Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
X-ray spune:
claudia emk daca mai ai intrebari oricand,eu impreuna cu cateva fete de pe aici avem o istorie cu petele maro....
fetelor eu zic sa nu mai discutam contradictoriu si cel mai bine evitam subiectele "delicate"...dar daca nu putem sa discutam si despre lucruri care poate uneori deprima intr-adevar, atunci o parte din utilitatea acestui subiect se pierde...parca eram aici sa ne sustinem una pe alta.si nu sa intram doar cand suntem bine dispuse.pai in situatia in care sunt eu ma tem ca voi trece in cazul asta mai rar...
....
si ma bucur pentru voi ca v-ati gandit si la botez.eu nu pot sa ma gandesc mai mult de februarie cand voi efectua 2 ecografii si abia astept rezultatul...
alina
13+ 
nikole spune:
Alina.a
pup fata
Fetelor, este adevarat ca fetitzele sunt mai micute ca baieteii?
Am fost la echo zilele astea si mi-a zis ca am 13 sapt, l-a masurat pe bb, a zis ca creste, dar...mie mi se pare ca e mic
la 13 sapt ar trebui sa aiba 7 cm, si bebik are 62.9.
parca m-a cam pus pe ganduri...offfffff
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
cristina_ana spune:
Alina.a, si eu sunt de acord cu tine ca aici ar trebui sa dicutam ABSOLUT tot ce ne framinta si sa ne incurajam una pe alta. Si eu ma simt prost acuma ca v-am povestit despre pierderea primului meu baietzel. Nu as fi vrut sa deranjez si sa supar pe nimeni. Dar daca fetele vor hotari sa nu mai vorbim despre lucruri triste eu am sa ma conformez. Stiu ca pentru cine nu a trecut printr-un necaz ii este foarte greu sa inteleaga durerea altora.
Cristina26, daca simti nevoia sa iti descarci sulfetul, te sfatuiesc sa intri sa scrii la "Durerea unei pierderi de sarcina". Acolo o sa gasesti niste fete absolut minunate care au pierdut nu numai sarcini dar si copilasi si crede-ma ca ai sa gasesti tot sprijinul moral de care ai nevoie ca sa mergi mai departe.
Nu vreau sa mai continui pe acest subiect, eu am sa continui sa scriu aici si sper ca pana la sfarsitul sarcinii sa reusim sa devenim nu doar niste femei care isi impartasesc experienta sarcinii, dar si niste prietene adevarate. Si mi-as dori sa va cunosc si personal. Poate o sa organizam si noi niste intilniri.
Va pup pe absolut toate!!!!!
Cristina, 11+
POZE
karligutza spune:
jadi vai, vai, vai... cata libertate acorzi tu colegelor de odisee... probabil eu fac exceptie din grupul acelora care au voie sa spune ce vor... poate n-ai citit ca si eu sunt de acord cu "non-cenzura" (si ca avem dreptul sa scriem si ce ne doare si ce ne face fericite, doar ca totusi "moartea" pe forumul despre "mame, copii, nasteri... VIATA" mi se pare la coltul opus... si acolo ar trebui sa stea) si atunci am dreptul la replica si nu mai considera tu cand ma obosesc si cand nu... si criticile mele nu au aveau legatura cu ce ai zis tu, asa incat nu stiu de ce iti asumi rol de avocat pentru fetele la care am facut eu referire...
iar victimizarile de genul: "intelectul meu e prea infim" sau "nu ma cramponez la nesfarsit de lucruri marunte" mi se pare clar ca vorbesti ironic si cu superioritate... pana la urma ai intelect suficient si atata timp cat ai raspuns, nu ai inchis subiectul...!
iar daca am incalcat vreo regula a forumului prin ceea ce am scris si primesc "avertisment" sau chiar "reject" inseamna clar ca suntem pe un forum liber, deschis si necenzurat!
imi cer scuze fata de voi restul fetelor pentru ca asistati la aceasta confruntare, dar nu pot sa tac cand mi se cere; tac cand vreau eu!
karligutza,
sapt.16
cristina_ana spune:
Nikole, eu sunt absolut sigura ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Chiar daca bebe e un pic mai micut decit media asta nu inseamna ca nu se dezvolta normal. Nu toti bebicii sunt la fel. Si o diferenta de cativa milimetrii cum e la tine nu e deloc ingrijorator. Gandeste-te ca pana acum ai avut greturi, nu ai putut sa maninci cum trebuie si nici vitamine nu iei. O sa fie bine, ai sa vezi! Dar vezi cum faci sa-ti schimbi o data medicul acela. E f.f.f important sa avem increedere in medicul nostru.
Cristina, 11+
POZE
X-ray spune:
nikole,nu neaparat.dar poate ai avut o ovulatie tarzie.nu te mai gandi la asta,conteaza sa fie o crestere armonioasa.duap ce am citit eu ar fi p problema daca ar ramane in urma cu dimensiunile mai mult de 2 saptamani.cosmeticiana mea a facut ieri morfofetala la un medic f bun din tm si bb are cu o saptamana si jumatate mai putin dupa masuratori.ia zis dr sa nu-si faca griji,creste armonios si nu a detectat anomalii,la o adica asta conteaza.eu zic sa mai cauti prin zona si un alt medic ,nu-i ok daca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu doctorul tau.mai e cumnata ta la tine?
alina
13+ 
andutzy spune:
karlingutza
! mami, nu te enerva ca face rau la bebic, da? Sa fim noi toate fetele sanatoase si bebicii la fel, ca dupa iulie-august uitam sigur de discutiile in contradictoriu...
Carla, frumos din partea nasicilor vostri! Chiar f frumos! Imi pare rau ca te-a dezanagit Iosup, chiar si putin...ti-l recomandasem cu caldura, e adevarat ca e posibil si eu sa sesizez diferente fata de cum era acum 2 ani...
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
X-ray spune:
fetelor toate suntem gravide,mai sensibile,mai usor de enervat,dar inainte de toate femei in toata firea si vorba cristinei prietene!
asa ca STOP ok?daca ne apucam sa facem bisericutze ar fi pacat... 

la toata lumea!
alina
13+ 
karligutza spune:
andutzy te
si eu; eu declar pace si sunt de acord cu voi ... de aceea o
si pe alina.a care ne-a zis STOP... si ne-a dat si floricele... multumim! Va spun sincer ca de felul meu sunt f.vesela si chiar nu m-am enervat, doar ca cine a vrut sa inteleaga ce s-a intamplat, a inteles.
O seara buna va doresc! eu ma duc acum sa-mi cumpar o prajitura (mi-e pofta pentru prima data de ceva dulce in sarcina) - n-are legatura cu contradictiile amarui
... ci cu o emisiune TV...
pupici!
karligutza,
sapt.16
cristina26 spune:
Imi cer scuze inca o data ca v-am suparat.
Cristina_ana multumesc pentru sugestia data.
Eu va doresc sarcini si nasteri usoare (cu sau fara cezariana~ficare face ce crede ca e mai bine pentru ea) si copii sanatosi!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+