Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 26
jeni71 spune:
Fetele mai vechi, mai stiti cat ma agitam cu examenul pt servici ? Cat am invatat ? Si acuma ma duc cu o sila la servici de zile mari. NU-mi oplace ce fac, am senzatia ca ma irosesc, si ca merg de-aiurea la servici. E dezastru ce nivel scauzt profesional poate fi in finante, si nu ma mira in acelasi timp cu din ce in ce mai multi fraudeaza statul. Se tin evidente de mana in registre ca pe vremea lui Caragiale, si cand vad asta am senzatia ca ma sufoc, in conditiile in care de perste 10 ani de zile am lucrat aproape 99% orice pe PC. Mama mea acum 50-60 de ani facea evidente de mana dar azi sa tii registre de mana si sa cauti ceva lingand pagini intregi de registru mi se pare aberant. Ca sa nu vorbesc ca nu au internet ca cica dacva s-ar pune internet ar sta lumea pe net. Si asa nu stau pe ent, stau pe holuri la cafele.
Offfffffffff sunt asa dezamagita..........si ma duc cu asa sila la servici...............
va
pe toate
CarlaV spune:
Jeni, bine ai revenit, mersi pentru felicitarile pentru caruciorul roz. E tare de tot faza cu linsul registrelor
. Stiu cat te-ai straduit sa primesti acest job si inteleg bine ceea ce simti acum. Nu stiu ce sa zic, tu stii mai bine daca iti trebuie neaparat serviciul asta sau altul... Cum a fost la botez, ai scos-o la capat cu hainutele?
Si acum chiar m-am enervat, fiindca mi-am adus aminte: ce mama naibii l-a mancat pe Iosup si unde, ca sa ma sperie ca am colul prea scurt? Colul meu are 3,47 cm si atunci l-am crezut pe cuvant, pana cand m-am apucat azi sa caut sa vad ce inseamna scurt. E super normal cum e al meu, insa 4 zile mi-am facut griji cat pentru cine stie ce nenorocire. Acum eu nu inteleg, daca nu te pricepi, de ce sa-ti dai cu parerea? Nu e mai normal sa taci? Sau ii place sa sperie degeaba femeile?
Ma laudam ca am scapat de greturi... eee, am avut azi vreo 6 ore cumplite, abia acum mi-e putin mai bine. Intai m-am gandit ca i-o fi foame bebelinei si am mancat, chiar daca nu simteam nevoia. Apoi mi-a fost la fel, nu stiu ce s-a intamplat, poate un exces de progesteron. Acum parca incepe sa fie mai bine. A mai avut cineva greturi dupa ce a miscat bebe?
Carla,
16+ 
CarlaV spune:
Scuze, nu era botez ci taiat de mot, stiam asta, nu stiu cum am gresit. Probabil fiindca sunt foarte obosita si mai am mult de lucru. Iarta-ma Jeni, sper sa nu mai fac 
Carla,
16+ 
Antoanela23 spune:
Narcisa, imi pare rau, nu ma pricep la ce ai intrebat tu. Dar nu te pierde cu firea, asteapta rezultatul analizelor si stai linistita ca exista solutii pt orice, nu-ti face griji.
Jeni, bine ai revenit. Naspa cu serviciul, lasa ca mai mergi cateva luni si apoi stai acasa cu bebe. Iar dupa aceea poti cauta ceva pe placul tau.
M-am deranjat la stomac, rau de tot. Nu stiu de la ce, e posibil ca ce nu mi-a facut rau ieri sa-mi faca rau azi?
Pup fetele,
Anto
15 si
Victor (8 octombrie 2005)
CarlaV spune:
Nu cred ca te-ai deranjat la stomac de la ce ai mancat ieri, incearca sa analizezi ce ai mancat si baut astazi diferit si poate afli ce s-a intamplat. Poate era ceva putin stricat sau prea laxativ... o sa-ti dai seama. Am citit ca in perioada asta e foarte frecventa constipatia, bucura-te ca in privinta asta nu te poti plange
.
Carla,
16+ 
catralu spune:
Buna fetelor!!
Aseara,dupa o zi intreaga in care am simtit ca sangerez( dar era un sange brun,vechi,cu 2-3 cheaguri) mi-am luat inima in dinti si m-am dus la urgente.A fost o adevarata aventura,caci urgentele in Canada
sunt dezastru!Dupa 3 ore si jumatate de asteptat m-au consultat si mi-au zis ca nu au ce sa imi faca si sa vin a doua zi la ecograf
Astazi insa au fost dragutzi si m-au sunat de la spital sa imi spuna exact cand sa vin;totul se pare ca e bine;mi-am vazut comoara care a crescutttttttttt!!!I-am vazut si inimioara si zbenguielile( dadea din picioare si manutze,manca-l-ar mama
)!!Acum m-am linistit insa tot mi-a ramas in minte intrebarea : de ce am avut si aceste sangerari?Aveti vreo ideee?
Va pupic pe burtici!!
ELTEKA spune:
Draga Nikole, n-am apucat sa-ti raspund la mesaj (curind, curind...) dar mi-am amintit ca ai intrebat odata de piercing. Nus tiu cite fete au, dar asta e experienta mea:
Eu mi l-am scos pe al meu, si fiindca era "proaspat", mi s-a inchis 
Aveam un buric dragut, atit de bagat in interior de am crezut ca n-o sa iasa in timpul sarcinii, dar pur si simplu intr-o noapte, prin saptamina 17-18, s-a schimbat treaba...Acum cele 2 gauri de piercing sint total pe burta, deasupra, pielea e foarte intinsa, asa ca nu cred ca inelul ar fi rezistat.
Imi amintesc ca Britney Spears nu il avea, cind a pozat ea pe revista, gravida, si ma indoiesc ca ar fi renuntat la un accesoriu asa frumos tocmai atunci.
Vestea buna e ca aseara am citit intr-o revista din UK ca exista niste cercei speciali, din plastic maleabil, mult mai lungi, special pentru perioada asta. Sincer, arata cam nasol, dar decit sa se inchida...
Elteka
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
lorinaoo1 spune:
Jadi macar sa visam ne-a mai ramas, nu? Da` lasa ca ne luam noi revansa candva. Pe mine ma cam dezumfla ideea ca tre sa stau acasa s-o vad pe babatia de soacra-mea si in iulie cand toata lumea e in concediu, dar pt bebe fac orice sacrificiu 
Alina imi pare tare rau pt cainele-lup
. Pupam sa treaca
Ce mi se pare mie mai sfasietor e ca ei nu pot vorbi sa ne spuna ce ii doare si nu se pot plange cum facem noi, oamenii. Of si ce ne mai iubesc ei pe noi. Si ce mutrita fac cand suntem suparati, stiu ei ceva.
O sa radeti de mine, dar cred ca instinctul meu matern se manifesta deja, si sa vedeti voi ce alintaturi suntem, eu si catelul meu ![]()
Anya cred ca era buna "esenta" aia de fetita
Acum sper sa-mi pastrez caruciorul roz, sa nu arate altceva bebe la urmatoarea eco.
Anto, Jeni mersi pt urari 

Mie mi-e o ciuda ca nu pot sta prea mult la calc
Ma doare cand stau pe scaun. Asa ca ma uit la dvd-uri toata ziua pana ma plictisesc 
Alina parca tu spuneai ca ai o cistita necinstita. Ce tratament urmezi? Dr mea a vazut din analize ca am si eu o cistita si nu mi-a dat tratament. Cica sa ma spal cu ceai de galbenele. Dar mai rau imi fac, ca la baie e cancer si-mi ingheata poponetul 
Si inca ceva si gata. Spunea cineva ca s-a dat cu ulei de masline pe burtica. Am facut si eu chestia asta ieri si mi-a lasat o piele super. Cu o singura schimbare a retetei - am adaugat si un pic de miere. Mai fac tratament de asta ca e mai bun decat orice crema de-a mea.
Gata, se vede ca sunt filoloaga, scriu de ma doare mana ![]()
nasica de moflea
burtica
14+
lorinaoo1 spune:
Catralu felicitari ca ti-ai vazut bebele si e ok.
Jadi mersic pt caruciorul de pe listuta 

nasica de moflea
burtica
14+
brazuca25 spune:
Astazi am renuntat la orice "fitze" si am trecut la salopeta de gravida ca nu mai suportam blugii. Nu am suportat in viata mea salopetele si ma jurasem ca nu o sa port, dar se pare ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. De vreo 2 zile burtica mea este fff vizibila. Mie mi se pare mai degraba umflata decat crescuta din cauza de bb. Nu stiu de ce e asa de mare, ca nici balonata si nici constipata nu sunt. O simt parca ar fi umflata cu pompa!
Ieri am avut blugii la servici, in conditiile in care stau 8 ore pe scaun. Dupa asa un chin, am zis ca azi imi iau salopeta fie ce-o fi! Si la ce burtik aveam dimineatza, nici vorba de blugi. Asa ca, f mandra azi in metrou cu salopeta si burtik mea, mi se parea ca toata lumea se uita la mine. Iar sotul e inebunit sa ma vada asa, pt ca deja incepe sa se vada baiatul lui in burtik!
Voi ati trecut deja la hainutzele de gravida? Sau sunt deschizatoare de drumuri si elefantica principala?![]()
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos