fumatul in timpul sarcinii
Raspunsuri - Pagina 5
jeni71 spune:
Buna Taedi, suntem colege la mamici de iulie-august.
La prima sarcina si eu am fumat putin dar am fumat. Iar fetita are deja 10 ani si pana acum nu am avut absolut nici o problema cu ea. S-a nascut zdravan, (4.650 kg, 61 cm) si pana sa intre la gradinita nu am stiut ce e aia raceala sau boala. Apoi in colectivitate a inceput sa ia cand una cand alta.
Acuma pana la Craciun nu am fumat iar la Craciun mi-a fost pofta. De atunci am mai fumat cate 1-2 tigari pe zi, dar nu zilnic. Acasa nu imi trebuie, dar cand merg undeva si toti fumeaza, mi-e pofta. Mai ales ca nu prea am avut greturi, sau alte stari nasoale.
Nu incurajez fumatul, insa nici nu infierez cu fierul rosu gravidele care mai fumeaza ici colo cate una.
Am niste prieteni, mama nu a fumat niciodata iar fetele amandoua sunt superbolnavicioase, asa ca nu pot lega fumatul de bolile copiilor (imunitate scazuta, etc).
Ideea e sa nu faci abuz, iar daca poti sa le lasi e f bine.
Bafta si ne mai citim pe la mamici de iulie-august.
taedi spune:
Buna fetelor.
Mersi pt postari la subiect si vreau sa va zic ca nu ma-m lasat chiar de tot insa am ajuns la 2-3 tig pe zi.dimineata linga cafeluta trebe o tig pt altfel nu pot sa fac kk
,asta este na-m ce face.vreo trei zile nu am fumat deloc si ma-m constipat rau de tot.la servici unde era cel mai rau pt ca nu prea am ce face am reusit sa nu fumez deloc,dar am inceput sa maninc cat trei la un loc.
pupici
14+Andreea
edith
bolgiumiki spune:
Bravo Taedi ma bucur ca ai reusit!Succes in continuare poate reusesti sa le lasi de tot.Sarcina usoara!
Miki si Luca-Andrei(4 mai 2005)
Iulia_Marina spune:
Buna Taedi si eu am cam aceeasi problema. Recunosc nu pot sa las kktul asta de tigare. E adevarat ca numai fumez cum fumam inainte insa fumez. Si la fel cum spunea luna1 ca a facut concurs cu ea la fel fac si eu. Singura problema e dimineatza. Atunci e pofta cea mai mare. La servici nu prea pentru ca daca nu se fumeaza in birou e ok. Sper ca in maxim o saptamana sau doua sa le las de tot. Te rog tine-ma la curent si pe miine si spune-mi daca reusesti sa te lasi de tot ce metoda ai gasit.
Iulia 16 sapt 
carpatina spune:
quote:
Originally posted by vickyfilip
taedi, eu nu am ce sfaturi sa iti dau pentru ca AZI AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA. pana acum am fumat ca deobicei cam 10-15 tigari pe zi. intentionez o ultima tigara in seara asta cu "tati", apoi gata!!
si ma tin de cuvant!
te pup si sa ne tii la curent
Asa si eu... am fumat cam 10 tigari pe zi pana mi-am facut testul... si dupa rezultatul pozitiv... inca una... pentru drum - cum se zice -
Acum au trecut deja 3 saptamani... mai simt uneori "un dor"
Succes si voua!
taedi spune:
Buna fetelor.
Felicitari celor care au reusit sa se lase de tot de fumat.
Eu am ramas tot la 2-3 tigari pe zi si sper sa ma pot lasa de tot dar e ff.greu cand cei din jur fumeaza si imi trebuie fff.multa vointa sa nu ma iau dupa ei.
Pupici si toate cele bune.
edith
15+
ligia-miha spune:
buna,sunt ligia.si eu am fumat ca o proasta,ca suntem niste proaste ca o facem,in timpul primei sarcini,dar multumesc lui Dumnezeu ca am nascut un baietel sanatos si frumos care acum are 3 ani si 8 luni.e drept ca raceste f des.acum sunt din nou insarcinata si m-am lasat de fumat in primele zile cand am aflat de sarcina.mi-am zis gata si gata a fost.e adevarat,tentatia e destul de mare,dar daca vrei cu adevarat,poti.numai ca m-am lasat de fumat si eram sigura ca totul o sa fie bine,nu ca la prima sarcina cand am stat doar cu frica in san,si medicul mi-a spus ca bebe al meu mai mult ca sigur nu va ajunge sa se nasca datorita unei probleme cu vena cava careia nu ii gasesc cauza.asa toate sarcinele difera intre ele dar te sfatuiesc sa te lasi.bafta
underqueen spune:
buna! imi doresc mult sa raman insarcinata...dar e prea devreme sa ma pronunt daca sunt sau nu...fumez cam 10 tigari pe zi, si mereu am zis ca voi renunta la fumat cand voi fi insarcinata. deocamdata aman momentul, pe principiul "nu stiu sigur". sper sa reusesc sa renunt cat mai repede, chiar daca am ghinionul sa nu fiu insarcinata acum...
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Eles spune:
buna fetele!!
Sunt insarcinata in 19 saptamani si nu reusesc sa ma las de fumat, fumez doar la servici, dar cam 10 tigari /zi, inainte fumam un pachet/zi. As vrea fff mult sa ma las, dar am o colega care fumeaza toata ziua langa mine, si... nu am nici o sansa. Spuneti-mi va rog ca bebe o sa fie ok!!
Eles
19+
Alé spune:
Eles, nimeni nu-ti poate spune asta si tu stii foarte bine! Nu cauta garantii la cine nu ti le poate da.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1