Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

alina esti super dragutza.

sa stii ca sunt tare incurcata... pt ca mananc destul de putina carne... si aia este pui sau peste... in rest bag salate, fructe, lactate ... si evit grasimi, dulciuri...

ideea e ca nu pot manca altceva... ca nu ma lasa bebelushul.

dar daca si in conditiile astea... eu pun... inseamna ca asta e. macar sa fie el sanatos.

verific imediat mailul

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Sincer cred ca si eu am pus mai mult de 3 kg pe mine. Si inainte eram obsedata de silueta si cure de slabire! Acum...asta e! Macar sa fie bb sanatos ca slabim noi dupa aceea!

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mirela pt ca si eu am fumat 10 ani cand m-am lasat am citit mult despre renuntarea la fumat ca imi era frica sa nu ma apuc si sa fiu sigura ca stiu tot ce m-ar indemna sa ma apuc din nou.asa ca in aproape toate articolele citite aparea ideea ca renuntarea la fumat ,fara sa schimbi obiceiurile alimentare(adica sa mananci in plus ca sa umpli timpul lasat de fumatul unei tigari) aduce totusi un surplus de 2-3 kg...deci fara astea esti in grafic! bine cate-ai lasat si poate nu te mai apuci nici dupa...
eu cu prietena mea care are DPN-ul cu o saptamana inaintea mea,avem un pact de fiecare data cand ne vom pe malul muresului cu bb vom fi imbracate de fuga,una sta cu carucioarele cealalta baga o tura...
si eu am luat 2 kg,seara sunt 2,5. asta e ce sa fac...asa sunt eu la mine burta arata de 4 luni,am pus linkul cu pozele mele pe emailul comun ,puteti sa vedeti si voi.

alina 13+

Mergi la inceput

arhdy,

o ecografie abia la 6 luni? eu zic sa mai ceri sfatul cuiva...

eu deja sunt programata la una de 16 saptamani... la 21 saptamani... mai ales cea de 21 de saptamani e f.f.f. importanta... e cea la care ii masoara micutului tot ce se poate masura...

eu ma gandesc sa ma mai programez la un medic... sa ma mai vada inca unul... si sa am 2 opinii

ma rog... eu am trait o experienta mai trista... si acum vreau sa ma asigur ca totul e bine.

ai mare grija ce decizie iei... pt ca la ecografiile astea... trebuie sa suni de cele mai multe ori cu 1-2 luni inainte sa te programezi.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mirela vestile nu sunt bune din saptamana 16 cica se leneveste si mai rau tractul intestinal desi eu stau si ma gandesc daca mai are cum . Ziceam de sarcini total diferite, la prima nu am avut probleme cu constipatia, acum e super rau si ma deranjeaza. Daca vad ca insista o sa iau niste sirop de constipatie, dupholac sau ceva de genul asta!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Alina, multumesc ff. mult, am gasit si articolul intreg in E.
Acum citeva minute m-am mai linistit, dupa ce mi-am luat inima in dinti si am sunat la spital, unde am nascut, incredibil cit de amabili si de documentati sint. In max. 5 minute, am asteptat si implicit auzit celelalte convorbiri interne a sunat la arhiva si cerut grupa fetitei, are A pozititv, incepuse sa-mi palpiteze inima si mai si; apoi ai s-a spus ca e documentat ca pe 28 ian, adica a doua zi(ma gindesc ca inca eram ametita de nu-mi mai aduc eu aminte) mi-au facut vaccinul anti-d ca e lipita eticheta pe dosar, sau cum i-o spune al pacientei. Am multumit, mi s-a raspuns ca ei pun mare pret pe impresia pacientilor, m-a lasat paaf cit de repede poti clarifica aici totul. Inseamna ca e asa cum mi-a explicat doctorul, ca datorita cezarienei s-a mai pierdut die efectul scontat vaccinul, dar in conditiile astea nu cred sa creasca valoarea, am un feeling ca va fi OK vineri rezultatul analizei.

Asa ca luati aminte ce se poate intimpla, cele cu RH negativ, care vor opta pt. cezariana si mai vor copii dupa.

toate cele bune
narcisa

quote:
Originally posted by alina.a

narcisa uite o sa-ti dau un fragment de articol dar nu cred ca am voie sa scriu sursa.
"...Determinarea gradului de afectare fetala se face in functie de titrul anticorpilor, care se determina si lunar daca este cazul. Daca titrurile ating 1/16 sau mai mari, este indicata o procedura de diagnostic invaziva, in speta amniocenteza...."
"...Daca titrurile anticorpilor sunt mici, este suficienta monitorizarea fetala prin echografie..."

alina 13+

Mergi la inceput

Jadi, intr-adevar, vestile nu sunt atat de bune...
Tot ce pot sa sper... e sa ma obisnuiesc cu starile astea... Oricum, e mai bine cu ele... decat fara... ca in perioada in care incercam sa facem un bebe mic... si nu iesea nimic... si in care doar sperantzele erau mari

toate burticile,
Mirela

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

mirela_1974 ai dreptate. Si eu am zis la fel. Numai ca ma voi programa singura la ecografie. De cerut parerea la altcineva, nu am cui. Nu mai cunosc alti medici si nu vreau acum sa tot incep sa caut. Decat daca doamne fereste nu sunt multumita de doctora. In afara de treaba cu ecografia, in rest este ok. Bine acum poate cand ma duc data viitoare imi zice sa fac ecografie.

Diana si bebe 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

fetelor, si eu sunt mamica de august si v-as ruga sa ma treceti si pe mine pe listutza.

Iulia, DPN 11.08.2007
Eu sunt leoaica (21.08)
Medicul este Mircea Calomfirescu, de la Elias.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

narcisa ma bucur ca te-ai linistit! imi dau seama ca exista o diferenta de abordare a pacientilor fata de noi!eu cand am fost la pamant cu dg de previa centrala si mi-am sunat dr din szrged a stat de vorba si cu mine si cu sotul 45 de minute ca sa ne linisteasca. Doamne mai fetelor cat mai avem pana ne |"integram " si din punct de vedere medical....

alina 13+

Mergi la inceput