experienta cu carul in ceea ce priveste beblusii, e draguta, clada si foarte competenta. Nu de putine ori tratamentul dr nu a dat rezultat, dar al ei da . Noi am gasit-o mai intai pe asistenta (ne-a fost recomandata ca cea mai buna asistenta de ingrijire din Dr Taberei...) si prin ea am ajuns la Speranta. Din vara cand ne vom muta din Dr Taberei probabil ne vom schimba si medicul de familie al copiilor (noi suntem la policlinica 10 de pe Washington, dar nu sunt multumita nici de aia), dar pe asistenta o vom pastra Daca o iei cu masina vine si in Baneasa... Cat n-am avut masina a venit la noi si pe nameti cu autobuzul si nu s-a uitat niciodata la bani. Cand am avut mai mult, i-am dat mai mult, cand n-am avut...i-am dat mai putin.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia...am modificat data . Multumesc mult.
Mexxa..am dat fuga la castron sa vad cum sa masor. Si am pus apa in el ca sa vad cantitatea. In tot castronul intra 230 ml apa, iar mancarica preparata inseamna 125 ml apa. Adica am pus apa pana la nivelul unde vine mancarea...si atata a rezultat. Am explicat bine ? Ai inteles ? Castronul nu e mare, e micut...e de la Disney...ca sigur tr sa aveti si voi pe acolo chestii de la astia. Poate il vezi pe undeva ca sa-ti dai seama mai bine.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by eloise
Linguritele le sterilizati? Pe majoritatea scrie "a nu se steriliza".[/green][/b]

Nu! Oricum baga in gura toate jucariile pe care i le inmaneaza sora-sa dupa ce le-a cules de pe jos...asa ca....ce rost ar avea!!! Eu ii dau doar vigantolul cu lingurita si am o lingurita mica mica de argint. O spal bine cu apa calda si gata!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Intreba cineva cum am cantarit mancarea.Cu cantarul de bucatarie.
Mi-a facut mama Warm (parca asa se cheama),e super bun si nu te mai dor bratele si coloana asa tare,o sa fac poza diseara cand vine Ste sa va arat.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Fetelor, n-am citit din urma dar am intrat sa va spun ce am patit azi-noapte. Ca de obicei, David nu dormea in nici un fel, se foia non-stop... pe la 12 l-am luat cu noi in pat si am zis sa nu-l pun la mijloc ca sotul doarme rau si l-am pus la margine cu o paturica sul la spate sa nu cada, el nu se intorcea de pe o parte pe alta de obicei. Am dormit asa pana la 4 dim. cand l-am cules de pe jos... PRIMA LUI TUMBA, PRIMA CAZATURA DIN PAT... nu va inchipuiti cum am sarit eu si sotul cand am auzit zdrang pe covor... nici acum nu-mi revin, plang in continuu si nu-mi pot scoate din minte faza asta... pediatra mi-a zis sa merg la neurochirurgie sa-l vada un medic, nici macar nu stiu cum a cazut, eu l-am gasit cu fata in sus, nu a plans mult, nu are semne, papa si se joaca normal.
De la 4 n-am mai dormit si nici nu cred ca voi mai putea o vreme... sunt inca sub stare de soc...

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

aoleu, saracutzul de el si de voi, ca v-ati speriat
insa nu trebuie sa te panichezi, ei sunt destul de flexibili la varsta asta
am prietene ale caror bebei (2 la numar) le-au cazut in cap de pe masa de infasat si din carucior si nu au patit nimic
au fost cu ei la doctor ca sa se asigure ca e totul ok si asta le-au zis dr.
stai linistita, sunt sigura ca bebe e ok, mai ales ca se comporta normal

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Aaaaaaaaaaaaaa.da.
Si eu am cantar de bucatarie..dar am uitat de el

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Mirabela imi pare tare rau pentru patania voastra. Sper sa nu aibe puiul nimic. Pentru linistea voastra e bine sa-l duci sa-l vada un medic, dar pana atunci tu trebuie sa te linistesti si sa nu mai plangi, mai ales ca David nu da nici un semn ca l-ar durea ceva.
Stai linistita, majoritatea copiilor cad din pat si nu patesc nimic.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput