Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
jadi spune:
Nikole incearca sa iti gasesti un hobby ceva, uite eu daca as avea timp as tricota (nu radeti! fac niste plovere frumoase, am inceput unul si pentru Vladut dar nu cred ca il termin. De asemenea cand stateam acasa, eram intr-o liga de canasta si una de domino care imi umpleau zilele de pana la nastere. La fel mi-ar place sa citesc sau sa ma uit la filme pe teve. Dar eu nu am timp
.
Editez: as face si puzzle dar de alea de la 3000 de piese in sus!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Luna1 spune:
Jadi eu sa tricotez nu stiu (adica am idee insa nu sunt experta) insa cos goblen. Mai bine zis coseam ca acum nu am timp insa abia astept sa termin lucru sa ma reapuc.
Canasta imi placea si mie sa joc dar aici astia nu au auzit de ea (la cea cu remy te referi,nu?)
Puzzle nici gand, cred ca de nervi as da cu piesele alea de toti peretii.![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
nikole spune:
Jadi, as vrea sa stiu sa tricotez, chiar mi-ar prinde f bine...am vazut eu la VICTORIA SECRET niste rochii tricotate de mi-a stat mintea-n loc...dar daca nu-i talent, ce sa fac?
Cu puzzle-ul , si eu ca Luna, cred ca le-as arunca pe geam de nervi, nu am rabdare de fel...
tre sa ma apuc sa invat ceva...o limba straina,nu stiu...ceva ce sa-mi foloseasca pe viitor, macar sa profit de timpul asta pe care-l pierd, vegetez efectiv!
Imi place contabilitatea, imi place munca cu hartzoage,numere,calculatoare...numa ca vad ca m-a cam lasat puterea de concentrare si rabdarea...
dar gasesc eu imediat motivatia...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
Luna1 spune:
Nikole nu vrei job-ul meu? Ca eu m-am saturat de hartzoage, adun ,tot adun si nu-mi vine sa le rezolv. Offff!!!!
Alina
karligutza spune:
Luna1 ma bucur ca esti de acord cu mine!
; noi trebuie sa fim acum numai cu gandul la ghioceii nostri mititei si zburdalnici... Iar vis-a-vis de scaderea in greutate fara greturi si varsaturi si eu aveam impresia ca am slabit... adica asa zicea cantarul meu, dar poate ca l-am dereglat de cate ori l-am stresat si m-am urcat pe el
.. insa explicatia medicului (pe al carui cantar aveam totusi cu 700 grame mai mult decat la inceputul sarcinii... deci in aproape 3 luni de zile) a fost ca nu m-am cantarit mereu la aceeasi ora din zi... sau ca regimul de viata, cu o alimentatie mai atent supravegheata si mese regulate ti-au ajustat un pic metabolismul si greutatea... insa nu-ti fa griji ca nu din burtica a scazut
, daca a scazut. 
In rest, eu va anunt ca mi-am cumparat salopetzica de
si nu mai pot zice ca n-am burtica. 

Recunosc, a inceput sa creasca bebe... si isi tot face loc sa faca tumbe cred... ma mai inteapa ici colo, dar nu e vorba de dureri... abia astept sa simt acele prime "falfaieli"
... cred ca se apropie momentul... ia sa fiu eu mai atenta!![]()
karligutza,
sapt.16
nikole spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Nikole nu vrei job-ul meu? Ca eu m-am saturat de hartzoage, adun ,tot adun si nu-mi vine sa le rezolv. Offff!!!!
Alina9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Hai mai Lunitzo, nu-mi da sperante si idei...offff

tare rau e ca aici,in tara asta efectiv pierd ani, nu pot face nimic, schimba nimic...sper insa sa ajung pe meleaguri mai normale sa pot avea job-ul la care visez, sa fac ce-mi place...
no...o luam usurel si in in ordine...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
Luna1 spune:
Auziti fetelor revin la o problema mai veche: de ce nu e voie sa mancam ton? adica din conserva ma refer. Ca eu numai ton visez 
Nikole de ce nu va transmutati mai la Ioropa? Stai linistita ca nici eu nu simt ca as evolua prea mult dpdv cariera aici insa deja de la al doilea copil ma preocupa mai mult familia si imi doresc doar sa-mi gasesc ceva sa ma stimuleze ca in rest...nu prea ma vad eu prim ministru.
In februarie am hotarat sa merg si eu la cumparaturi de
ca deja nu mai am haine de birou, ma stang pantalonii.
Alina
nikole spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Auziti fetelor revin la o problema mai veche: de ce nu e voie sa mancam ton? adica din conserva ma refer. Ca eu numai ton visez
Nikole de ce nu va transmutati mai la Ioropa? Stai linistita ca nici eu nu simt ca as evolua prea mult dpdv cariera aici insa deja de la al doilea copil ma preocupa mai mult familia si imi doresc doar sa-mi gasesc ceva sa ma stimuleze ca in rest...nu prea ma vad eu prim ministru.
In februarie am hotarat sa merg si eu la cumparaturi deca deja nu mai am haine de birou, ma stang pantalonii.
Alina9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Se recomanda a se consuma cu prudenta tonul in sarcina, datorita mercurului pe care il contine.
Insa cel din conserva cred ca e ok....
si oricum, consumat in cantitati industriale, adika cateva conserve pe saptamana, s-ar fi demonstrat ca poate da malformatii la bb.
Cu alte cuvinte, daca ti-e pofta, de o salata cu ton, sau stiu eu ce altceva, ia si mananca sanatoasa ca nu se intampla nimic.
Doar nu mananci in fiecare zi, sau de 3 ori pe zi.
Numai sa nu ti se aplece ca e gras rau...eu una nu-l suport deloc.
Cat despre Europa..nu stiu ce sa zic,al meu nu cred ca s-ar adapta...a stat in Anglia acum cativa ani pentru 3 luni, si a slabit vreo 4 kg ...nu i-a placut deloc.
Nu stiu...anul asta, in toamna as vrea sa ajung pe acasa, si poate mergem un pic prin Italia, Grecia, sa isi faca o idee...
il duc acolo unde mi-am dorit eu sa traiesc(Grecia si Italia),desi slabe sanse sa isi doreasca sa traiasca altundeva decat Brasil.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
narcisa spune:
Samadhi, imi pare si mie rau pt. experienta pe care ai trait-o la prima nastere. Dar unde ai nascut in RO? Ca ceea ce descrii ca durata de timp aici nu se poarta. In 2004 cind am nascut-o pe Vivien prin cezariana, a fost cu generala si am simtit tot si auzit cind au scos-o, era ca intr-un film parca, dupa mi s-a rupt filmul cca.1 ora dupa care m-am trezit si am vazut-o la tati in brate, eu am avut op-ul la 21.45, la 23 eram constienta pina pe la 2 am stat in sala de nasteri si la 4 dimineatza mi-au adus-o in salon si a ramas la mine. Cred ca intram in depresie sa n-o vad 24 de ore.
narcisa
Carmena spune:
Buna burticutze,
Stiu ca aveti spor la scris...Va rog frumos sa-mi dati si mie datele mailul-ului comun pe PM. Vreau sa vad si eu poze...
Vorbeati de greutate-nici eu nu am luat in greutate decat poate un kg, insa burtica mi se vede deja. Am inteles ca la a doua sarcina oricum se vedem mai repede burtica, si oricum eu si la Stefi am avut burtica devreme asa ca...
Am trecut deja la hainute cu burtica pentru ca ma simt mai confortabil in ele, desi imi sunt inca mari(cele dinainte de sarcina ma cam strang si dupa ce mananc o cutie de compot si se umfla burtica...).
Azi am fost la doctor. Bb e bine, i-am vazut inimioara, caputul si manutele... am incercat sa il trezim dar facea nani asa ca a zis doctora ca n-are rost sa il deranjam. Mi-am facut si analizele de primul trimestru, miercuri merg sa iau rezultatele. Colul e bine inchis deocamdata, dar e si sarcina mica. Ma bucur totusi pentru ca eu uit ca sunt burticoasa si il mai tin uneori in brate pe Stefi care are nici mai mult nici mai putin de 17 kg...
Carla V ne-ai ramas datoare
cu niste informatii care cel putin pe mine ma intereseaza- despre Iosup. Eu am facut cu Stefi eco morfofetala la el si mi s-a parut OK. M-am programat si acum, in martie si eram curioasa daca a ramas tot asa relaxat si dragut cum l-am cunoscut acum 3 ani. Multumesc mult.
In rest nimic deosebit pe frontul nostru. Am inceput sa ma simt mai bine cu greturile, ma lupt insa cu somnul...
Pupici si sa auzim de bine,
Carmen
11+si Stefi(3 ani)
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/