Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 22
gabriela_s spune:
m-a sunat mihaela!!!!
GATA,S-A NASCUT BEBE ANDREI!!!
are 3600g,e brunetel si are muuult perisor!!!
mihaela era bine,cam slabita ,dar zicea ca a nascut repede,din 2 contractii a fost gata!!!
BINE AI VENIT PE LUME ROBERT-ANDREI!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
adinush spune:
Felicitari Miha

Sa creasca mare si voinic si sa va bucurati de el alaturi de tati si Alexia
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
monykk spune:
hai roandre fi tare mami , o sa fie bine inca putin si te intalnesti cu minunea
uite mai punem fetele la treaba poate te ajuta

mony
monykk spune:
intre timp a si nascut
bravo mami mihaela , sa-ti traiasca baietelul sa fiti sanatosi si sa va aduca numai bucurii
refacere rapida tie si asteptam povestea .........vreau si eu 

mony
marybell spune:
roandre

galeria inca munceste pentru tine, nastere usoara, si dureri cat mai suportabile sau mai bine deloc;
bits si kachi felicitari pentru bebelushi, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce poate fi mai bun in viata;
Lily bine ai revenit acasa, te asteptam pe forum cand ai timp sa povestesti cate ceva;
catalina si eu sunt de aceeasi parere cu Levi lasa-l bebe sa doarma, si nu-ti fie frica ca nu sta el flamand, se trezeste el cand ii e foame. imi pare bine ca te simti mai bine atat fizic cat si psihic si aici ma refer la (depresie);
Levi dragutza de tine, te cred ca iti e deja foarte greu cu 2 bebei in burtica si ca abia te misti sau ca abia mai stai, dar incearca sa fii tare sa mai rezisti putin, e bine pentru ei si tu stii asta; iar la cezariana tu vrei neaparat epidurala? fiindca eu nu am dat nici un ban pe anestezie la municipal, dar mi-au facut rahie, i-am dat anestezistei cat am vrut eu...
va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
marybell spune:
ha, in timp ce scriam eu de zor vin fetele cu vesti ca a nascut Mihaela ( roandre )..
felicitari pentru bebe Andrei, sa fiti sanatosi.
va pup mary
poze Erik (23 dec 2006)
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358
Messa spune:
catalina, ma bucur ca te-ai refacut repede si ca esti ok

gabriela, cum nu i-a prins anestezia numai pe o parte? nu inteleg... of, trebuie ca e groaznic de nasol... bine ca a iesit bebe repede! BRAVO, ROANDRE!!!
KACHI, BRAVOOOOOO!!!
maria, pai la mine e cu program, la tine e cum vrea bebe...
Levi, nu vreau sa-mi imaginez cum m-as simti cu o burta dubla!
adinush spune:
Epidurala de obicei nu prinde bine daca nu stai exact pe spate ca sa se extinda simetric.
Aviz fetelor care o sa nasca natural..cand ti se face doza si urmatoarele 10 min pana isi face efectul e bine sa stati cat mai drepte.Dupa aia puteti sa va mai intoarceti usor pe o parte sau alta.
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
ALINATXA spune:
BINE AI VENIT PE LUME ROBERT-ANDREI!SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA ITI ASCULTI MAMICA CARE TE-AO DORIT ATAT DE MULT
36+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/