Mamici de iulie-august 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Dragele mele, cred ca incepeti sa exagerati cu problema "chestiilor morbide". Eu spre exemplu citesc selectiv, ce nu imi convine nici nu ma incarc aiurea cu informatii. Cat despre ceea ce a spus Cristina, nici nu bagam de seama daca nu venea Karligutza sa sublinieze fraza respectiva. Daca va considerati inspaimantate, de ce insistati sa speriati si pe altii?Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Am ramas datoare sa raspund si la aceasta replica. NU CRED CA AM EXAGERAT rugandu-va sa nu mai facem precizari de genul celor acuzate. Cred ca daca apuci sa citesti niste cuvinte, nu mai ai cum sa pretinzi ca nu le-ai citit... astfel incat nefiind Nostradamus, nu aveam de unde sa stiu ca povestirile unora din fete vor contine cuvintele cu pricina si intamplarile acelea triste... asa incat daca voi v-ati inspaimantat dupa ce ati citit sublinierile mele care v-au sarit in ochi, inseamna ca am dreptate sa va rog sa nu mai vorbim aici despre finaluri nefericite.
In rest numai bine si sanatate la toate gravidutele!
Nu sunt pentru cenzura, insa eu cred ca aici ar trebui sa fim optimiste si sa eliminam stresul si grijile!
karligutza,
sapt.16
nikole spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Pentru vergeturi eu am folosit cu succes in sarcina trecuta uleiul de migdale (de la farmacie). Dar este f.f.f.uleios si intra greu de tot in piele. Acum nu ma dau decit seara, dupa dus, si imi pun pijamaua imediat dupa ce ma dau, nu astept sa-mi intre in piele. Dar efectele sunt miraculoase, iti lasa o piele tare fina. Eu nu am facut vergeturi deloc data trecuta. O crema buna este si cea de la Galenic, special pentru femeile gravide. Am mai incercat si crema de la Sanosan, dar e cam grasa si tot asa, intra greu in piele.
Cristina, 11+
POZE
Cristina_ana, ai incercat vreodata sa aplici uleiul pe pielea inca umeda, si sa masezi imediat ce ai terminat dusul?
Eu asa fac cu cel de masline(ca nu gasesc de migdale, care e cel mai indicat in combaterea si prevenirea vergeturilor), si pielea ramane f putin uleioasa, de fapt mai mult lucioasa.
iar dupa toata treaba asta stai cateva minute invelita intr-un prosop mare si pufos, excesul este indepartat definitiv.

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
CarlaV spune:
Andreea, bebelusa mea "falfaia" din sapt. 13, insa in sapt. 16 a miscat prima data cum trebuie, si de atunci am scapat si de greturi. Vad ca partea asta spusa de babe a functionat
. In schimb, eu dupa forma burtii si dupa ritmul cardiac al fatului trebuia sa am baiat. Partea asta n-a functionat.
Noi vrem sa o botezam la sfarsitul lui august, ca sa fie cald si sa stam afara la restaurant, oarecum mai feriti de fum de tigara. Nasul bebelinei se ocupa cu organizat nunti si botezuri, deci el stie cel mai bine locatiile, plus ca se va ocupa de invitatii, decoratiuni, filmat si muzica. Vom alege locatia si meniul in zilele urmatoare. Cert e ca ne place de acesti nasi, care sunt diferiti de cei de cununie. Noi ne-am grabit sa le propunem fiindca ei vor cununa in iulie si trebuie sa-si faca niste calcule.
Stii ce a fost frumos? Ca le-am propus vineri noapte (pe la 2) si sambata pe la pranz ne-au chemat urgent la ei. Ce era asa urgent? Fusesera la cumparaturi si luasera pentru finutza biberon, paturica, 6-7 randuri de hainute, caciulte... si asta nu pentru botez, ci pentru cand iesim din spital. Am fost impresionati, mai ales ca nasilor de cununie nu le mai pasa de mult de noi.
Si eu mai vreau un bebe repede si ne gandeam sa-l tin cu noi in dormitor atata timp cat alaptez, apoi sa-l lasam in sufragerie. Insa nasa fetitei ne-a zis ca, daca obsnuiesti copilul sa doarma intr-o camera, dupa aceea nu mai scapi de el ca nu iti va mai dormi in alta camera. Asta ne-a cam dat planurile peste cap si trebuie sa ne mai gandim.
Karligutza, eu sunt obsedata cu nasterea in apa, ma informez despre asta de mai bine de 10 ani si intotdeauna am zis ca voi naste in apa daca n-am vreo sarcina cu probleme. Sper ca macar al doilea copil sa il pot naste in apa.
Totusi nu prea inteleg cum ar putea Monica sa ramana gravida iar la o luna dupa nastere, mai ales ca si alapteaza...
Carla,
16+
karligutza spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Karligutza
Am doua vesti, una buna si alta mai putin buna.
Incep cu cea buna. Am facut de fapt eco morfofetala si bebe e bine [...] s-a miscat fffff mult de nu reusea dr sa-l masoare [...] se uita la noi [...], ne-a facut din mana, casca, radea chiar si se ridica de fund in sus. Ce mai, a fost uimitor.
Vestea mai putin buna e ca sarcinuta e in pericol. Colul are tendinta sa se deschida si orice contractie ar putea duce la pierderea sarcinii. Dr mi-a dat sa fac gravibion si mi-a marit doza de utrogestan si no-spa. Ca sa nu mai spun ca tre sa stau iar la pat cumintica. Asa ca mai adaugam un membru la clubul fetelor la repaos
14+
Ma bucur pentru tine Lorina si doamne-ajuta mai departe ca bebe sa tot rada si sa va faca din manutze
cu toata dragostea lui... insa imi pare si mie rau de ce aud
cand spui ca sarcina e in pericol si ca trebuie sa stai cuminte si sa suporti "micile" tratamente... acum ma gandesc ce mi-o zice si mie doctorul pt.ca miercuri ma duc la consultatie. Sper sa nu fie probleme, dar orice-ar zice il voi asculta cu mare grija si atentie!pana cand ti-a zis repaos?
si sa ai grija de tine!si de bebe! iar sotul tau de amandoua inimioarele lui iubite.cu drag,
karligutza,
sapt.16
karligutza spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Karligutza ai dreptate, mesajul meu e destul de deprimant. Poate e asa ca imi reflecta starea de spirit. O sa incerc sa fiu mai pozitiva.12+
Te inteleg si in acelasi timp cred ca incercarile tale de a gandi pozitiv trebuie sa inceapa prin a uita ce a fost rau in viata si sa nu mai persisti in a-ti aminti toate lucrurile acestea care ti-au adus suferinta. Asa cum ziceai si tu, acest bebitza de il porti acum in burtica ti l-a dat Dumnezeu tocmai pentru a te inveseli si a nu te mai ingrijora... noi nu am putea sa iti intelegem durerea 100% insa stim cu siguranta ca asa ceva nu ar trebui sa se intample nimanui. Ai incredere in noua minune, fii vesela si optimista si incearca sa stergi amintirile care te intristeaza. Daca vrei putem vorbi si pe messenger, doar da-mi intr-un PM id-ul tau. Multumesc si imi cer eu scuze daca te-am suparat!

cu drag,
karligutza,
sapt.16
karligutza spune:
Carla si eu am ramas socata ![]()
![]()
de dorinta Monicai lu' Columbeanu cum i se zice pe aici si nu numai
insa stim noi sigur ca va dori sa alapteze asa de mult? Se vrea ea a fi o mamica exemplara, insa tot tinea la silueta si gravida fiind, or sanii ei vor mai fi de fotomodel dupa alaptarea bebelui cateva luni bune? Are la indemana chirurgia plastica/estetica eventual, insa e adepta frumusetii naturale, din cele declarate chiar de ea. Eu ma indoiesc ca va alapta cat timp va avea lapte sau pana bebele va refuza laptele matern. Oricum, ne pot soca oricand acesti moftoristi non-conformisti. 

karligutza,
sapt.16
CarlaV spune:
Scuze pentru off-topic: eu tineam minte ca Iri cand i-a cumparat titlul de Miss Romania i-a facut cadou si o pereche de sani noi, asa ca nu stiu cat de naturala mai e frumusetea ei. Stiti ce zicea Botezatu? Ca trebuia sa o includa in prezentarile de moda chiar daca e prea lata in solduri pentru un manechin si dupa aia ii mai punea si o palarie mare pe cap "sa nu se vada ce nashpa e".
Oamenii sunt si rautaciosi, insa partea cu silicoanele eu o tin minte bine.
Carla,
16+
karligutza spune:
wow... pregatiti deja botezul? eu abia mi-am luat salopetica de gravida mica; nu stiu ce e bebe inca, asa ca n-am cumparat nimic pentru bebe, nasii de botez vor fi cei de cununie ca ne sunt f.dragi asa ca nu-i problema cu cautatul nasilor, iar petrecerea cred ca o vom face departe de Bucuresti intr-o zona frumoasa de munte... in aer curat si liber ca o mini-vacanta si pentru noi... musafirii o zi
, noi o saptamana
. Cel putin eu asa visez.
sper sa se si indeplineasca visul!
pupici pe burtici!
karligutza,
sapt.16
X-ray spune:
cristina26 m-am uitat pe site-urile puse de tine si sunt super dragutze hainele de acolo,dar cred ca lipseste sursa din romania... dar eu nu cred ca voi face prea multe cumparaturi in sensul asta ca oricum stau in casa

...ce mi-as mai flendura si eu burtica....eu chiar am burtica la 13 saptamani ale mele!
alina
13+ 
jadi spune:
Eu una nu am inteles nimic, Karligutza, cred ca intelectul meu e prea infim sa inteleg lucruri mari, in schimb eu una incerc sa fiu moderata si sa nu fac reguli la alte persoane ce sa spuna si cand sa spuna, fiecare e liber sa zica absolut ce vrea. Oricum, nu te obosi sa imi mai explici inca o data, eu una am inchis subiectul, nu de alta dar nu ma cramponez la nesfarsit de lucruri marunte.
Alea Alea ca ma duc sa vad un film siropos, macar acum sa ma apuce plansul.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2