Bucurii de sept - oct 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Ralu de la Mini Blu am luat masina,din Plazza de pe bul Timisoara,costa 199 ron,este ptr copii de la 5 luni in sus,noi i-amluat-o atunci ca ne-a dat mama bani sa-l luam ceva lui Zuzu de Mos
Io mami de Matteo
merci mult de info!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
am pus si noi cateva poze noi sa vedeti ce marisoare ne-am facut.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
RO ANA spune:
Raluca vazut poze.Mmmmm sexy seniorita!Are niste ochi si niste buziteeeeee.....
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
cri19 spune:
Fetelor,azi abia am reusit sa citesc ce ati scris,d'apai sa mai comentez.
Asa ca daca aveti chef sa radeti intrati www.220.ro/Stand_up_comedy_de_pe_ale_noastre_plaiuri-content7711.html" target="_blank">aici.Daca sunteti extrem de "pudice in limbaj" poate n-ar trebui totusi sa intrati.Eu am ras cu lacrimi.
cri19 spune:
RALU eu abia acum mi-am deschis mail-ul si am vazut felicitarea de anul nou de la tine .Multumesc frumos de urari si sper ca toate sa avem un an minunat alaturi de bucuriile noastre.
Susa spune:
Buna seara..
Mama Lili n-am gasit nicaieri VitD3...asta e...Vigantol 5pic/zi...
Noi deja am facut investitia pt oala Zepter din indemnizatia pe o luna a copilului...am fost si eu la o prezentare si intradevar legumele super gustoase facute fara apa,ulei,sare,etc....
Avem si noi doua filmulete si pozici cu gimnastul Lucas www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070119&ctime=110251" target="_blank">aici
noapte buna la mamici si bebici frumosi
Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by simoky
Mexxa ce-as manca si eu niste varzuca, zau asa….dar eu alaptez si vreau sa spun ca de cand am nascut n-am mai pus limba pe varza si fasole!!! Si ce-mi mai plac…nu e corect…
Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
De ce draga nu ai incercat, ca poate nu se intampla nik. Si eu alaptez si intr-o zi mi-a spus sotu sa-i fac fasole. Am facut si prima data am mancat o ligura sa vad ce reactie are piticul Nu s-a intamplat nik si de atunci mananc cata fasole vreau. La fel si cu varza am facut. Asa ca probeaza si tu.
_
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mexxa spune:
buna dimineata...ce linisteee..nu vrea nimeni o cafea??
Poveste... Noi avem ... www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Filmulet Sebi 1 ... www.dropshots.com/day.php?userid=233215&cdate=20070118&ctime=104306" target="_blank">Filmulet Sebi 2
Monique_new spune:
Buna dimineata...mexxa cred ca numai noi am "cazut din pat "
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )