Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Catalina,multumesc de raspuns si de incurajari.

Marybell,sa inteleg ca ti-a facut cezariana numai cu rahie?
Ai simtit ceva in timpul operatiei? Cum ti-a fost dupa ce a trecut efectul anesteziei? Eu stiam ca la ceza se face rahi cu epidurala,tocmai pt a mai atenua din durerile de dupa operatie(iti baga prin cateterul epidural anestezic in primele 24 ore).

Felicitari ROANDRE!

Luminita35+ si Daria
Pozele mele

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Felicitari, Roandre!!!Sa-ti crasca micutul sanatos, voinic si voios!

Felicitari mamicilor care au mai nascut....refacere rapida si bebei sanatosi!

Eu stau in asteptare....cu bagajul in hol
Mi-au venit si ajutoare, adica soacra-mea.....luni astept patutul pentru Liviu.....si cam totul este aranjat prin casa.

Daca nu nasc pana pe 27, sambata ma duc la spital ca dr. mea e de garda, poate nasc atunci....cu toate ca io am o presimtire ca nu trec de 27 ianuarire.

Felicia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

kachi, roandre, bravo! Felicitari pentru bebelusi, sa creasca mare si voinici si sa va aduca multa bucurie in casa.

liliana, chiar ma intrebam cand vei da un semn de viata! Bine ai revenit! Ma bucur ca Adam e cumintel si ca ai laptic! Sa ne povestesti cum a fost intalnirea dintre cei doi frati!

maria72, ceaiul de zmeura ajuta la relaxare, nu la declansarea nasterii. Cercetarile au fost facute de moase si nu de doctori.
adinush, deci pentru tine chiar nu a contat?
Eu beau ceai de zmeura (nu chiar zilnic) din sapt. 28 in loc de apa. Voi vedea cat de usor voi naste! Ma intrebam daca conteaza sa il beau rece sau cald.
Crema de galbenele a recomandat-o si liliana, ca fiind f. buna pentru cicatrizare. Noua oricum nu ne lipseste din casa.
Forma burtii iar nu conteaza. Burtica lui anis mi se parea cea mai tuguiata din cate burtici vazusem. Eram tare curioasa sa vad daca nu cumva va avea baietel. Si dupa cum se vede are o fetita tare dragalasa!

Eu nu ma pot lauda decat ca dorm non-stop. Nu stiu unde incape atata somn. Culmea e ca imediat ce ma trezesc, mananc ceva ca sa aib#259; timp organismul sa digere mancarea. Insa cum ma ridic de la masa, iar ma ia somnul si dorm, dorm… Cred ca e un semn ca mai am pana la nastere!
Mi se pare ciudat cand vad ca fetele care aveau termenul dupa mine nasc inaintea mea! Am impresia ca raman codasa! Dar noi sa fim sanatoase, ca de nascut o sa nasc eu odata si-odata!

Mihaela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

Bine ai venit in clubul mamicilor de ian.-feb.2007, Cosmogirl.
Iti dorim sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa, voioasa, desteapta si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aventura, nu stiu daca la noi se gasesc probiotice, ca nu m-a preocupat subiectul pana acum..am retinut insa ideea si caut sa ma documentez!

ROANDRE, felicitari!!! sa-ti traiasca bebelushul si tie refacere rapida!!..si mult laptic la tzitzi!

de liuda nu se mai stie minic?

ylilimic, bun venit acasa!!!

catalina, ma bucur sa mai citesc vesti de la tine!! pupici celui mic!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

numai eu sunt fara somn pe aici?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Felicitari Roandre sa ai un bebe sanatos si frumos!

Am si eu o intrebare: mai sunt fete care mor de sete tot timpul? Eu beau foarte multa apa si noaptea cand ma duc la toaleta trebuie neaparat sa beau apa si cum la baie ma duc cam la o ora sau maxim 2, va dati seama. Analizele mi-au iesit bune, glicemia ete de 81, deci e ok. Dar nu inteleg de unde atata sete, in conditiile in care inainte de sarcina, puteam trai cu o cana de apa pe saptamana.
Acum sunt curioasa care ar fi explicatia??
Pupici.

Alina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Chiar, ce-o face Liuda? Oare luni ii dau drumul acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Levi, revin tot eu. Eu am avut ceza cu rahie si am fost treaza. Am simit cand l-au impins pe bebe afara dar nu e durere, pur si simplu simti ca umbla la burta ta. Atat. Dupa ce iese bebe nu mai simti nimic, esti amortita beton de sub sani in jos.
Si sincer, daca nu aveam cateterul ala in spinare pana pe 2, muream de durere. Asa ca mi s-a parut o varianta super.

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Neata!
Am fost aseara la film: "Apocalipto" Daca asa s-o fi scriind. Cine credeti ca a visat numai dracovenii azi noapte?
Si pentru ca jumatate din film, mi-am admirat floricelele de pe bluza, imi ocupam si mintea cu ceva citit pe forum, ca sa nu mai aud nici sunetul. Eu nu inteleg ce este cu anestezia asta care " nu prinde".Daca nu prinde, nu poate sa mai faca o doza?. Inteleg ca trebuie sa stam fix pe spate dupa aia, Saru' mana de explicatii Adinush. Am tot citit pe la fete pe aici: nu a prins pe partea stanga, nu a prins pe partea dreapta.... si ma tot intreb: este anestezistul tampit, sau este de la noi?
Si mai am o problema: voi ma " confuzati" rau:peridurala=epidurala? ca sa se fixeze si in mintea mea ratacitatermenii astia odata!
Despre ceaiul de frunze de zmeur am citit si eu. parca era ceva cu relaxarea, nu cu provocarea contractiilor. Daca dati o cautare, este un subiect mai vechi si aici pe forum.

Shine 37

Mergi la inceput