Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna1 spune:
Ce ma ziceti fetelor? Eu am inceput sa ma simt mai bine, gretzurile dispar incet incet (sa nu vorbesc cu pacat).
Intrebarea mea e alta: voua va e somn? Ca eu dorm de la 10-11 seara pana la 8 dimineatza si sunt rupta toata ziua. Efectiv la un momentdat simt cum adorm pe scaun la birou.
Sugestii?
P.S. Cum se trimit poze in album?
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
narcisa spune:
ha ha io dorm cred 15 din 24.....
Modific...de sapt asta mi s-a cam ras portia cu somnul, ca merg cu piticul 3 zile pe sapt. la inot dupa-amiaza si una la logoped. Altfel cred ca as dormi la prinz.
Nici la mine nu se vede burta, dar sint mai grasutza, dar simt ca m-am ingrosat minimal in talie, vad la curea si la kg. am slabit pe semne se distribuie altfel kg-mele. Si eu sint in sapt.10.
narcisa
simo_al_jaafari spune:
am si eu o intrebare....voua pe la cat vi s-a cunoscut burta? eu am 11 saptamani si am burta plata! ma gandeam ca fiind foarte slaba o sa se cunoasca imediat....
asta cu somnul daaaaaaaa cat se poate de mult!
pupici
PRIVILEGE
11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
Luna1 spune:
Karligutza I totaly agree! Fara predictii sumbre ca suntem gravidutze fericite si totul va fi bine (parca asa suna un cantec mai demult,nu?)
Narcisa deci sa-mi iau gandul ca nu exista remediu, nu? Adica doar somn de voie ceea ce mi-e imposibil.
Simo mie la 9 sapt mi se cunoaste insa numai dezbracata. Se cunoaste chiar bine dezbracata insa cu haine nu prea.
Alina
Luna1 spune:
Apropos de burta fetelor. La mine cum am spus se cunoaste deja insa m-am cantarit aseara si chiar am slabit un kg. Cum e posibil?
Alina
narcisa spune:
Alina, cel mai naspa mi se pare ca ma ia cu lesin la prinz cind am mincat, daca nu ma intind 15 minute, de parca bb zice, gata ai infulecat, acum e rindul meu.....poate sint paranoia, dar asta simt. Ii las pe pitici la TV 15 minute si ma intind.
narcisa
jadi spune:
Dragele mele, cred ca incepeti sa exagerati cu problema "chestiilor morbide". Eu spre exemplu citesc selectiv, ce nu imi convine nici nu ma incarc aiurea cu informatii. Cat despre ceea ce a spus Cristina, nici nu bagam de seama daca nu venea Karligutza sa sublinieze fraza respectiva. Daca va considerati inspaimantate, de ce insistati sa speriati si pe altii?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
simo_al_jaafari spune:
jadi ai maaare dreptate
PRIVILEGE
11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
nikole spune:
Buna fetelor....
am fost si eu astazi la dr. si l-am vazut in sfarsit pe bb miscandu-se...se invartea pe toate partile, isi intindea/tragea(ca n-am prea inteles miscarea) piciorusele, Doamne ce senzatie...si eu care credeam ca voi glumiti, sau vb metaforic cand spuneati ca bbicii vostri fac balet...
dincolo de trebusoara asta,ma plictises groazanic, nu-s ce sa mai fac intre astia 4 pereti....m-am apucat sa mai recapitulez din contabilitate, dar parca nu-s de undesa o iau, si unde sa ma opresc, am uitat tot ce am invatat in tara.
As vrea sa invat ceva nou, sa fac niste cursuri, sa fac ceva...
Alina.a e de inteles starea ta de depresie...absolut ca rezultatul celor 9 luni(ca le stai in pat, ca inoti, orice ai face) este cel mai important, si la sfarsit singurul care conteaza, motiv pentru care...capul sus ca timpul trece, foarte repede ai sa vezi!
Nici eu nu am o stare foarte buna, ma disper a meu sa am grija de afacerea lui aici de pe calc. sa-i controlez treburile, si tocmai ca....DC E VINOVAT! AM INCURCAT BORCANELE!!!
Am facut o greseala, care costa bani...inca nu stiu cat

citeam eu pe la Femina Intim, si in loc sa ...fac o treaba, am facut alta...nasoala!
Am niste nervi pe mine...asa ca va las acum, merg sa mai citesc cate ceva pe google, ceva poate de autosugestie, ca nu am o parere f buna despre mine

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Alina, cel mai naspa mi se pare ca ma ia cu lesin la prinz cind am mincat, daca nu ma intind 15 minute, de parca bb zice, gata ai infulecat, acum e rindul meu.....poate sint paranoia, dar asta simt. Ii las pe pitici la TV 15 minute si ma intind.
narcisa
Narcisa eu nu am unde sa ma intind ca as face-o. Azi i-am zis sefului ca mi-e somn si sa-mi aduca pat in birou.
Alina