Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

ALINATXA cred ca teama mea este bazata mai mult pe neincredere in doctorii de aici care mi se par oarecum delasatori fata de cei din Ro, dar..tare mindrii de rezultatele lor obtinute cu cheltuieli minime.

In al doilea rind...am in mine o senzatie de indoiala cind ma gindesc la cazurile de nastere vaginala dupa cezariana care s-au terminat urit.

Tu vei naste prin cezariana?
Mie mi-a picat f. nasol ca am avut asa ghinion si copilul nu s-a intors ca ceilalti doi...Asa ca a treia oara mi-au recomandat operatia,si am simtit o dezamagire amestecata cu teama, mai ales citind riscurile operatiei si cele de dupa...

Am fost si la psiholog si acolo tipul a fost foarte ca lumea.Cica in primul rind trebuie sa clarificam DE UNDE PROVINE teama noastra si pe ce se bazeaza CONCRET.De-abia dupa aceea incepem sa o analizam si luam prin eliminare cauzele...

Tu ai incercat cumva sa pui pe hirtie o lista cu ce iti este teama la nastere si de ce,apoi sa revii asupra ei cu argumente pro si contra?
Poate e o idee buna?

Mariana 34+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Maria, vin si eu in club: gata vreau sa nasc!!!!!!!!!

Amaya, nu e vorba de lasat sa moara - e vorba ca pt unul se agita si pt altul nu. unuia ii fac surfactant de 10 mil fiola; celalalt n-au parintii bani sa cumpere si nici sa dea spaga sa i se faca - lucruri reale care se intampla...trist...

pe de alta parte ,azi am avut experienta cu elias-ul unde n-am dat bani la dr, m-a rezolvat imediat, toata lumea dragutza si zambitoare. pacat de spital ca sectia de neonatologie e varza, dupa cum spuneau fetele si alte prietene care-au nascut pe acolo.

Mariana, chiar vroiam sa te intreb ce ai facut cu dr; daca s-a hotarat sau nu sa nasti prin ceza. Ce oameni!!!

Aelita - tocmai ce am scris da' am nimerit ultimul mesaj - ca eu de la contractii nu nasc. Am avut vreo 5 in 15 minute aproximativ, dintre care 2 peste 50 (astea se considera contractii de nastere) si eu ca o floare...Parca presimt ca tot la declansare ajung ca organismul meu nu reactioneaza decat la contractiile alea de intensitate max.

Maine ma duc la o tipa pediatra, cu fie-mea care are febra (a devenit obisnuinta de cand cu gradi). Vreau musai sa o intreb daca vine si acasa - daca-mi place am gasit si eu dr pt copii mai abordabil. Pana acum am mers la Stanciu - e super bun, de retinut pt cele cu bebelusi - insa in ultimult timp, desi ne cunoastem demult, nu mai dam de el, e suprasolicitat. asa ca, cu parere de rau, trecem la altul.

pupici

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mariana eu am sa nasc natural cu analgezie peridurala.Ma rog la ultimul control copila mea era in pozitie craniana si mi sa spus ca trebuie sa nasc natural.
Referitor la asterunul pe hartie sa stii ca nu e o idee rea.PoATE AM SA O INCERC

36+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Liuda, refacere usoara, sa treaca scarboasele de dureri cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Adinush, lasa mamico ca invatati voi doua cum sa va adaptati la situatiunea baitza, dar ce pliuri are bucalata sunt absolut topita,e o scumpete si grasutaaaa, sunt

Alinuk, absolut superba povestea nasterii asa ne dorim si noi o nastere fara dureri, insa mai trist inceputul cu sarcinile extrauterine si sarcina oprita in evolutie cat a-ti putut trage si voi, dar a meritat tot efortul.

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 36+ Lidia

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Felicitari Liuda si Dana!! Vad ca pana la urma ati nascut aproape in aceeasi zi :)..tot va masurati in burti pana acum :). BRavo! si refacere usoara si rapida si bebelusi sanatosi si voiosi!

, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Liuda, felicitari pt bebelina. Pana la urma Diana-Maria? Sa va traiasca! Abia astept pozele!

alinuk, tare frumos ai povestit. Am si plans, am si ras! Inca o data, sa va traiasca si sa va umple casa cu multa fericire!

aelita, cand am trecut-o pe Dana in lista, mi-am pus aceeasi intrebare. Apoi m-am gandit ca poate o fi vorba de orele 13. Liuda stie exact pentru ca ea ne-a comunicat ora.

maria72, si eu sunt tare nerabdatoare sa nasc! Azi iar am vizitat-o pe ylilimic, si parca nu mai am rabdare. As vrea sa ma trezesc peste 2 sapt. cu bebelina mea langa mine!
Bebele Lilianei e un dulce, papa bine de la mama, nu plange decat daca ii este foame, are reflexul suptului tare bine format. Uitandu-ma la Liliana cum alapteaza, mi se parea floare la ureche. Sper sa fie la fel si pentru mine.
Ceea ce m-a uimit este cat de mic poate fi un nou nascut. In poze par mult mai mari…

Adinush, ce grasunica e bebelina ta! Imi plac tare mult obrajorii ei bucalati!

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

adinush ai rabdare cu tine mamico , nu s-a nascut nimeni invatat iar ptr. scumpetea aia
de fetita merita orice

alinuk minunata povestea ta , cu toate incercarile si ai fost o luptatoare pana la urma ai reusit
si esti o mamica implinita

pentru voi fetelor ma inclin , toata admiratia mea

maria72 , messa ma inscriu si eu in clubul celor care vor sa nasca
ca nu mai pot ma dor toate cele , si pe o parte si pe alta , de somn nici nu mai vb. si bb imi da niste picioare ,
cred ca picioare de imi opreste respiratia.......haideti la nascut

maryela si tie multa bafta sa te intorci cu bb

alinatxa o sa fii o mamica curajoasa ptr. papushica ta , ai sa vezi ca trece teama de tot
cu gandul ca sa o tii in brate

liuda refacere rapida iubita , sa treaca durerile si sa te bucuri de fetita am incredere
stiu ca esti o mamica puternica

aelita iubita orice ai face esti inconfundabila

39+1 cu denis andrei

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

oana, vezi pm!!!

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

mihacarm nici tu nu mai ai rabdare ? ne punem toate pe nascut ..........ca eu una nu mai rezist
m-a apucat asa o invidie cand am vazut-o si pe columbica cu fetita in brate ........e glumesc da vreau si eu bb
sa vinaaaaaaaa odata

mony

Mergi la inceput