Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 27
lorinaoo1 spune:
Brazuca
burtica. Si eu am trecut de vreo doua saptamani la pantalonasi de gravi, cu elastic in fata. Salopeta de marimea mae nu am gasit in orasul asta nenorocit
Toate erau de marimi colosale. De parca ar trebui sa pun 20 de kile ca sa le port lor salopetele.
Shpiry si eu am patit la fel cu medicamentele pt gravidute, inca de la inceputul lunii e asa. Am avut insa privilegiul sa iau Gravibinon gratuit de la farmacia Help-net vizavi de Billa. Incearca si acolo data viitoare. Reteta mea era compensata 90% si farmacista mi-a dat-o gratuit. mai sunt si OAMENI pe pamantul asta de nimic ![]()
nasica de moflea
burtica
14+
andutzy spune:
Brazuca, eu cred ca port de cel putin o luna pantaloni de gravida! Si uite ca acum cand te citesc imi pare rau ca in loc de pantaloni, nu mi-am luat o salopeta! Sa vezi ce frumos e cand curand se ridica lumea sa-ti dea locul in metrou...Eu pe la 6-7 luni cand mergeam inca la serviciu si nu se ridica nimeni in autobuz ma duceam la locurile speciale si daca nu erau ocupate de batrani, rugam sa mi se dea locul. Nu a facut n imeni figuri dar atat ar fi trebuit sa faca 
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Scuzati semnatura, eu azi am intrat in a 13-a saptamana, nu mai sunt in a 12-a...
Andra
12+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
jadi spune:
Neata fetelor, am ajuns si eu la servici si ma pregatesc de munca!
Desi am dormit azi noapte, sunt tare ametita, cred ca somnul toata noaptea nu e bun! In plus pe la ora 2, ma uitam pe pereti dar am readormit repede.
Burta se vede mai mult seara, nu am idee de ce, dar parca se umfla de dimineata pana seara
Cat despre salopete de gravida, eu am oroare, nu stiu de ce dar parca se ridica parul pe mine cand vad asa ceva. Am in schimb pantaloni si am primit si o groza de lucruri de gravida in momentul in care le-am recuperat pe ale mele
. Problema mea e ca sambata ma duc la un botez de fite si trebuie sa caut sa vad cu ce ma imbrac, ma consolez ca am totusi ceva toale de dupa nastere cand nu slabisem foarte tare.
Jeni eu lucrez mereu cu administratiile si stiu ce probleme avem din cauza registrelor si a doamnelor care le tin. Aici parca un pic s-au mai modernizat, se incearca o evidenta pe calculator dar tot trebuie sa mergi cu coli de hartie daca vrei sa iei ceva printat de la ei. Trebuie sa te consolezi ca o sa stai un pic pe la ei si o sa vezi dupa 2 ani ce ganduri ai!
Anto eu am patit-o de 3 ori pana acum cu deranjatul dar cu constipatia pe care o posed, am fost fericita pe moment
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
lorina eu am avut urocultura negativa deci diagnosticul meu de cistita a ramas in aer... dar dr mi-a zis sa stau in pat,la orizontala si sa incerc sa-mi fie cat mai cald,asa ca am umblat o saptamana cu 2 perechi de pantaloni in casa si nu ma despart de o vesta groasa care imi trece ca lungime de coapse.deci ai mare grija cu baile in frig... sa sti ca de obicei tractul nostru urinar e "locuit" de tot felul de organisme care nu devin patogene decat daca se modifica conditiile locale.trebuie sa ai mare grija ca noi oricum devenim sensibile acum din cauza sarcinii asa ca mai bine iti iei un lighean cu apa caldutza si te speli in camera.eu am devenit atat de paranoica dupa durerile pe care le-am avut atunci ca ridic temp cu un grad in toata casa cu o ora inainte sa fac dus,inchid usa la baie si numai cand consider eu ca e cald ma dezbrac.oricum atat de sensibila cum sunt acum nu am fost niciodata ,parca toate se lipesc de mine. si multumesc de urarea de sanatate pt Jar al meu(asa il cheama)cand am timp o sa pun poze cu ei.
eu mi-am luat pantaloni de grvidutza de o luna pt ca orice elastic sau catarama pe burtica ma scoate din minti.
jadi eu seara am senzatia ca-mi va plesni toata burta asa se umfla....
andutzy chiar ca nu ai mai trecut demult pe aici,felicitari pentru saptamana 13!
catralu bine ca te-ai linistit,tinem pumnii numai de vesti bune!
narcisa cea mai buna solutie e sa astepti,dar eu nu cred sa fie probleme.
alina
13+ 
brazuca25 spune:
andutzy am hotarat sa privesc si eu partea plina a paharului si mi-am zis ca asa cu salopeta poate prind si eu loc pe scaun in metrou!
Imi trebuie timp sa ma adaptez pentru ca prea eram impotriva inainte. Dar ce nu facem noi pt bb nostrii?
burticile!
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
nonni spune:
Ma bucur sa aud ca si alte fete se "umfla", nu doar eu. Cum am mai zis nu ma deranjeaza aspectul estetic, chiar imi place sa am burtica, doar sa fie in limitele normale.
Cu kilogramele in plus cum stati? Eu se pare ca deocamdata nu am pus nimic pe mine in kilograme, cu toate ca mi se pare ca am depus niste slanina pe burta...probabil nu trage la cantar ![]()
Ma bucur sa aud ca unele nu aveti probleme cu constipatia..eu am..dar nu ma plang. Mai am si matreata cum nu am avut in vita mea, dar din nou, nu ma plang. In rest speram ca totul e in regula. Vineri mergem sa mai facem o poza.
alina.a, foarte mult pentru analize..dar bb merita oriccat.
Eu am platiti 2 mill prima tura de analize dar facusem anticorpi numa la cyto si la toxo. Acum urmeaza si a doua tura de toxo dar nu ne gandim la pret, numa sa iasa bine.
In alta ordine de idei Cioata (parca la el ai zis ca mergi) are ecograf 4d si are de gand sa mai monteze un ecran pentru insotzitor..asa ca pregateste-te de vizionare ca o sa fie bestial.![]()
mioara2004 spune:
Salutare gagici!
Ieri am primit rezultatele de triplul test, mi-a iesit un risc de 1/3000. Eu zic ca e ok, o sa merg joi la control si atunci o sa-mi explice medicul toate graficele de pe rezultate. Sper ca joi o sa aflu si sexul.
Si mie mi se umfla burtica seara mai ales cand mananc mai mult si ma balonez...Mie medicul mi-a recomandat sa mananc cat mai putin si des, dar pofta e mare!!!
Va pup Mioara
16+
X-ray spune:
narcisa uite o sa-ti dau un fragment de articol dar nu cred ca am voie sa scriu sursa
.
"...Determinarea gradului de afectare fetala se face in functie de titrul anticorpilor, care se determina si lunar daca este cazul. Daca titrurile ating 1/16 sau mai mari, este indicata o procedura de diagnostic invaziva, in speta amniocenteza...."
"...Daca titrurile anticorpilor sunt mici, este suficienta monitorizarea fetala prin echografie..."
alina
13+ 
simo_al_jaafari spune:
fetelor, am fost aseara la eco si am vazut minunea!
e foarte vioi, ne-a dansat, ne-a facut din mana... masuratorile arata ca e de 12 saptamani, inimoiara ii bate f bine, ca mai..perfectiunea intruchipata.
am plans de fericire, nimic nu se compara cu sentimentul asta! pana acum mai zambesc aproape circular (noroc de urechi).
va pup si sa aveti o zi minunata.
PRIVILEGE
11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540