Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
Ana_Alx spune:
FELICITARI celor care au anscut.Sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri
mama ce au inceput sa se mai miste lucrurile pe aici
37+ + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)
lizzy spune:
Bravo fetelor, Liuda, Dana!!!
Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!!!
Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Messa spune:
Fetelor, mai am vineri, sambata, duminica si luni, iar marti dimineata imi vad si eu maimutzica!
ALINATXA spune:
Liuda imi trimite sms si zice ca sa plictisit deja acolo ca macar nu poate si ea sa vada in film ceva......A FILMAT TOT ...GRATIE SPAGII!!!
36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
criss68 spune:
Buna seara!
Cred ca eu trebuia sa deschid capitol, duminica am DPN-ul. Pana atunci s-ar putea sa mai am sanse sa deschid unul! Oricum am mai descoperit niste treburi de facut, acum nu sunt terminate si iar nu poat naste. Acuma ce sa zic, daca ar fi cazul, m-as mobiliza sa termin de aranjat lucrurile lasate momentan in mijlocul casei si ulterior m-as duce si la spital.
Felicitari Liuda!!!
Sa va traiasca Diana Maria, sa fie cuminte, mancacioasa, dragastoasa si sa va aduca numai bucurii. Stiam ca va fi bine.
Mihacarm, Daconst a nascut la ora 1 si cat a zis Liuda (parca 1,35) azi noapte, deci chiar si dupa ora Germaniei tot pe 18 a nascut si ea.
Mariana_1976, ma bucur pentru tine ca nu renunti cu una cu doua in a-ti sustine cauza. De aceea e mai buna anestezia epidurala si in caz de cezariana, pt ca iti ramane cateterul prin care mai poti primi ulterior doze de anestezic. Eu credeam initial ca nu se poate cezariana decat cu rahidiana (spinala), parca si acum am emotii in caz ca fac ceza daca nu o sa fiu bine anesteziata doar cu epidurala. Ma consolez cu ideea ca au nascut atatea mamici cu epi si nu s-a plans nimeni ca a simtit ceva.
Nu stiu de ce sunt atat de speriata de cezariana cand toata lumea la noi asta ar prefera! efectiv nu am suferit pana acum nici cea mai mica interventie chirurgicala - nu-mi surade ideea de a avea nici o taietura indiferent cat de estetica ar fi, sonda mi se pare o adevarata catastrofa, imobilizarea la pat 24 de ore si durerile de asemeni imi induc o stare de teroare apoape. Iar faptul ca stau departe de bb pentru o zi dupa ce l-am asteptat atata... mi se pare de-a dreptul inuman. Dar are si cezariana meritele ei incontestabile.
Taietura e insa si epiziotomia, pe care tot parca sper sa o ocolesc! Nu stiu cum, dar eu asa sper, eu care de cand sunt gravida am dureri chiar si la introducerea valvelor in timpul controlului ginecologic pe masa
Nu conteaza, oricum de nascut voi naste cumva, sper sa fie varianta optima.
Adinush, ce nostim ai povestit prima ta experienta cu baita! Pe tine te ajuta cineva? Sau esti singurica? Din cate retin tati nu e aici.
Ma tot apasa (deh!, ca oamenii fara treaba!) o intrebare: ai spus ca nu ai cotizat la toata nasterea decat 1 mil la anestezist si 100 mii la o asistenta. Sa inteleg ca nici doctorului nu i-ai dat nimic? Bine, avand in vedere prin ce experiente ai trecut, poate ca nici doctorul nu mai avea vreo pretentie. Eu nu as avea curaj sa suntez dr, chiar daca stiu sigur ca m-ar ingriji corect si fara bani. Insa daca mai vreau vreodata sa ma asiste la nastere cred ca ma paseaza la altcineva.
Alinuk, frumoasa povestea! Si povestita intr-un mod aparte, cum de altfel ne-ai si obisnuit.
Sunteti cateva mamici pe aici care efectiv ne eclipsati prin felul in care asterneti ideile pe hartie.
Messa, buna interventia cu epiziotomia d-nei Columbeanu
Va las acum, amm amortit deja in pozitia in care stau.
criss 39+ cu Ligia
criss68 spune:
Messo, tu cred ca nasti inaintea mea! Ce v-ati gandit: daca tot ma pot misca si nu ma vait de burta, sa mai stau la coada nitel! Da-i frumos din partea vostra???
Parca vad ca are noroc barbatu-meu si nasc in ziua pe care si-o doreste (miercuri adica) - poate facem si pace pana atunci! Treaba lui, sa stea bosumflat in camera lui ca eu nu-l deranjez! Si-o fi facut socoteala ca daca tot nu primeste nimic (a se citi "uta-uta") ce rost are sa plece el primul capul?!
criss 39+ cu Ligia
monykk spune:
criss , hai ca mai ai putin si vine bucuria pe capul tau , marea intalnire
e tot mai aproape , imi pare rau ca nu s-a schimbat nimic cu sotul , am tot citit
ce ai povestit si speram sa treaca , sa ne dai si vesti bune , te admir ca treci singurica
pacat ca nu e alaturi de tine in asemenea momente cand ar trbui sa fii rasfatata si ocrotita
, e asa o perioada frumoasa cand esti graviduta si ai si sotul de partea ta
39+1 cudenis andrei
mony
Messa spune:
Criss, a propos de utza utza, mamaaa, ce bine, peste cateva saptamani de acuma o sa am liber la utza utza! Numa' sa nu i se fi uscat lu' bietu' omu' meu de atata abstinenta! Au trecut cam 3 saptamani fara utza utza si azi noapte ne-am trezit din somn ca ne "pregateam", asa, in vis, si ne-am intors repede cur in cur ca, na, nu e voie! Fir-ar sa fie! Azi am fost fara chef de nimica toata ziua cu gandul la utza utza care ar fi putut fi azi noapte!!!
criss68 spune:
monykk,
Daca nu mai intru pe forum, sa stiti de ce: ori nasc, ori
Daca nu ar avea ceva atat de pretios la mine in burtica, ar sta mai batos. Acum totusi vorbim. E la faza "bolnav" - tot timpul cand il supara cineva ca sa arate ce mult sufera incepe sa-l si doara ceva. Ce mai, e un copil mare! Dar si eu sunt insarcinata si vreau macar acum sa-mi fie acceptate imperfectiunile.
As fi dorit sa rezolvam diferendul inainte de venirea pe lume a fetitei noastre, altfel ar fi ca si cum asteptam de la un sufletel de 3 kile in varsta de 1 zi sa ne descurce noua problemele!
criss 39+ cu Ligia