Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 6
ralina spune:
Angelique bravo imi place ca nu te dai batuta si ai intotdeauna planB
Mav chiar daca nu scriu la All about Constanta va citesc in fiecare zi si am admirat toate foto,deliciosi picii.poate cindva in viitorul cel mai apropiat o sa am si eu ce scrie acolo.
Cornelia iti tin pumnii sa ai rezultat bun la analize.
cred ca nu ai trecut la listuta si datele dr.ciufu,sau poate nu am vazut eu.
pentru toate toate fetele
mav spune:
Cornelia Bafta la analize, sa fie ok! Las' sa fie "baza de date", sa nu mai aiba nimeni motiv sa spuna ca subiectul asta ar fi "in plus".
Ralina si Maria, sunteti oricand bine venite si la "All about Cta"!
maria08 spune:
Mav: Multumesc...acum am priceput si cred ca aici imi este locul.
Cornelia: si pentru tine, fata harnicuta ce esti! Multumim ca le aranjezi pe toate la locul lor!
Ralina:Lasa ca vine si vremea noastra si le vom zapaci p efetele de acolo cu bb-ii nostri!
O zi buna!
ralina spune:
Mav tare haios sebi,am ris de-am lesinat
Maria abia astept sa ma intilnesc cu bb dar mai am de asteptat cel putin 2 luni pina vine tati acasa si abia atunci ne apucam de treaba,asa ca in cel mai fericit caz mai am de asteptat cel putin 11luni .....si atunci sa va tineti
eu mai am o propunere hai sa o strigam pe mamacita poate mai trece si pe la noi
madlen spune:
ioana_p76 multumesc pentru urari. Acelasi lucru va urez tuturor si cat mai repede!
cornelianeli pentru ca m-ai adaugat si pe mine pe listuta.
maria08 inseminarea am facut-o cu biolog dr. Matei, toata procedura, intrucat dr. Tutunaru, desi a vrut sa faca el inseminarea, nu a putut din lipsa de timp. Dar la IUI important este biologul, ginecologul nu are un rol prea important. Manevra respectiva o poate face, cred, si o asistenta. Multumesc pentru galerie; e totusi prea devereme; cam pe 27-29 ar putea fi relevant un test. Imi este si frica sa sper! Te voi mai bate la cap cu intrebari despre laparoscopie, daca nu te superi.
AngeliquedeS si tie iti doresc la fel. Despre valorile spermogramei noastre dr. Matei a spus ca se rezolva cu inseminari, dar trebuie consultat un urolog, ceea ce noi n-am facut inca. Tutu ne-a dat tribullus terrestris si sa vedem dupa aceea. Dupa 3 luni de tratament concentratia s-a marit de la 23 mil/ml la 28 mil/ml, mobilitatea de la 20% la 30%, doar formele normale au ramas 20%. Tocmai de aceea dr. Matei ne-a trimis la urolog.
toate fetele!
AngeliquedeS spune:
Madlen, multumesc de informatii.
Lamuriti-ma si pe mine. Din datele pe care le tot culeg in dreapta si in stanga pe forum, acum ultima data de la Madlen, trag concluzia ca nu stam chiar rau cu
Va spun inca odata datele, si astept sa imi spuneti ce parere aveti cu privire la spermograma "noastra"
- in septembrie au fost asa: 80 milioane /ml, 10% normali, 30% mobili
- in decembrie au fost 126 de milioane / ml, 30% normali, 40% mobili
Stiu ca se poate si mai rau, dar oare sa fie adevarat ca avem sanse si natural cu rezultatele astea?
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
madlen spune:
AngeliquedeS, nu sunt eu experta, dar spermograma "voastra" tinde spre normospermie, din ce stiu eu. Sa ma corecteze fetele daca gresesc.
cornelianeli spune:
cris este aproape normala spermograma voastra...bineinteles ca aveti sanse mari si natural..trebuie rabdare si mult optimism si multa aloe vera,hai ca am glumit dar cred ca dupa inca o tura de injectii spermograma va fi buna de pus in rama
fetelor n-am trecut inca date despre dr.ciufu,astept sa mearga cineva dintre noi la dansa sa stim mai multe
mav ai un copilas tare perspicace ,auzi ce i-a dat prin capsor????
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
Kerstin spune:
Salutari si pupici pt toate constantencele! Sa stiti ca intru in fiecare zi pe forum si va urmaresc, dar de multe ori nu mai am puterea sa intru in discutii... acum sunt singurica si incerc sa-mi fac un program de viata cat mai placut ca in momentul in care o sa vina sotul meu sa dam randament maxim.... luna viitoare voi merge la d-na dr. L ... in rest am inceput sa ma rog sa am rabdare ..... Succes si sa trecem pe lista mamicilor! PA!