Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Ralu de la Mini Blu am luat masina,din Plazza de pe bul Timisoara,costa 199 ron,este ptr copii de la 5 luni in sus,noi i-amluat-o atunci ca ne-a dat mama bani sa-l luam ceva lui Zuzu de Mos

Io mami de Matteo

merci mult de info!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am pus si noi cateva poze noi sa vedeti ce marisoare ne-am facut.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Raluca vazut poze.Mmmmm sexy seniorita!Are niste ochi si niste buziteeeeee.....

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Fetelor,azi abia am reusit sa citesc ce ati scris,d'apai sa mai comentez.
Asa ca daca aveti chef sa radeti intrati www.220.ro/Stand_up_comedy_de_pe_ale_noastre_plaiuri-content7711.html" target="_blank">aici.Daca sunteti extrem de "pudice in limbaj" poate n-ar trebui totusi sa intrati.Eu am ras cu lacrimi.

Mergi la inceput

RALU eu abia acum mi-am deschis mail-ul si am vazut felicitarea de anul nou de la tine .Multumesc frumos de urari si sper ca toate sa avem un an minunat alaturi de bucuriile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara..
Mama Lili n-am gasit nicaieri VitD3...asta e...Vigantol 5pic/zi...
Noi deja am facut investitia pt oala Zepter din indemnizatia pe o luna a copilului...am fost si eu la o prezentare si intradevar legumele super gustoase facute fara apa,ulei,sare,etc....
Avem si noi doua filmulete si pozici cu gimnastul Lucas www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070119&ctime=110251" target="_blank">aici
noapte buna la mamici si bebici frumosi

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by simoky

Mexxa ce-as manca si eu niste varzuca, zau asa….dar eu alaptez si vreau sa spun ca de cand am nascut n-am mai pus limba pe varza si fasole!!! Si ce-mi mai plac…nu e corect…

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

De ce draga nu ai incercat, ca poate nu se intampla nik. Si eu alaptez si intr-o zi mi-a spus sotu sa-i fac fasole. Am facut si prima data am mancat o ligura sa vad ce reactie are piticul Nu s-a intamplat nik si de atunci mananc cata fasole vreau. La fel si cu varza am facut. Asa ca probeaza si tu.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

'Neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dimineata...ce linisteee..nu vrea nimeni o cafea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata...mexxa cred ca numai noi am "cazut din pat "

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput