Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 29
isidora spune:
Super explicatii!!!! MAMACITA!
Of,de ce nu sunt toti medicii ca ea???M-a convins si pe mine pt.epidurala,eu care am nascut ca o taranca,am indurat tot cu dintii stransi si f. mandra ca am putut...N-am vrut din start nimic care sa ma ajute,nici un ac in spatele meu...E drept ca nici n-ar fi fost timp sa se intervina la cat de repede am nascut,dar o epidurala a la Mamacita n-ar fi stricat...Maybe next time Mamacita,te-ai pricopsit si cu mine!!??
Angeliquedes,si eu am inteles la fel....
Mamacita,dezleaga-ne misterul te imploram!!!!
tuturor fetelor,burticilor-Andicu-esti o frumoasa cu tot cu burtica,Madaluta-Darius e un vis,slide-ul f. reusit,Mav- pe Sebi il vreau de ginere,mi-l dai?Fii'mea nici ea rea,blonda cu ochi albastri ca marea,actualmente balerina,promite mai mult...Te aranjeaza???P.S:SI noi mai folosim pampers noaptea!.
Cineva vroia sa opteze pt. dr. Savu;mai bine NU!!!!dETALII daca veti cere...
plec sa culc balerina.....
mamacita spune:
Sa va lamureasca madaluta!E datoare...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
AngeliquedeS spune:
Cu riscul sa ma certe moderatorii: Madalutaaaaaaaaaaa!!!
Ce stii tu si nu stim noi??? Spune-ne si noua!
Andicu eu nu pot sa iti vad pozele, de ce?
Isidora, daca stii ceva de dr. savu, cred ca cel mai bine ar fi sa ne spui aici, macar sa fim prevenite, nu cumva sa mearga cineva la el, sa pateasca ceva, pentru ca pe urma orice avertizari sunt inutile. parerea mea, sper ca nu te superi pe mine...
Mamacita, pai se poate, ne tii asa in suspans? M/am apucat sa iti studiez toate pozele, poate poate observ ceva, dar esti camuflata bine...
Cornelia, Ioana, pe unde or fi? Si celelalte fete?
Maria, ai grija cum vin uratii, ca sa mergem impreuna la dr. T. Nu te iert decat daca nu vin deloc si se lasa cu okishori!
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
mav spune:
Buna dimineata!
Isidora, baga niste poze, vreau sa vad posibilitatile! Dar daca spui ca si voi mai folositi pampers noaptea.... suntem in acelasi club (l-am intrebat dimineata daca a facut pisu in pampers si mi-a zambit: "Cam nu, cam da. Doar o picatura, mami!").
Mamacita, ai incurcat-o. Mai, fetelor, poate ca explicatiile au fost date cand era Alexut in burtica la mami, nu mai faceti scenarii politiste. Daca mamacita ar fi avut si ar fi vrut sa ne spuna ceva mai mult decat ne-a spus, ar fi facut-o. Asa ca relax si nu fortati nota!
...Si cateva explicatii pt posturile mele de ieri:
Eu nu sunt in apele mele. Am moralul sub nivelul marii.... Sunt grasa: ma pot "lauda" nu cu 2 Kg, ci cu 12 Kg in plus, fata de momentul in care "am ramas" cu Sebi si nici atunci nu eram o silfiduta.... Am asteptat cu atata nerabdare sa-mi vina uratii... si-au venit, am avut un flux mult mai mare decat pana acum, dureri de toate felurile, greata, varsaturi... In fine, ziceam ca apoi trecem la "treaba" pt bb2.
Dar acum nu mai stiu ce vreau.... pt ca nu mi-e bine deloc....
M-am saturat sa muncesc de una singura (mare parte din timp), intre patru pereti.... sa stau tot timpul pe scaun... Nu fac miscare nici macar pana la coltul strazii (mereu imi sui dosu' in masina, sa nu pierd timpul, sa ma deplasez mai repede).... si e foarte rau. Nu astept sfaturi, ca stiu ce masuri ar trebui sa iau. Pur si simplu, nu pot. Nu pot nici sa ajung la o sala, nu pot nici sa tin regim alimentar, nu pot nici sa lucrez singura, acasa (de ex, am cd cu Pilates). Am incercat de atatea ori.... Sunt depasita de situatie, de evenimente..... Si simt ca ma duc tot mai mult si tot mai repede "de rapa".
Nu mai am deloc randament la munca. De o luna de zile, de cand am pierdut sarcina, ma chinui sa lucrez ceva ce inainte as fi reusit sa termin in 3 zile. Termenele se apropie, am foarte mult de lucru, eu nu am vorbit cu sefa despre starea mea actuala.... Sunt varza....... Nu-mi mai pasa de nimic, in afara de Sebi, desi si pe el l-am cam neglijat in ultima vreme (in sensul ca nu m-am mai ocupat de el la fel de mult si se vede... uneori e putinel obraznicut).
Sebi are probleme mari cu amigdalele. Ni s-a recomandat sa i le scoatem. Nu stiu care este varianta mai buna..... Si iar anestezie generala pt el, la nici un an distanta.... (polipii i-am retezat anul trecut)?!
Si apoi nu stiu cat de sanatos ar fi el dupa, sa nu faca bronsite, pneumonii sau alte bazaconii...... I-au iesit proaste si analizele (IgE=524, fata de max 60 cat ar trebui sa aibe la varsta lui): e sigur alergic la ceva si inca nu stim la ce (nu vrem sa-i facem testele cutanate si nu stiu daca exista si altfel de teste de alergie).
Dar nu mai scriu, ca si asa m-am intins destul si vesti bune nu am.
O zi buna va doresc!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Iar m-ati lasat singurica....
Bine de stiut pt gravidute: cititi aici despre infectiile tractului vaginal si rectal cu streptococ.
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
Multumesc tuturor de complimente! am scris mic ca eram cam off-topic!
Da, cum am mai zis o data , explicatiile Mamacitei sunt super lamuritoare! multumim inca o data!
Si eu am inteles ca poate a vorbit despre asta cand era insarcinata cu Alexandru..sau ne dai vesti bune, Mamacita??
Dr Savu e o ea ! eu am avut experienta cu ea doar la operatia de extrauterina si m-a curatat si cusut bine! asa mi-au zis dr de la Bucuresti la a2a patanie, mai multe nu pot sa concluzionez.
Kristina, incearca inca o data. Am mai verificat pozele dar sunt date la public, deci ar trebui sa le poti vedea.
Andicu 18+
Poze cu burtica
maria08 spune:
Buna fetelor!
Angelique: Nu prea sunt sanse sa am eu un asemenea motiv sa ma ierti! Sa vedem acum cand se va instala CM-ul si in functie de asta iti spun cand merg la Bucuresti.
Mav: As vrea sa-ti pot spune ceva care sa-ti ridice moralul , dar si eu sunt cazuta rau in butoi!!! ......
O zi buna!
AngeliquedeS spune:
Fetelor, ma gandesc ca daca emisiunea a fost saptamana asta cum era sa se refere la sarcina cu Alexutzu? Si de ce a spus mamacita ca sa ne spuna madaluta? Zic si eu, oricum ar fi, sa fim sanatosi, nu?
Mav, capul sus, iubita mea, ma doare sufletul sa vad ca esti in starea asta...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
mav spune:
Kristina, ce fel de detectiv esti? Emisiunea a fost saptamana asta, dar discutia dintre mamacita si madaluta s-a purtat cel putin inainte de-a naste madaluta, deci cel mai tarziu pe la inceputul lunii decembrie, sigur de aceea a spus mamacita sa raspunda madaluta. Poate ca are sau nu bb, dar daca nu ne-a spus chiar ea, inseamna ca e mai bine sa nu insistam noi, ok?
Ma simt datoare s-o "apar" pe mamacita pt ca mi-e tare draga! Si in plus, eu imi aduc aminte ca am citit ori aici, ori pe celelalt subiect de Cta, ca la un moment dat, mai in urma, madaluta i-a multumit mamacitei pt info primite si am inteles atunci ca exact despre asta era vorba.
Iti multumesc mult pt cuvintele bune! ...De-ar fi asa usor.... probabil ca as fi mereu cu capul in nori...
Andicu, eu am vazut pozele, esti o frumoasa foc! Ma rog la DD sa fiti sanatosi si tu si bb!
Maria, draga mea, ce ne facem noi? Tu ce ai patit? Sa stii ca nu pot deschide emailul de la tine.... si n-am cum sa-ti raspund. Dar, ca sa nu fim in afara subiectului, putem vorbi oricand pe privat!
O seara frumoasa, fetelor!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Fetelor, ma gandesc ca daca emisiunea a fost saptamana asta cum era sa se refere la sarcina cu Alexutzu? Si de ce a spus mamacita ca sa ne spuna madaluta? Zic si eu, oricum ar fi, sa fim sanatosi, nu?
Am spus asa pentru ca ea a postat informatii,cu acceptul meu ,sigur,dar elegant este ca ea sa va explice de unde provin explicatiile mele.Dar pentru ca nu raspunde,probabil Darius o tine ocupata,va spun ca acestea erau expliocatii oferite de mine "colegelor"de sarcina de la topicul de mamici de martie-aprilie 2005fix acum doi ani,cand erau in ceata si se apropia momentul
Mav,fruntea sus,cand te vei simti in stare iti modelezi tu si fizicul,important este acum sa-ti restabilesti echilibrul.Daca esti deschisa spre o asemenea optiune,dat fiind ca treci printr-un moment depresiv clar,iti recomand un psiholog.Nu e testat de mine,ci de o asistenta din reanimare al carei baiat s-a aruncat acum ceva ani de la etajul 7.Cred ca iti inchipui ce depresie a avut ea si mi-a spus ca aceasta dna a ajutat-o enorm!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png