Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 39)LMA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Offf...si noi plangem noaptea,dar stim de ce.Adoarme langa mine in patul nostru si apoi o mut in patutul ei,dar se trezeste peste noapte urland rau de tot si spune:"mami,mami,patu male",adica,ca vrea in patul mare langa noi.Nu mai vrea deloc sa doarma in patul.Cum sa o pacalesc sa mai doarma in patut,ca as mai vrea sa o faca,este nasol sa doarma intre noi,iar singurica in camera nu cred ca sta,ar cade din pat sigur,la cat se frighineste in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Si Didi s-a trezit azi noapte plangand si credeti ca mi-a cerut: sa-l duc la geam sa vada trenu'. Nicidecum nu stam in gara dar el o tinea una si buna "tinu la dam" "tinu la dam". L-am tinut la geam si s-a calmat. S-ar putea sa inceapa sa viseze de la varsta asta ca altfel nu-mi explic ce au patit brusc asa.

Aseara m-am straduit sa-i tai unghiile de la picioare cu un mare scandal ca altfel nu se mai putea si l-m ciupit cu forfecuta de i-a dat sangele. Nu va imaginati cat am suferit si ce mustrari am avut. Am zis ca nu-i mai tai unghiile deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
vad ca ati inceput si voi sa spuneti ca puii sunt agitati/plang noaptea. Matei toata sapt a facut asa si nu stim care e motivul. Raceala/viroza nu e caci n-are nici un astfel de simptom, ramane doar cauza de masele, desi nici alea nu se vad ca ar da semn sa mai iasa. Oricum azi-noapte a dormit mai bine. Desi a adormit greu, peste noapte a mai scancit doar 30 de min si dimineata s-a trezit la 9:30.
Una peste alta, azi am fost la eco-bis pt povestea cu stomacelul lui BB2. Ne-am linistit si in aceasta privinta caci BB2 (care clar are putza, ups) avea in stomacel lichid amniotic si de asemeni se vedea ceva si in vezica. Dr Adela Dinu a fost mult mai explicita si vorbareata in comparatie cu Iosup, asa ca tot la ea voi mai merge peste 3 sapt, cand sper ca BB sa ne arate fatza si deci sa-l vedem pe 4D.
Shobo, bafta cu bona!
Bubu, n-am vazut eu sau intr-adevar nu ai scris despre tortul masinutza?
Patricia, cum ii merge lui Reb la cresa? Sper ca povestea cu nasul infundat sa nu fie ceva complicat...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, a avut simbata muci toata ziua, i-am curatatsi i-am dat sirop Tylenol si ieri nu mai avea nimic. Sper sa ramana atit, nu a facut febra, tusit, etc.

Bine ca e BB2 bine. Ma apuc iar de visat

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am pus poze de la petrecere in albumul irinei, sper ca inca e la semnatura. Si a mea e plangacioasa... Cu olita stam din ce in ce mai bine. Va recomand sa le luati chiloteii absorbanti de la pampers, se cheama pull-ups, i-am vazut si la carrefour. Sunt destul de scumpi dar merita banii.

La noi ninge!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Partir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anda, multumim pt poze, le-am savurat si am admirat-o pe d-ra Irina. e o adevarata Miss.
Patri, sanatate lui Reb.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 21s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Simo , multam fain! Eu stau pe la P-ta Chibrit ,pod Constanta dar stai linitita ..ma descurc eu cu trupa viezuroasa....Am fost azi iar dupa niste hartii...miine tr sa merg al serviciu si pe urma sa depun dosarul ..sper sa nu mai tr ceva ca..

Am reusit si noi sa punem ceva poze...Pt toate mamicile de bb2!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Anda, superbe fotografii! Ai o printesa tare eleganta! Sa va bucurati de ea!

Bestutza, am admirat si eu pe cei doi viezurasi ai tai! Sunt 2 minuni! Doamne ce a mai crescut minunea ta cu ochii negrii! Cat are?

Patri, sanatate lui Rebb!

Shobo, succes cu bona! Sa fie pe placul vostru, iar Codrin sa o indrageasca!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

neata,

vad ca baiatul si-a revenit, a dormit bine; ne-a speriat nopatea trecuta pt ca el doarme f bine noaptea doar ca e ff matinal, adica se culca la 21 si undeva intre 6 si 7 e gata de o noua zi (dar nu le putem avea pe toate, nu!).. se pare ca am elucidat si misterul - tati si-a adus aminte ca i-am dat o lingurita de inghetata cu ness :( seara la party de la prietenul de care va ziceam. probabil ca si el mai geme / se frichineste in somn, dar noi nu-l auzim pt ca nu dormim cu el in camera. dar oare ce copilash mic n-o face..

despre bona vazuta aseara avem dubii mari dc e ok: mai intai ea nu merge cu liftul nene, NU MERGE!; are o mare sperietura de la nush care cutremur (90) cand a cazut in gol cu liftul 3 etaje cica si nu mai merge de atunci... asa ca pe scari 7 etaje cu copil mic nu stiu dc e bine... de 2 ori/zi plus ca nu prea ridica copilul ca e pensionata pe caz de boala de spate.. apoi si mai nashpa e o faza: ea ar cam vrea sa o urmareasca pe mama-sa vizavi care nu mai poate manca singura si incerca sa ne sugereze ca ar mai face si asta si ne intreba cand doarme copilul, la care noi am ramas perplexati, cum adica, vreti sa lasati copilul singur dormind si sa mergeti vizavi????? - ea, nuuuuu, dar nici alta varianta nu ne-a dat si ne-a speriat cam tare aici. si uite cum ne dam seama ca intr-un fel e ff bine sa ai bona langa casa si in altul e nashpa ca nu stii cand in loc sa iasa cu copilul pe afara sau sa se joace frumos in casa LUI ea il ia ac la ea sa-si faca nush ce treaba .
deci sanse prea mari nu-i dam nici acesteia.
asta seara mai vine una care sta tot pe langa noi, sa vedem aia ce o mai zice :)... incep sa ma dezumflu din ce in ce oricum.. noroc ca mai avem pana in apr cand pleaca asta.

hai va pup si mai revin,

nu uitati, fetelor, de o noua intalnire la acel club-rest unde sper sa vina MULT mai multe fete!! poate chiar sapt viitoare, ce ziceti?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Neatza!!!!!!!!!!

mi/a parut asa de rau ca nu am ajuns....a intervenit ceva la serv si nu am mai putut pleca. Sper sa repetam intalnirea curand...ca si altii poftesc la profiterol

eu in we am zugravit camera in care stam (sufrageria) si cum nu te poti opri cand incepi am facut si hulurile....si am facut si o arcada intre ele ......

eu cu tata si un prieten...am muncit.....mama-mama de ma doare spatele de mor.
totul e alb si ca sa fie schimbarea pana la capat mi/am cumparat si aplica si perdea noua. am stat aseara pana la 11 sa vad perdeaua in geam.....nu puteam sa dorm fara.
acum ma simt tare bine in camera....mai imi doresc niste draperii si 2 cuverturi pt paturi asortate cu perdelele (ma doare sufletul sa murdaresc canapeaua....caci cineva o calareste tot timpul).

bestutza ti/am admirat pozele, ai doua comori de copii
witchie sa/ti traiasca domnisorica cea frumoasa
patricia sanatate multa rebbecai
ana maria multumesc pt ideea cu politia de frontiera. si eu i/am ciupit un degetel acum ceva timp si m.am umflat de plans.....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput