Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 28
X-ray spune:
LAMULTI ANI AGRI! sarcina usoara,bebe sanatos si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
alina
13+ 
nma spune:
Salutare fetelor! aveti spor la scris nu gluma, dar sunteti tare simpatice. Desi sunt in sesiune in loc sa invat eu stau si va citesc (e mult mai placut sa citesti pe forum decat sa inveti).
legat de medicamente sunt de acord cu Shpiry. Medicul mi-a dat utrogestan gratuit saptamana trecuta, dar pt. ca a bifat salariat farmacista mi-a refuzat reteta. Ieri am primit o reteta cu 50% dar la toate farmaciile s-a terminat fondul. Pana la urma o sa platesc totul ca doar am salariu mai mare decat minim pe economie. Mie medicul de familie mi-a spus ca pt sarcina am dreptul la 2 saptamani concediu medical. Acum dupa o internare sunt in concediu pt. boala obisnuita dar de medicul ginecolog. Nu stiu unde e normalitatea? Am crezut ca m-am calmat, dar se pare ca nu asa ca schimb subiectul ca sa nu va stresez si pe voi.
jeni imi pare rau ca nu e serviciul pe care l-ai visat. Cand ma gandesc ca eu fac un master in indeea de a lucra la finante imi vine sa renunt. Mie imi place ce fac acum, dar lucrez in afara orasului si imi e cam greu cu copilul. Asi fi vrut ceva in oras.
Anto imi pare rau pt. problemele pe care le ai. Eu parca mi le doresc caci mai tot timpul ma lupt cu constipatia. Acum trebuie sa mai iau si fier si e si mai rau.
Alina sanatate multa la catel.
Brazuca si mie imi trebuie o salopeta, dar ca si Lorina nu gasesc marimea mea. Sunt tare mandra de burtica si asi vrea sa mi-o afisez. De luni poate merg la birou si blugii nu prea mai pot intra in calcul chiar deca sunt ei cu talie joasa.
Felicitari fetelor care au deja caruciorul afisat. Miercuri merg si eu la medic, dar la 10 saptamani nu cred ca voi afla sexul. Oricum o sa imi vad BB-ul si o sa fiu fericita.
Sunt aproape convinsa ca voi avea o fetita, dar sotul zice sa nu imi fac iluzii pana nu imi spune medicul ca sa nu fiu dezamagita. Are el dreptate asa ca nu ma supar.
Cu poftele eu sunt dezastru. Sarcina trecuta nu am prea poftita, dar acum....Ieri ma gandeam la o prajitura si am visat azi noapte au platou cu prajitura preferata, dar nu puteam sa ajung la ele. Mai stau putin si ies in oras sa imi cumpar ceva. Pe deasupra cum ma trezesc mananc ciocolata in loc de fructe. Nu prea mai pot sa ma inteleg.
Va
pe
. Sanatate multa.
10+
21.07.2003
nonni spune:
Ma bucur sa aud ca si alte fete se "umfla", nu doar eu. Cum am mai zis nu ma deranjeaza aspectul estetic, chiar imi place sa am burtica, doar sa fie in limitele normale.
Cu kilogramele in plus cum stati? Eu se pare ca deocamdata nu am pus nimic pe mine in kilograme, cu toate ca mi se pare ca am depus niste slanina pe burta...probabil nu trage la cantar
Ma bucur sa aud ca unele nu aveti probleme cu constipatia..eu am..dar nu ma plang. Mai am si matreata cum nu am avut in vita mea, dar din nou, nu ma plang. In rest speram ca totul e in regula. Vineri mergem sa mai facem o poza.
alina.a, foarte mult pentru analize..dar bb merita oriccat.
Eu am platiti 2 mill prima tura de analize dar facusem anticorpi numa la cyto si la toxo. Acum urmeaza si a doua tura de toxo dar nu ne gandim la pret, numa sa iasa bine.
In alta ordine de idei Cioata (parca la el ai zis ca mergi) are ecograf 4d si are de gand sa mai monteze un ecran pentru insotzitor..asa ca pregateste-te de vizionare ca o sa fie bestial.
brazuca25 spune:
nma te inteleg cu poftele. Eu poftesc caramele de fructe...si l-am invatat si pe sot cu ele.
Acum ne certam pe o punga mare de Sugus! Cred ca din cauza asta nu ma mai incap blugii. Prajitura am poftit si eu ieri cand am trecut pe langa cofetarie...am mers pana la capatul blocului, m-am intors si mi-am luat o praji!
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
lorinaoo1 spune:
Alina aceeasi sensibilitate o am si eu
de f multi ani si disper ca inca nu mi-a gasit nimeni un tratament mai acatarii ca sa se incheie povestea
Ieri am stat pe un scaun simplu de lemn la cabinetul dr, ca sa-mi dea concediu. Si in jumatatea aia de ora m-a prins
Asta-noapte imi venea sa ma urc pe pereti. E buna ideea cu spalatul in camera. Am sa incerc s-o aplic si eu.
Daa, si eu ma simt ca un balon seara dupa ce mananc, desi mananc des si cate putin. Uneori am impresia ca-mi va plesni pielea. Azi am aflat ca nu intru in grafic la greutate
- si asta e de bine, pt ca sunt sub valorile lor
cu vreun kg si ceva. Pana la urma mi-a reusit strategia de pacalit foamea cu fructe. Sotul meu cred ca s-a saturat sa-mi tot cumpere portocale si mere aproape zilnic ![]()
Simo felicitari pt ca ti-e vioi bebe si ca e sanatos si voinic 
Pupici pe burtici 
nasica de moflea
burtica
14+
Luna1 spune:
Salutare fetelor. Da stiu ca aveti spor la scris nu gluma. Sa raspund si eu la ce imi mai aduc aminte:
Samadhi eu nu stiu cand vin exact acasa. Cred ca in martie dar nu am luat inca bilete. Si binenteles ca te primesc la mine, cel mai bine ar fi sa vii mai la primavara sa ai ce vedea. Adica noi planuim sa plecam prin mai vreo doua sapt undeva hot (cred ca Cipru) ca daca tot nu plec in vara vreau concediu atunci. Nici eu nu am vazut Munchen si chiar am o prietena acolo pe care am vazut-o de curand in Salzburg pt o zi.
Sa-ti dau bataita ca mi-ai facut pofta cu eclere? Dar n-are nimic ca aici gasesc la supermarket la greu (sunt sigura ca ai si tu acolo dar nu te-ai uitat) si ma duc diseara sa-mi iau.
Jeni imi pare rau ca esti dezamagita de job. Si eu am o scarba sa vin la srviciu insa ma consolez cu gandul ca mai am putin.
Carla aici cam toate maternitatile au posibilitatea de nastere in apa insa nu e foarte popular. Eu vreau epidurala ca am prea multe amintiri de la prima nastere.
Apropos de gretzuri fetelor ca tot ma laudam ca am scapat, m-a pus necuratul azi sa ma duc direct la frigider cand m-am trezit ca mi-era sete si am galgait cateva guri de apa minerala rece apoi am dat-o afara instantaneu. Mi-era asa rau ca am crezut ca nu ajung la munca azi.
De azi sunt oficial gravida, am anuntat la serviciu si ma simt asa bine ca nu mai trebuie sa ma prefac ca mi-e bine...
Mai continui mai jos dupa ce postez carnatul asta.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Fetelor am zis sa scriu si eu ceva despre cum am nascut poate ajuta pe fetele la prima sarcina. Promit sa fie pe scurt.
Am ales Filantropia dupa ce am fost internata la Elias 4 zile in luna a saptea si mi s-a parut puscarie. Nu aveam voie sa ma ridic din pat, sa ies in curte iar sa ii vad pe ai mei era o adevarata aventura, efectiv intr-o zi am evadat pe un geam de pe scara de serviciu sa iau o gura de aer si sa ma plimb ca deja credeam ca voi naste prematur din cauza stresului. Plus cand am aflat cum se naste m-am ingrozit. Nu uitati ca experienta mea e de acum 5 ani deci f probabil lucrurile s-au mai schimbat. Deci am nascut la Filantropia cu Dr Calciu (super om) si sa va spun de ce mi-a convenit. Am nascut cu mama in sala de nasteri (adica de cand am intrat pana a terminat de cusut mama a fost acolo cu mine. Acest lucru mi s-a parut vital mie personal, sa nu fiu lasata singura in timpul travaliului si dupa. Apoi am fost mutata intr-un salon special unde erau doar 2 paturi si puteai tine bebe cu tine. L-am avut pe Cos cu mine de la inceput si a fost super in sensul ca veneu asistentele il spalau, imi aduceau laptic pt el (eu nu am avut lapte nici o picatura din pacate si nu avenit nici acasa desi m-am muls, am pus copilul la san f mult si nimic) insa mereu ma intrebau daca vreau sa il ia in salonul copiilor sa ma odihnesc. Faptul ca am avut acces la el fiecare secunda mi s-a parut f important, am putut sa-l dragalesc, sa-l tin in brate etc. Psihic ajuta enorm. Si f important puteam fi vizitata oricand in orele de vizita in spital iar in afara orelor de vizita puteam iesi in curte fara probleme. Doar anuntam ca plec sa ma plimb si il luau pe bebe in salonul de copii. Plus mi-au dat drumul acasa in trei zile desi aveam inca firele si am mers eu mai tarziu sa le scoata.
Cam astea au fost aspectele importante pentru mine si m-am chinuit sa le am, mai ales ca mie mi-e groaza de spitale. Normal ca important este totul insa aceste lucruri au fost prioritare (dupa siguranta bebelusului binenteles).
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
shpiry spune:
Merci Lorina...uite chiar ma duca azi pe-acolo. Sa-mi incerc norocul.
Si mie mi-a crecut burtica!...dar e shunculitza nu bb!!
sau ma rog, in proportii evident contrastante! Si eu port pantalonii de gravidutze de vreo luna...ca blugii mei (cu talie joasa) nu-mi mai incap pe fund.
Nu am pus decat vreo 3 kg pe mine(oare am sarit din grafic??) ..dar cred ca stiu unde s-au pus!Da' asta e...poate daca n-as manca decat fructe, salate, gratare...m-as putea mandri cu silueta mea. Dar e clar:nu se pune problema. Dis-de-dimineatza am infulecat o ciocolata...sa pot sa-mi revin dupa o noapte de somn in care n-am mancat absolut nimik!!!![]()
se pare ca trag la dulciuri acum...o fi fetitza?!
Va pupacescMa duc sa-mi iau o gura de pepsi
ca mi s-a facut pofta!
Shpiry
+12
mirela_1974 spune:
Salutare fetele
Nu prea scriu eu... dar citesc in fiecare zi.
Am fost ieri la ecografia de 12 saptamani. A fost atat de acrobat bebe mic, incat d-na doctor nu i-a putut masura pliul nucal (translucenta nucala).
Facea tumbe... se rostogolea...
Sentimentul doctoritei a fost ca e baietel... desi ne-a avertizat ca e cam devreme pt un verdict clar... si mai bine sa asteptam ecografia de la 16 saptamani.
Va pup, si dupa ce ma mai adun un pic... intru sa va mai intreb una... alta...
Mirela
ps am fost la masa... si acum imi dau lacrimile de somn... as pune capul pe birou
12+
Antoanela23 spune:
Carla, Jadi, Nma, mersi frumos.
Si eu m-am gandit la avantajele deranjamentului stomacal versus constipatie, dar pe moment ma ustura derierul si nu era amuzant. Dupa trei sedinte la wc s-a calmat, mi-a mai fiert burta si am tras niste ragaieli competitive si am scapat.
Insa daca mi-a fost rau de la ce am mancat ieri e naspa, ca nu am altceva gatit (evit sa spun ce ca sa nu starnesc pofte
).
Lorina, eu am laptop si-l tin cu mine pe canapea dar chiar si asa stau incomod ca sa scriu, sprijinita intr-un cot amortit.
Simo, Catralu, ce frumos ca v-ati vazut bebicii, felicitari.
Maine merg si eu la dr, sper sa vad balet, sa aflu sexul si mai ales sa nu se fi scurtat colul.
Pup fetele,
Anto
15 si
Victor (8 octombrie 2005)