Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
Salutare Fetle,
Scuze ca ma bag aici, vroiam doar sa ii spun lui Nikole ca i-am trimis un PM.
Multumesc si sarcini usoare si bebei sanatosi!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
X-ray spune:
jadi deja vad la tv o groaza de emisiuni in reluare....ca astia le tot repeta chiar si pe discovery

.dar ideea cu tricotatul e beton,pe vremuri tricotam frumos chiar.Doamne chiar am uitat de chestia asta.m-as apuca iar de invatat pentru ale mele aspiratii dar inca nu stiu daca se schimba bibliografia,prin mai abia ma lamuresc,teoretic practic in romania ...
nikole ce ma bucur ca e bine bb.si pentru toata lumea.eu la inceputul lui februarie imi fac triplul test si imediat o morfofetala la tm.si la sf lui februarie merg iar la szeged,abia astept.si lasa greselile ca se mai intampla!eu de cand sunt gravida uit de la mana la gura.
la mine timpul se masoara intre ecografii,sa aflu ca mi-e bine ingerasha....doua prietene deale mele sunt si ele mamici de iulie. una dintre ele acum ne-a anuntat ca e tot fetita.taticii fac tactica pe viitor cum vor merge cu randul cu ele la discoteca...atat am ras pana acum....
alina
13+ 
nikole spune:
quote:
Originally posted by alina.a
hai sa va dau de lucru...
http://www.babynamesworld.com/
alina13+
Eu m-am hotarat deja..
bebika se va numi Lucas Alexandru Ishiy!
Imi place numele f mult.
Daca e fetita, nu stiu inca...desi intuitia imi spune ca e baiat, si toate testele gasite pe net, la care mai adaugam si metodele babesti
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
simo_al_jaafari spune:
si noi ne-am hotarat deja la nume
mara yasmeen pt fetita si matei hisham pt baietel...find o casatorie "internationala" fiecare a ales un nume
oricum site-ul e interesant
PRIVILEGE
11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
cristina_ana spune:
Fetelor, mie mi se cunoaste burta rau de tot. Si sunt abia in saptamana 12. O sa fac maine niste poze si le pun in album. Am auzit ca la a doua sarcina se vede mai repede burtoiul. Maine ma duc sa prospectez piata pentru haine de gravide. Data trecuta mi-am cumparat numai de la Rococco, dar nu prea imi plac. Pantalonii mi se par foarte largi in jos, parca ar fi niste saci. Si mi-am luat si niste camasi pe care nu le-am purtat niciodata de urite ce erau.!!!!
Astazi am fost foarte harnica. Cind m-am intors de la serviciu m-am apucat de gatit. Am facut ciorba!!! Se cunoaste ca m-au lasat greturile, ca parca incep si eu sa revin la viata.
Vio, si eu am infectie urinara. Stai linistita ca nu e grav, se trateaza. Eu mi-am facut din proprie initiativa o urocultura, ca ma cam dureau rinichii si asa am descoperit-o (pe infectie). Am luat 5 zile augmentin, dar nu cred ca a trecut, ca inca mai simt ceva dureri vagi de rinichi. Adica aia cred eu ca sunt, dureri de rinichi. O sa imi mai refac analiza saptamana viitoare.
A...vroiam sa va mai spun ca de citeva zile simt niste fluturasi f.f.f. vagi prin burtica. Dar cred ca e cam devreme sa-l simt pe bebe. Oricum, sunt foarte atenta la burta, de-abia astept primele picioruse!!!(fetele care au mai trecut prin asta stiu ce zic eu
)
Nikole,, cred ca acum, ca l-ai vazut pe bebe esti si tu fericita. Tu ai fost cea mai incercata pana acum si tot intr-un stres ai tinut-o. Ai sa vezi ca dupa ce incepe bebe sa miste te linistesti.
Luna, nu are nimic daca maninci ton din conserve. Am citit ca doar anumite soiuri de ton sunt periculoase, dar ala din conserva e OK.
Cristina, 11+
POZE
ilenutza spune:
Cristina sa ne spui si noua de unde iti iei haine, pls
Am auzit ca la a doua sarcina iti creste burta mai repede si mai mare.Dar in cazul meu nu se aplica, parca era mai mare la prima
Ile
14 si Victor ( 22 dec 2005)
narcisa spune:
Ile, ma faci sa rid, la mine la a doua sarcina am avut burta mai mare si mai repede, dar si bblina a fost mai mare, nu cred ca a avut vreo legatura, unul seamana cu mine si cealalta cu taicasu
.
M-am invrednicit si am pus si eu 2 poze la mamici in album, una cu noi si cealalta cu piticii.
pupici si somn usor
narcisa
andutzy spune:
Buna seara! Mai primiti o parere despre cezariana/nastere naturala? Toata sarcina trecut am visat ca nasc natural. Nici macar epidurala nu vroiam, asa eram de viteaza. Piticul insa a fost pelvian si doctorita a zis si asa ok la nastere naturala, pe considerent ca era micut(nu mai vorbesc ca in Cantacuzino se naste ffff greu prin cezariana, cu comisii si figuri de-astea). Insa copilul meu depasise cu 12 zile termenul si nu se lasa purtat la vale desi facusem de 3 ori stimulari cu B-uri , Calciu si vit. C. Nimic! Pe 31 mai m-a bagat in cezariana cu anestezie generala si chiar si acum regret ca eu, mama lui, l-am vazut abia dupa 2 ore(si soacra-mea l-a vazut inaintea mea
) iar pt a doua nastere ma gandesc serios la epidurala, pentru a fi macar prezenta la nasterea copilului meu, sa-i aud primul scancet, etc... Deci, parerea mea este ca nasterea naturala e cea mai buna, eu m-am refacut greu, mergeam tinandu-ma de pereti si nu am putut sa rad de dureri vreo 2 luni...nu mai vorbesc de stranut sau tuse...groaznic! Copilul de 3 kg in brate mi se parea ca are 20...cel mai mic efort era cel mai mare efort pt mine! greu!
Vorbiti de burta, mie mi se vede deja binisor si mai rau este ca deja am pus pe coapse si pulpe super vizibil (la prima nu am pus asa devreme), am 2 kg mai mult pe cantar si mama lor daca stiu de unde sunt ca greturi si varsaturi ma chinuie intr-una...
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

jucaus?