Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_emk spune:

alina.a , iti multumesc pentru mesajele tale.Din pacate pentru mine nu s-a "terminat" bine sau mai bine zis se pare ca nici nu a inceput.Ieri am fost la Eco si mi-a spus ca nu vede nici un bebe, asta dupa ce Dr mi-a spus ca sigur sunt insarcinata si ca are cam 8 sapt.Mi-a facut si test de urina si a iesit negativ. Se pare ca nu eram insarcinata si m-au prostit degeaba sa imi fac atatea sperante.
O sa va parasesc acum , insa sper sa revin cat mai curand cu vesti bune si cu bebe in burtica.
Sarcini usoare sa aveti toate si copilasi sanatosi si frumosi foc.

Va pup.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_1974 spune:

Dragele mele,

As avea niste intrebari pt mamicile mai "in varsta" ... ma rog... care au trecut de 13-14 saptamani...

Cam cat timp mai poate tine constipatia si balonarea?
Am introdus in alimentatie tot ce era omeneste posibil pt un trafic intestinal "coerent" dar ... nu s-a intamplat nimic... si cum doctorita mi-a zis sa nu treaca 2 zile fara sa se intample nimic (la mine putea trece lejer si o saptamana)... folosesc cu succes supozitoare cu glicerina.

Iar in legatura cu balonarea... nu prea stiu care ar fi solutia... mai ales seara, se umfla ata de tare burtica... incat mi-e teama sa nu se intample ceva cu bebelushul.

Daca nu aveti vre-o sugestie pt inlaturarea ac. balonari, macar o speranta ca nu mai dureaza mult este?

Va multumesc din suflet

PS imi puteti trimite si mie parola de la mailul comun?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mirela, din pacate asta difera de la persoana la persoana.
Nu vreau sa te sperii, se poate sa se termine in cateva zile sau sa tina pana la sfarsitul sarcinii.
Pt constipatie e f bun si permis in sarcina medicam Duphalac, un pliculet pe zi.
Iar gazele, uf, spre sfarsitul primei sarcini ragaiam cate o jumatate de ora seara si ma mai trezeam si noaptea de cateva ori pt asta.
Dar cum nu se stie, iti tin pumnii sa scapi cat mai repede de probleme.

Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Antoanela, mercic mult pt raspuns.

Vroiam sa va mai intreb ceva... acum... ca mi-am facut ceva curaj...
In legatura cu kg in plus. Mi-e si rusine sa spun.

Am vazut ca mai toate... ori ati luat 1-2 kg, ori deloc... ori si mai rau... ati slabit.

Ce sa fac eu... care am luat pana acum 5 kg. Ar trebui sa tin cura de slabire? Desi nu inteleg ce se intampla... dulciuri nu prea mananc... paine mananc doar dimineatza... si aia e neagra...

E adevarat ca fumam... si m-am lasat. Dar totusi ... e cazul sa tin vreo cura de slabire? N-as vrea sa-l privez pe bebe cu nimic... dar vad ca e tendinta asta... sa nu se mai ia in greutate...

Si inca ceva... cu parola de la mailul comun... ce tb sa fac s-o obtin?.

Sa aveti o zi cat mai usoara,
Mirela

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

La mine constipatia a mai trecut, dar burta se umfla cat un balon. Si cred ca incep sa retin apa pt ca ma umflu si la maini si picioare.

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Exact asha se intampla si la mine...

Diferenta de marime a burtii intre dimineatza si seara... e de 2 luni de sarcina... daca intelegeti ce spun...

Ma intreb... daca vreau sa pun o poza cu "profilul meu" ... cand sa fac poza? Dimineatza sau Seara?

Va pup
Mirela

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mirela_1974 ce bine ca nu sunt singura in situatia asta! Asta inseamna ca daca suntem mai multe fete este ceva normal?Este cazul sa ma ingrijorez? Ca barbatu meu sperios vrea sa o sunam pe doctoritza!

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

brazuca_25 banuiesc ca e ceva normal...

Oricum... seara, daca-mi faci poze... poti sa bagi mana'n foc ca sunt insarcinata. Dimineatza, in schimb, parca am urme de indoiala.

Dar, faptul ca ma trezesc noaptea de 2-3 ori pt pipi... greatza, si constipatia nu ma lasa sa uit deloc ca sunt gravi...

Sper sa primesc un raspuns pt kg in plus prea multe... :( si pt mailul acela comun

Pupicei

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mirela ti-am trimis un email cu parola.super ar fi daca ti-ai activa PM-ul.
cel mai bine ar fi sa observi daca te-ai ingrasat masurand-ti greutatea in acelasi moment al zilei.eu am fost de parere ca pe sarcina curelele de slabire nu-si au rostul.adica mai ai un stres in plus,care cu siguranta nu-i face bine lui bb,in loc sa mananci te gandesti la cine stie ce si te agiti degeaba.incearca sa nu mananci dulciuri multe si mancaruri grele cu carne de porc,grasimi,paine multa.. alege o garnitura de orez langa un gratar de pui sau vita,sau un peste si ai sa vezi ca parca nu mai sar atat de mult kg. si daca chiar ai pofta de ceva "rau" mananca dar cu inghitituri mici si pauze intre bucatele, asa cu siguranta te vei satura mai repede si vei manca mai putin. la mine regulile astea tin,dat odata pe saptamana o iau razna cu o masa. adica la masa aia mananc ce vreau!
si daca chiar te ingrasi mai mult asta e ,dupa ce nastem la sala la aerobic cu noi!
mirela si noua aici nu ne e rushine cu nimic! sanatoase sa fim si bb la fel!
constipatia si balonarea trec daca mananci mai multe fructe.seara eu tot timpul ma gandesc daca am mancat kiwi(eu altfel nu merg la buda sub nici o forma) si ,mandarine,pomelo cam cat am mancat...

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Nu am mai scris de ceva timp, desi v-am citit aproape zilnic. A fost c-am greu sa tin pasul cu voi. Este adevarat ca nu am calculator acasa, dar intr-o luna sper sa rezolv problema.
Ma bucur ca sunteti bine si ca unele din voi ati vazut deja ce bebei aveti.
Eu sunt in general bine. Sunt bucuroasa ca s-a dovedit ca diagnosticul pe care il aveam de un an de zile, si anume de HIPERTIROIDISM, nu s-a adeverit. Se pare ca este totul ok, tiroida functioneaza bine si nu trebuie sa iau nici un tratament. Bebele il simnt deja de o saptamana, dar doar cand pun mana simnt o falfaiala.
Nu am scapat de greturi si varsaturi,iar cu constipatia sunt la limita. Am si diferite pofte, numai ca in general la acrituri si la fructe acre. Azi am poftit la castraveti acri.
Singurul lucru care ma supara acum este ca de maine voi ramane singurica cam o luna, pentru ca pleaca sotul cu treaba. O sa-l mai vad dar la 2 saptamani cand ma duc pe la el.
De vazut bebele eu inca nu l-am vazut. Ultima ecografie am facut-o la 8 saptamani cand nu s-au vazut decat inima si cordonul ombilical. La ultima vizita la doctor mi-a zis ca nu o sa mai fac nici o ecografie pana aprilie, asta inseamna pe la 6 luni. Am zis ca o intreb iar saptamana viitoare cand ma duc la ea, ca mie mi se pare prea tarziu. Vreau sa vad si eu daca s-a dezvoltat bine. Si oricum am zis ca ma duc si singura sa-mi fac. Nu stau eu pana la 6 luni.

Va pup si sper sa mai apuc sa va scriu. De citit oricum va citesc.

Diana si bebe 13+

Mergi la inceput