Informatii utile Constanta (5)
Raspunsuri - Pagina 30
isidora spune:
Sau ,draga Mav,eu ti-o recomand caldurOs pe doctorita noastra homeopata -dr.Soescu-are cab.pe aceeasi str.cu Lutestii,si te-ar pune pe picioare fizic +moral.Caci dupa cum stii sunt legate intre ele...La ultima sedinta,care a durat 1 ora si ceva mi-a dat un remediu pe loc,cu actiune in timp evident,care actioneaza inca si nu se mai opreste ,zic eu...Eu eram varza,si cand zic eram ,spun ca am dormit pe mine vreo 10 ani d.p.d.v profesional,moralul sub nivelul marii,sanatatea cu semne de intrebare...Acum ,dupa o luna si ceva se petrec schimbari dupa schimbari si toate numai in bine....
As trimite poze cu noi dar nu stiu cum,crezi ca ma poti ajuta,Mav?
Angeliquedes,o sa povestesc despre doctorita Savu,dar in seara asta pleaca sotiorul meu si vreau sa fiu langa el ...
MAMACITA,ca tot vorbeam de schimbari in viata mea,maine e ultima mea zi dintr-o experienta f. placuta ,intensa , bogata si utila...Imi pare rau ca nu am putut ramane mai mult-mai ales ca mi-ar fi placut sa te cunosc,dar sunt convinsa ca vor mai fi ocazii...
tuturor!!!
mav spune:
Mamacita, multumesc. Intr-adevar, exista si varianta consilierii psihologice, dar stiu si eu.... Ar trebui sa-mi gasesc timp si pt asta si deocamdata, simt ca timpul e dusmanul meu, nu-mi ajunge pt tot ce am de rezolvat, pt mine ar trebui ca ziua sa aibe cel putin 30 de ore... si nici macar noaptea nu apuc sa dorm suficient, stii cum este! Dar am sa ma gandesc la solutia asta, daca nu-o sa reusesc sa ma "ridic" singura (deja am renuntat la ciocolata si am inceput sa mananc mai multe fructe, sper sa reusesc sa mentin drumul si sotul meu de mult timp mi-a promis ca ma "antreneaza", dar taman acu', cand m-a apucat pe mine, este el virusat)!
In legatura cu amigdalele lui Sebi, poti sa-mi dai un sfat, te rog?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Isidora, te rog mult-mult, daca ai timp, da-mi amanunte pe privat!!!
Am scris aici cum poti sa incarci poze pe yahoo.photos (sa citesti penultima postare de pe pagina). Nu-are rost sa dau copy/paste aici, ca se incarca pagina aiurea si ajungem la pag. 21 si va trebui sa deschidem capitol nou (pt asta, eu zic s-o asteptam pe Cornelia, sa-l deschida ea, ca a muncit mult la prima pagina).
Edit: Isidora, chiar daca nu mi te-ai adresat mie, ci mamacitei, ai facut-o public si m-ai facut curioasa. Despre ce experienta vorbesti si de ce este maine ultima zi?
Noapte buna!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by mav
In legatura cu amigdalele lui Sebi, poti sa-mi dai un sfat, te rog?
ORL-istul este mult mai in masura sa-ti dea un sfat specializat.Ce pot sa-ti spun este ca,daca Sebi are niste focare permanente de infectie in aceste amigdale,mi se pare mult mai sanatos sa i le scoti.Iar de AG nu-ti face probleme,se pot face si doua pe zi,nu doua pe an,fara probleme!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
AngeliquedeS spune:
Mamacita, imi cer scuze. Sincer credeam ca Madaluta a redat discutia care a avut loc in cadrul emisiunii de la TV Neptun. Promit ca nu mai fac, inca odata scuze.
Sper ca e bine Cornelia...
Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...