glucometrul Betachek

glucometrul Betachek | Autor: miry

Link direct la acest mesaj

Buna.As dori sa imi spuneti daca puteti si stiti cate ceva despre acest glucometru,daca se poate cumpara in Romania si cam la ce pret este sau daca sunt alte aparate pentru masurarea glicemiei.M-as bucura tare mult daca m-ati putea ajuta...multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Eu am vazut aparate din astea doar in cabinetele medicale , dar nu stiu exact ce marca. La noi , in Bacau , nu am vazut in magazine pentru ca nu exista magazine specializate , iar dr. se aprovizioneaza , probabil , direct de la reprezentantele din Bucuresti. Nu stiu nici un pret aproximativ , da' ma interesez , daca vrei. Sper ca maine sa am un raspuns !
Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

In Bucuresti sunt foarte multe farmacii care au astfel de aparate. Preturile (daca imi amintesc bine) sunt de la 2 milioane in sus, depinde de marca si de ce stie aparatul sa faca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miry spune:

Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce repede am primit raspunsuri,sunteti minunate.As vrea sa stiu daca e nevoie de reteta ca sa cumpei un astfel de aparat si mi-ar placea sa fie destul de performant.Multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Nici vorba de reteta! Il cumperi ca pe orice aparat, sa ai grija sa-ti dea garantie.
Tatal meu are un aparat (si de tensiune si de glicemie), ce-i drept sunt luate cu cativa ani in urma.
Acuma, depinde de cati bani dispui ca aparate se gasesc o gramada, la preturi care mai de care.

Mergi la inceput