Mamici de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multumesc jadi pt raspuns. Si eu m-am epilat sarcina trecuta si azi vreau sa merg la cosmetica, insa cat am fost internata in spital fetele spuneau ca au citit ca ceara ar fi contraindicata in timpul sarcinii.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da mai fetelor am avut si eu numai 2 saptamani de bine... si sarcina asta sunt la orizintala,bine macar ca mi-am putut aranja lucrurile cu serviciul sa-mi mearga cartea de munca si sa nu trebuiasca sa ma duc.oricat de optimist ai fi inebunesti sa tot stai in pat... eu cum merg putin mai mult cum ma doare burta...
samuray lady placenta mea e centrala,adica gradul 4,adica cea mai nasoala.ideea e ca am sanse sa devina marginala care ar fi o varianta f fericita pt mine dar binenteles nu dispar riscurile.deaia stau cuminte in patut ca poate poate se duce putin mai incolo sa-mi ramana si mie orificiul colului putin liber....deci visul meu ca din trimestrul doi sa fac inot si gimnastica pt gravide ramane doar un vis.
si va dati seama ca ma ingras si cu aer din moment ce nu fac miscare deloc
trece si asta vorba lui jadi cand vad bebeloaia deja o sa-l vreau pe al doilea desi toata lumea imi spune ca sunt inconstienta ca am sanse f mari sa fie tot previa...dar uite ca nu am nascut inca si tot mai vreau cel putin inca un copil,sunt nebuna asa-i?

alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ALINAA sper sa se ridice si sa fie totul bine.
Doar in putin cazuri se ajunge la praevia,mie asa mi-a zis medicul.
Sper sa fim noi norocoase si sa fim in procentul ala in care se ridica
placentzica.

Pupicei la bebei

Samurai-lady 12 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by ioanadara

Nici eu nu mor de incredere in medici dar totusi de aici pana la a da impresia ca cezariana e un pericol asa de mare mai e mult.
Cezariana nu e cat toata burta, este o operatie de rutina(in cadrul careia apar in genere mai putine complicatii decat cele care pot aparea la o nastere pe jos cu probleme).Din punct de vedere medical te asigur ca mult mai multi medici sunt mai capabili sa faca o cezariana decenta decat sa faca fata unei situatii neprevazute de genul circulara de cordon nedescoperita la timp, suferinte fetale aparute pe o nastere deja avansata etc.

Bineinteles ca toate femeile ar vrea sa nasca pe jos in 2, 3 ore dar nu se poate in toate cazurile.

10

Sunt perfect de acord
Dar si eu cred ca nu e vorba de inversunare in postarea Cristinei si sper ca nu se va speria nimeni, ci va fi luata ca o parere personala.
Defapt, eu nu inteleg un aspect: zeci de oameni se opereaza zilnic din necesitate, pentru lucruri mult mai grave decat scoaterea unui bebelus. Cred ca nu exista nici o interventie chirurgicala care sa aduca bucurie in viata unui om, asa cum se intampla in cazul cezarienei (fie ea pentru probleme reale sau nu).
Am mai spus ca am tot respectul pentru cine doreste sa nasca natural; e un lucru minunat. Eu nu am trecut prin experienta asta, dar am vazut cateva, suficient cat sa am o idee, dar in nici un caz sa stiu exact cum e. Dar daca eu am facut o cezariana, ca multe altele dintre noi, nu cred ca ar trebui sa o consider o problema asa de mare.
Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alina.a, te pup si o sa vezi ca totul va fi bine si poate nu va fi nevoie sa stai la pat.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Carla, ma bucur mult pentru fetita voastra! Sa fie sanatoasa.

Cred ca astia mici sunt foarte avansati inca din burta, ca si bebelusul meu este mai mare cu 6 zile.

Alina, parca poza Anyei de pe DC este si in albumul meu de pe adresa comuna, asa ca nu ai pierdut.
Nu esti deloc nebuna ca te gandesti deja la al doilea copil. Eu nici n-am conceput sa nu am 2, inca dinainte de prima sarcina. Cand am nascut ma intrebam mereu daca mai vreau si raspunsul era "da". Poate si pentru ca am amintiri foarte frumoase de la momentul respectiv.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna burtici, ma bucur sa aud ca sunteti bine.
Iar trebuie sa ma scuz ca doar perdelesc
Eu ma chinui cu o infectie urinara pe care deja o tratez. Ma straduiesc sa nu par asa ingrijorata acasa ca sa nu ii sperii pe toti.
Voi ce stiti de efectele ei asupra lui bb ca nu prea am gasit chestii pe net???
Va pup si va doresc sa nu aveti probleme.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

salutare
imi trimiteti si mie parola de la mail-ul comun va rog?

pupici

PRIVILEGE 11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Probabil ca s-a mai discutat, dar nu am timpul necesar sa reiau toate paginile scrisa, asa ca vin cu o intrebare: ati facut triplul test? E vorba de analiza din sange, nu? cine imi poate da mai multe detalii? Sau poate imi recomandati un site unde sa citesc.

Multumesc. (si scuze ca cer totul mura in gura dar sunt f ocupata: si casa, si sot, si copil, si serviciu solicitant, si acum, colac peste pupaza, si sesiune. Sincer...sunt cam obosita! Dar or sa treaca ele toate! Mi-e teama insa sa nu ma prinda iulie cu un dor de odihna...Of! Poate prind si eu inainte de nastere macar o sapt in care sa nu fac nimic, nici mancare, daca se poate. Sa-mi trimit sotul si baiatul la socrii, sa am concediu... Ce frumos visez!!!)

Muuuuulta sanatate.

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salut fetelor!
Anya ai o papusa de fetita, m-am tot uitat la poza, mi-am luat notite
Eu pana acum ma epilam singura cu aparat, dar am descoperit ca nu ma mai pot face inghinal (nu mai pot sta aplecata atata). Asa ca o sa apelez la ceara de unica folosinta.
In legatura cu nasterea nu ati remarcat ca dincolo se insista pe nasterea naturala, daca se poate acasa?...Eu imi doresc sa nasc natural daca se poate; dar daca exista cea mai mica problema nu ezit sa aleg cezariana.
Cat despre dureri cred ca fiecare are un grad de rezistenta. Acum 3 ani cand am pierdut, am avut niste dureri horor vreo 3 ore, nu mi s-a dat nici un calmant.Dar alea cred ca le-am uitat; dupa ce m-au chiuretat, o saptamana nici la baie n-am putut merge fara dureri; si cand ridicam o farfurie ma sageta abdomenul. Nici atunci nu mi s-a dat nici un calmant - zicea medicul ca exagerez eu. Dar cred ca atunci cand ai un bebe in brate treci mai usor peste toate.
Mioara

16+

Mergi la inceput