Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 3
andicu spune:
Buna fetelor.
promit ca nu uit sa iau preturile!
Noi suntem bine, asteptam vizita de joi, la eco. Cu mare nerabdare!
Andicu 15+
Poze noi
madlen spune:
Buna, fetelor! Sunt din Constanta si, ca voi toate, imi doresc un ingeras mai mult decat orice pe lume. Sunt de anul trecut pacienta dr. T din Bucuresti, si sunt in competitie cu timpul, pentru ca el nu curge in favoarea mea. Va doresc tuturor sa vi se implineasca visul cat mai repede, iar celor gravidute, sarcina usoara si bebei sanatosi!
ina78 spune:
Buna fetelor,
Cum stati cu sanatatea? Eu stau iar rau si iar alerg dupa analize. Voiam sa-mi spuneti la ce cabinete ati mai facut analizele. Ca eu sint de-a dreptul socata. Mi-am facut analizele la singe la un cabinet de recoltare de langa Delfinariu si pe linga faptul ca m-a durut mina timp de 2 zile, au fost si f. neseriosi (ma amina de 2 zile cu rezultatele) si sincera sa fiu cum parca nici incredere in ceea ce priveste rezultatele nu prea mai am.
Puteti sa-mi recomandati unde sa repet analizele la singe? Dar un ecograf bun? Sint in pline analize... de vre-o 3 luni ma chinui sa le fac, iar daca in ultima vreme mi-a fost f. rau m-am decis sa ajung si la dr.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
mav spune:
Cris, voi ati luat MACA? Am citit ca MACA ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea naturala de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale, pancreasul, tiroida) a hormonilor necesari, contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului. In plus, MACA ajuta la promovarea functiei sexuale la femei prin intensificarea apetitului sexual si a lubrifierii vaginale.
MACA contribuie si la sporirea fertilitatii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei prin actiunea unui numar de patru alcaloizi numiti glucozilonati.
Mai multe amanunte, gasesti la subiectul referitor la tratamentele naturiste si homeopate!
Madlen, bine ai venit! Ce varsta ai, de simti ca timpul iti este dusman? Cum ai ajuns la Buc., la dr. T.? Ai avut experiente neplacute cu dr. din Cta? Nu vrei sa ne povestesti mai multe?
Ina.... imi pare rau... Am mai discutat despre lab. de analize si medici echografisti din Cta si in capitolul trecut (vezi ultimele pagini +lista de la inceputul capitolului!).
Vic & Sebi (04.02.2004)
cornelianeli spune:
madlen bine ai venit la noi si mult succes in lupta asta atat de nedreapta uneori..
ina78 eu nu mai fac experimente cu analizele,merg la synevo chiar maine dimineata sa fac o runda
stau la coada,e aglomerat mai mereu dar...sunt seriosi
eco bun,depinde ce eco iti trebuie.incearca la doctora ciufu,are aparat performant si preturi acceptabile,vorbeam noi despre ea
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
dana p. spune:
Ina, si eu am facut analizele pentru chlamydia, ureaplasma si mycoplasma si tot la fel nu stiau cand imi dau rezultatul , si m-am enervat si m-am rastit la telefon, si cand am luat rezultatul de la chlamydia era pozitiv.Eu trebuia sa merg la Bucuresti cu rezultatul pentru dosarul de fiv, si i-am explicat doctoritei de acolo ce s-a intamplat si ma trimis in Bucursti la o clinica sa le repet. Am fost si le-am facut pe absoult toate , care se pot face din secretii, col , papanicolau, tot, tot si toate , dar absolut toate au iesit foarte bune , si nici urma de chlamydia. Nu eram eu nebuna daca faceam tratament pentru chlamydia, dadeam si o gramada de bani pe tratament si imi stricam si stomacul , ca sunt foarte tari antibioticele pentru chlamydia.
Eu zic ca este de evitat acest laborator.
Mav, trompele se pot infunda dupa chiuretaj daca faceai infectie, asa daca nu ai avut nimic, nici temperatura , nici scurgeri nu vad de ce sa-ti faci astfel de probleme.
Dana
Poze
dana p. spune:
Sa traiesti, si numai lasa gandurile negre sa-ti treaca prin minte, cea fost a fost, trebuie sa privesti inainte.
Dana
Poze
maria08 spune:
Buna fetelor!
Madlen: Bine ai venit printre noi si sa dea DD sa pleci repejor la odisee! Poate-ti activezi PM-ul si mai vorbim si noi despre mister T. a carui pacienta sunt si eu! Poate chiar mergem la el in aceeasi perioada!
Angelique: Bine ca s-a rezolvat problema....macar vorbim de un nou inceput.....Sa nu-ti pierzi speranta, se va intampla pana la urma!!!
Mav: Vreau si eu sa fim colege la maternitate!!! Sa nu ma uitati....sa ma luati cu voi!!
Andicu: de la mine si iti doresc sarcina usoara in continuare!
Va sarut pe toate, dar pe toate!!!!
Cine poate sa ne dea mai multe detalii despre dr. Ciofu...adresa cabinetului?????
Eu inca mai astept postarea aspirantei care a reusit cu ajutorul tratamentului cu Aloe sa-si implineasca cel mai mare vis!!!! Cine o cunoaste sa-i trasmita!!!
ralina spune:
quote:
Originally posted by maria08
Cine poate sa ne dea mai multe detalii despre dr. Ciofu...adresa cabinetului?????
Dr Carmen Ciufu-medic primar radiodiagnostic
programari la telefon 0241-511 300,mobil 0722 393834
program luni-vineri 9.00-15.00,simbata 9.00-12.00
adresa str bogdan voda nr.11