nasterea a fost pentru mine o experienta minunata
Raspunsuri
szaboali spune:
Felicitari Silvi, sa aveti parte de bucurii si impliniri alaturi de printisor, frumoasa povestea voastra.
La multi anisori Alain!!!
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
silvi_2005 spune:
Multumesc Ali
Au mai fost cateva faze chiar amuzante, dar am zis sa nu ma mai lungesc.
La un moment dat au sosit si parintii mei, au lasat-o si pe mama in sala ca e cadru medical, era o zapaceala acolo. Eram "in familie" se discuta despre masini, ce firme, ce consum.....eu tot interveneam si intrebam la fiecare 5 minute: nu se vede copilul? Mi se raspundea urgent ca nu si se continuau discutiile
Despre perioada de spitalizare intentionat nu am pomenit deoarece nu m-a impresionat deloc placut si nu vroiam sa stric povestea.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
alba spune:
Foarte frumos
Felicitari sa va traiasca bebe Alain Nicolas(un nume extrem de frumos)
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
alba spune:
La multi Ani, Alain Nicolas
Multa sanatate si o petrecere pe cinste si muuulte cadouri
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
pisoi3 spune:
SILVI, La multi ani frumosului mititel, sa fie sanatos, norocos, sa creasca mare si frumos si sa va aduca numai bucurii!
Va pupam mult pe amandoi
acina spune:
Iubita f frumos.
Sa va traiasca Alain
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
alynta27 spune:
Buna silvi_2005! Felicitari pentru baiat si deasemenea pentru redactare! Vad din cele scrise ca ai nascut natural cu anestezie epidurala. As opta si eu pentru asta! Nu a avut efecte secundare epidurala? Eu am citit tot felul de "minunatii" in legatura cu asta!
Alina-Mirela 20+
tatiantudor spune:
Buna alynta27!
Poti sa auzi si sa citesti multe..si pro si contra , referitor la anestezia epidurala....
Tot ce pot sa iti spun e ca pana nu incerci pe pielea ta, n-ai de unde sa stii daca o sa aiba sau nu efecte secundare. Fiecare organism se comporta diferit.
Personal pot sa iti spun ca la mine a fost o binecuvantare si nu am nici un efect secundar de pe urma ei. Am nascut intr-o ora si jumatate.
Daca doctorul iti spune ca poti sa alegi aceasta metoda, go for it.
Daca ti se interzice sa o faci, asculta-l.
Bafta mare in alegerea facuta si nu uita ca cel mai important lucru este sa ai un copil sanatos si apoi automat cu sau fara epidurala o sa fii cea mai fericita mamica din lume.
Cu drag,
Liana