Piscine Bucuresti
Imi poate recomanda cineva o piscina cu program de gimnastica acvatica, recuperare, etc ?
Raspunsuri
grati.ela spune:
Hotel Majestic; instructor Simona Brancusi, program L-S 11,30; Ma, Mi, J 17,30; V 18
Mama are gonartroza si s-a simtit minunat dupa programele de aquagym.
laural spune:
Este vorba despre H Majestic de pe Calea Victoriei ? Cum as putea sa iau legatura cu antrenorii ? Pe site nu am reusit sa aflu nimic.
lucas spune:
si eu am facut tot acolo, eu am probleme la coloana si m-am simtit foarte bine dupa. lasind la o parte faptul ca am si redus din cm!!
Simona este un excelent profesor. si programele se schimba. nu faci acelasi zi de zi.
Hotel Majestic este in spate la arhitectura, linga teatru.
poti suna la hotel si sa ceri la piscina.
Teolina spune:
Cat costa abonamentul sau o sedinta la hotel Majestic? Se poate merge si inot? Stiti preturile?
Multumesc!
grati.ela spune:
Inainte de Craciun: abonament aquagym 10 sed=140ron; 5 sed=75ron; 1sed=20ron. Inot are tarif diferentiat, piscinuta insa este f.mica. Apa are cam 30-31grade. Poti afla tarifele telefonic.
laural spune:
La World Class Health Academy o intrare este 35 euro pe motiv ca face selectie de clienti.
CrissB spune:
Da dar daca iti faci abonament day time pt un an - ajungi la 65 Euro / luna iar daca iti faci full ajungi la 93.
Normal ca nu e cel mai mic pret. Dar una e sa mergi si sa ai un vestiar, prosoape,dus si sauna....... depinde ce pretentii are fiecare si de ce bani dispune.
grati.ela spune:
Vestiare,prosoape, dus, uscator...curatenie maxima au si cei de la Majestic. Sauna se plateste separat. Marele inconvenient: piscina f.mica.
Off topic: Mie mi-a placut extrem de mult piscina de la Piatra Mare din Poiana dar intrarea (cu acces la toate cele: sauna, hidromasaj, dus scotian...)costa 50ron de adult, 25ron de copil (in weekend, in rest 40ron/20ron).