Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Shobo, si eu as vrea sa merg in acel local, dar pot numai incepand cu 29 ian.

Crinuta, si din aceasta cauza vreau sa o invat cu olitza. Cand consuma 3 l pe zi, cumparam 3 bax-uri de pampers a cate 68 bucati( 550.000 x 3). Vorba Amayei, lasa-l in ritmul lui..si ai sa vezi ca o sa constietizeze singurel. Bafta!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Kris, noi consumam cam 3 pe zi, asta e media, dar tot sunt niste bani care ar putea fi folositi mult mai bine.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

crinuta,trece si la noi 11 kg.de fapt,vreo 10 700,dar am rotunjit.de masurat chiar nu l am mai masurat de mult.la multi ani sarbatoritilor si multa sanatate!crisul meu e bine,chiar ma bucur ca n a racit deloc pana acum,i a curs putin nasul, a tusit vreo 2 zile,dar cam atat.anul trecut imi facea frecvent rosu in gat si ma gandeam ce minune s o fi intamplat de n a mai facut din primavara trecuta?o fi faptul ca am fost la mare 7 zile?sau ca mananca 2 fructe pe zi?ca altceva,gen produse pt intarirea imunitatii nu i am dat...dar sa nu ma mai laud,ca inca n a trecut iarna...si crisul meu a inceput sa faca propozitii din 3/4 cuvinte,dar nu pronunta clar toate cuvintele,nu l poate zice pe r,pe v si nici pe f.si nu foloseste prepozitii si conjunctii.nu stie sa l foloseasca pe //eu//,zice //tu//,ca asa ma aude pe mine.

Mergi la inceput

Nu se poate. Nici un mesaj pana la ora asta?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

pai al meu ce fuse crinuta???????aaaaaaa????

Mergi la inceput

Monalac, te rog sa ma ierti mama, pe al tau il vazusem de dimineata si am si modificat, dar de atunci nu vezi ce tacere e?

Apropos, ti-am vazut baiatul si e frumos foc.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, in medie 3..pai stai f bine! Noi acum folosim 2-3 in 24 de ore..Adica unul la somnicul de pranz, altul la iesirea in parc si al 3-lea noaptea..dar sunt cazuri cand nu uda nici unul. Dar daca a facut un pipi nu-l mai pun a 2-a oara.

Cum se descurca mamicile care au inceput serviciul, dupa aniversarea de 2 ani a puiutilor? Ma refer la cele care au stat acasa 2 ani incheiati!

o saptamana minunata!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

woow, pe al meu vorba crinutei, cred ca il va invata nevasta :))
recunosc ca nici nu ne-am batut capul sa-l invatam si nici bona..
chiar azi ne vedem cu o eventuala viitoare bona, va rog urati-ne bafta ca tare mi-e teama... sta in blocul de langa noi si are 55 ani, proaspata disponibilizata, a dat firma unde lucra faliment si pare ok, eu am fost la ea ac sambata si parea ok. Doamne ajuta!

azinoapte am avut si noi ceva, nu stiu ce ca ne-a "cantat" intre 12 si 1 si ne-a cam speriat, speram ca a fost trecator!.. banuiesc ca a vut ieri o zi prea "plina" si s-a manifestat noaptea. inca e mic si-l agita prezenta a 20 oameni (am fost invitati la casa unui prieten unde erau cam atatia) plus un caine tampit care se suia pe copil tot timpul... Offf, si asta mic s-a cam speriat asa cred... sau poate o fi fost deochiat ca se mirau multi de el pe acolo... bla bla bla...

hai va pup ca ma intorc la lucru.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Observ eu bine ca este o perioada in care copiii sint mai plingaciosi/mofturosi/nervosi decit inainte??
am avut si noi vineri prima noaptea din viata noastra de aproape 2 ani cind a plins de probabil ca au simtit si vecinii ca avem copil(pina acum nu am stiut ce inseamna sa plinga noaptea).
A avut nasucul putin infundat si am trezit-o pe la ora 1-2 sa ii pun niste apa de mare, si mi-a plis o ora incontinuu, de nu stiam cum sa o mai linistesc, nu vroia nimic, nici in brate, nici in pat, nici in picioare...cu chiu cu vai am adormit-o pe la 4, s-a trezit la 6, aceeasi poveste, de eram simbata capiata.

Oricum, constat o schimbare, o fi perioada de 2 ani cea dificila, caci citeodata nu o recunosc cit de sclifosita e daca nu ii intri in voie.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Da Patricia, e perioada asta, ce sa facem.
Si Rayan incepe sa planga in somn, nu stiu ce are, iar ziua cand nu faci ce vrea mai tipa, insa a vazut ca nu ii merge.
Problema este ca daca ridic tonul la el plange, nu suporta deloc, asa ca, foarte rar mi se intampla sa fac asa ceva.

Chiar ieri imi spunea mama comparandu-l cu mine cand eram mica, ca spre deosebire de mine, care ma jucam singura, chiar imi placea mult sa ma joc singura, el nu sta singur o clipa, avand mereu nevoie de atentie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput