Bucurii de sept - oct 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by alessia80

quote:
Originally posted by MamiLili
Si-a mai zis ca de cand are fetita i-au aparut mai multe riduri.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

decat avea deja?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...

ce rea esti....nu va dati seama ea nebuna si aia au folosit-o pe post de cobai ca alta explicatei nu cred ca exista

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara mamici,

LA MULTI ANI VICTOR!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI INGERASULUI NOSTRU DEEA, BEBELUSA CARE NE LUMINEAZA SUFLETELE IN FIECARE ZI!!! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA CACI DE DRAGOSTE AI PARTE DEJA.

Multumim celor care ne-au felicitat si multumim in special N.A.N care ne-a lasat cateva cuvinte de felicitare in guestbook.

Azi am continuat sirul evenimentelor. La ora 2 azi-noapte s-a trezit Deea sa pape si am constatat ca e fornaita. Azi am scos o gramada de mucisori. Cred ca i se trage de la raceala luata de la tati si de la vantul de aseara.
Urmarile vaccinului nu si-au facut aparitia. Doar temperatura un pic mai ridicata adica 38.

Tot azi a fost inmormantarea bunicii, unde am indurat un vant de nu ne puteam tine ochii deschisi. A fost ingrozitor, atat evenimentul cat si conditiile.

Dar...gata!!! De maine sunt hotarata sa incepem o perioada roz. Saptamana care vine facem programare la eco unde sper ca va fi totul bine si sper sa scapam de raceala cat mai repede.

Mamicile care ati avut bb-ii raciti, dati-mi remedii va rog!!!

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Hai ma alessia ca nu stai rau la capitolul mancaruri.

M-am hotarat sa imi iau ajutor, ca sa nu mai las copilul singur cat mai fac eu cate o trebusoara. Am gasit o tanti, vine luni sa vorbim.
As vrea sa stea 5 ore pe zi, de la 10 - 15, si sa stea numai cu David, deci sa nu imi faca menaj. Intrebare: cam cat sa ii dau? Habar n-am de preturi.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Daca vine de luni pana vineri, in jur de 5 bulioane, zic eu...ca atat dadeam unei femei care presta menaj la greu, pleca transpirata de la mine si mie mi se pare mai usor sa stai cu un bebe simpatic decat sa faci menaju'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Monique_new
....nu va dati seama ea nebuna si aia au folosit-o pe post de cobai ca alta explicatei nu cred ca exista

Pai cred ca doctorul n-a cautat altceva decat faima...si-a facut reclama buna si acum cred ca sunt multe aspirante la cabinetul lui ptr FIV. Iar pe baba n-o pot numi altfel decat egoista...cred ca nu s-a gandit o clipa ca atunci cand fetita ei va fi marisoara o va lasa orfana...a vrut sa-si demonstreze ca poate naste un copil in ciuda varstei. Odios! Ce imagine anormala mi s-a parut cand am vazut-o insarcinata...ditamai bunicuta de 67 de ani. Sa nu mai zic ca diferenta asta de generatii cred ca-si va pune amprenta pe educatia fetitei si viziunea ei despre viata. Pacat...sa dai viata unui copil numai ca sa-ti satisfaci un capriciu.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Cred ca v-ati retras toate in sanul familiei...e cam liniste pe-aici. Week-end placut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ignatica, o prietena de-a mea are o bona care sta de luni pana vineri, intre 11.00-19.00, vinerea ii face curatenie adica dat cu aspiratorul si sters praful (fara geamuri), in restul saptamanii calca rufe, daca are, si ii da 5 mil. Mancare la copil face doar cand prietena mea nu e la orele de masa ale copilului, in rest nu gateste. Si iese la plimbare cu bebe.
O alta prietena are o bona care ii sta 4 ore, doar sta cu copilul, il scoate afara, ii da sa manance, nu face nimic altceva in casa si ii da 2.300.000.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ralu de la Mini Blu am luat masina,din Plazza de pe bul Timisoara,costa 199 ron,este ptr copii de la 5 luni in sus,noi i-amluat-o atunci ca ne-a dat mama bani sa-l luam ceva lui Zuzu de Mos

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

Pup fetele! Ma bag la somn! Noapte buna si pupici dulci bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Noapte buna fetelor! Week-end placut impreuna cu bucuriile voastre!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

URRRAAAAAAAA!!!!
Am primit si eu o steluta!! Ce fericita sunt!Pupici!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput