Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 5
monykk spune:
messa deci nu sunt singura care se gandeste la utza utza , cred ca hormoni
sunt de vina , credeam ca am luat-o eu pe campii , cu cat ma gandesc mai mult si stiu ca nu e voie cu atat
ma apuca mai rau
mony
monykk spune:
criss iti doresc tot binele din lume , sper sa va rezolvati problemele inainte
de venirea pe lume a ingerasului vostru , copilul simte intotdeauna , dar poate face si o minune ptr. voi
mony
criss68 spune:
Messa, mie nu mi-e ca i s-a uscat lui, ci ca mi s-a infundat mie! Lui ii mai pun o proteza, il mai ajuta prietenii.. nu-l plang. Dar eu ce fac daca si dupa nastere e tot ca in timpul sarcinii (adica nashpa)?! Poate merge cu afrodisiace, insa banuiesc ca grasimea ma deranjeaza rau - inca nu stiu sigur daca psihic sau fizic. Sa dea DD sa am un copil sanatos care sa nu ma chinuie, astfel imi vine si cheful de viata, de sport, de slabit si in final de !
Dar acum imi vine intrebarea de baraj: ce se intampla daca faceati utza-utza? Nasteai mai repede cu 2 zile, dar nici asta nu era garantat. Intreab-o pe Daconst cat "s-a chinuit" si tot degeaba. Ce n-as da sa ma apuce si pe mine asa un chef salbatic!
criss 39+ cu Ligia
romaria spune:
Felicitari Liuda si Dacost, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi.
Noi azi am fost la doctor si am luat deja intr-o luna 1.340 kg este f bine si inca 3.5 cm.
Eu nu am purtat burtiera si inca mai am burta, poate o sa-mi cumpar una.
Va pupic si va doresc nasteri usoare,
Romaria si Rihanna
Messa spune:
quote:Tare de toooot!
Originally posted by criss68
Messa, mie nu mi-e ca i s-a uscat lui, ci ca mi s-a infundat mie! Lui ii mai pun o proteza, il mai ajuta prietenii..
pitilache spune:
Ce de mamici noi!
Felicitari!!!! si sa va bucurati de bebei!
Am fost si eu azi la control la dr. si totul este ok. Cezariana a ramas programata pe 5 februarie, asa ca nu mai am mult. De abia astept sa treaca mai repede!
Mult succes fetelor care urmeaza sa nasca!!
Roxana, 35+
pitilache spune:
Messa, nu esti singura, numai ca la mine este doar aproape 9 seara. Dar tu la 4 dimineata ce cauti pe net? Nu te lasa sa dormi, bebe?
Roxana, 35+
adinush spune:
Neatza fetelor..se cunoaste ca-s femeie in toata firea,nu mai dorm pana la 10
Oricum bebelina si-a facut mila de mine si m-a lasat sa dorm azi noapte..nu s-a trezit decat la 4 sa manance si la 7 jumate ne-a dat inviorarea.
Criss tati a plecat miercuri seara,o mai am pe mama pana luni dar nu mi-e de mare ajutor,suntem pe doua lungimi de unda total diferite.Ma rog,asta nu e nimic nou
Referitor la soz sa stii ca te inteleg perfect,asha am si eu un baiat de 2 m si cu minte de gradinitza.Pot sa te incurajez insa...al meu s-a schimbat destul de mult dupa nastere,In prima zi a fost tot asha cu niste idei tare ciudate dar dupa o zi cu maimutzica in brate m-a uimit pana si pe mine cu cat calm trata orice problema,el caruia ii sarea tandara din orice si trebuia sa stai mereu sa-l bibilesti.
Au trecut mai mult de 3 zile si nu s-a schimbat inca asa ca sper ca minunea sa tina cat mai mult
Adinush de Ayleen-Alexandra
roandre spune:
Bey iar vorbiti de utza-utza???..eu n-am cu cine si pace buna....nici picat cu ceara nu vrea sa faca si el ceva. Dc incerc sa-l zgandar imediat imi baga placa "ma duc si dorm cu Alexia...nu facem nimic pana nu se naste bb"....mama ce ma enervez. Voi va plangeti la 3 sapt...eu ce sa mai zic cu luni bune fara?
Dc nu-mi zice dr maine ca nasc eu nu ma mai joc...pai nu-i corect sa ma chinui eu atat si tati deloc. macar dupa ce se naste bb se mai chinuie si el.
Alinuk si adinush, am citit pe nerasuflate povestile voastre de la venirea puiutilor pe lume.
Adinush, putere multa sa te descurci cu mandruta mica si fara ajutorul mamei.
Anis, astazi esti mai bine?
Utile pt burtici, viitoare mamici