Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, tinem pumnii sa fie bine.

Rayan imi numara firele de par:" patu, cici, shase, tate, ot"...., sa il mananc nu alta....

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Anda, bafta la job! felicitari pt olita!

fetelor, trebuie sa va zic ca am fost aseara intr-un club-restaurant la aniversarea unei prietene si mi-a placut ENORM mancarea si servirea, dar mai ales preparatele!!! excelente! am mancat cel mai bun muschi de vita in sos de coniac din viata mea (se topea in gura)! si mai erau o gramada de alte alegeri bune, caci am fost 12 pers si am vazut ce isi mai comandaseara ceilalti si impresiile lor.. sotul meu a avut muschi vita Pfeffersteak, excelent! garnituri pe langa toate de cartofi mai erau brocoli sote sau sal de bureti excelente. va zic m-a impresionat f mult. nu mai zic de desert, aveau niste torturi sau clatite cu ricotta si fr de padure, o minunatie.

mi-ar placea sa ne vedem si noi acolo data viitoare. se numeste The Harbour (in interior cahiar au o etajul in forma de corabie iar la intrare te intampina un pirat :)) si e fix vizavi de Teatrul Ion Creanga, in P-ta Amzei.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

crinuta, te rog modifica si la noi 14 kg si 88 cm (ma rog, cu aproximatie)
witchie, mult noroc, sa dea Domnul sa va aranjati noua viata asa cum doriti...
de citeva zile vremea s-a stricat, ploua (ce bine!!!) dar bate vintul ingrozitor, sper sa se acumuleze apa in rezervoare si sa se stinga incendiile din paduri.
vineri avem liber, e Australia Day...
va pupam

Mergi la inceput

Puiul meu mananca singurul cu furculita atat de frumos, incat nu-mi vine sa cred. Sunt mandra de el, papusa mea mica..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia2 spune:

Buna, ca de obicei va scriu cu intarziere, nu prea am acces la net.
Crinuta, chiar ca-ti sta f bine cu parul mai inchis. Care era adresa unde ai incercat tot felul de culori si coafuri?L-am vazut in sfarsit pe Rayan incercand sa fie si mai mare.
Ana Maria Ti l-am admirat pe Stefan in toate pozele ca nu le vazusem pe cele din vacanta, ai un copil superb, pare tipul ala de copil pus pe sotii, in genul "singur acasa".
Va pupic, pe joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, felicitari lui Rayan! pt ca stie sa foloseasca furculita

Anda, felicitari pt reusita! Si noi udam mai rar, dar de cerut, nu cerem, Succes in cautarea noului job!

Amo2004, sanatate maxima lui Mihai!

Bubu, succes la examen!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Merci Bellamia, si mie imi place enorm cum imi sta bruneta, si nu doar mie, tuturor celor din preajma mea.

Kris, Rayan mananca singur de multa vreme, dar pana acun mai dadea si pe el, pe cand azi, am facut nudels chinezesti si el s-a repezit la farfuria mea, si cand l-am vazut cat de frumos mananca, fara sa murdareasca in jur am ramas foarte surprinsa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, week ce a trecut, am fost la tara la bunicii sotului, unde nu i-am facut baita Biancai, datorita temperaturii neconstante din casa bunicii. Asta seara cand i-am facut baita, dupa 2 seri lipsa, nu a mai plans..Ce-i drept am luat-o usor, cu ce jucarii vrea sa-si faca baie..si a acceptat. Cred ca au fost mofturi serile trecute! Chiar si cand am clatit-o nu a plans..Am trecut si de asta! si daca vom invata sa cerem pipi la olitza..pot spune cu mana pe inima ca am mai scapat de o etapa!

Va imbratisez pe toate!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Kris, noi stam mult la prost la capitolul olita, abia daca mai sta, iar de facut nu face nimic.
Si eu as vrea sa scapam de pampers, de o cheltuiala in plus ( doar de aia imi e), dar asta e, fortat nu se poate, si nici nu incep cu pedepse, deoarece va ajunge sa urasca tot ce tine de olita.
O metoda buna ar fi stimulatul, laudatul, premiatul, dar pentru asta ar trebui sa faca macar o data, ca sa vada ca daca face primeste ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shobo

Anda, bafta la job! felicitari pt olita!

fetelor, trebuie sa va zic ca am fost aseara intr-un club-restaurant la aniversarea unei prietene si mi-a placut ENORM mancarea si servirea, dar mai ales preparatele!!! excelente! am mancat cel mai bun muschi de vita in sos de coniac din viata mea (se topea in gura)! si mai erau o gramada de alte alegeri bune, caci am fost 12 pers si am vazut ce isi mai comandaseara ceilalti si impresiile lor.. sotul meu a avut muschi vita Pfeffersteak, excelent! garnituri pe langa toate de cartofi mai erau brocoli sote sau sal de bureti excelente. va zic m-a impresionat f mult. nu mai zic de desert, aveau niste torturi sau clatite cu ricotta si fr de padure, o minunatie.

mi-ar placea sa ne vedem si noi acolo data viitoare. se numeste The Harbour (in interior cahiar au o etajul in forma de corabie iar la intrare te intampina un pirat :)) si e fix vizavi de Teatrul Ion Creanga, in P-ta Amzei.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Shobo, pai hai sa mergem, eu sunt de acord.

Ixxi, data trecuta tu ai venit cu propunerea sa ne intalnim si tu nu ai venit. Pai e frumos?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput