Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 19
bits spune:
fetele multumim de urari!vreau sa va spun ca totul a fost fff repede.la ora 12.55 intra doctorii(eu eram deja pregatita de catre asistente)mi s-a facut anestezia iar la 13.03 min Amon era scos din burta.nu va spun ce usurare am simtit dupa ce l-au scos.la 13.25 deja eram in pat
.s-au miscat extraordinar de repede doctorii(erau 2) ca sa nu pierd sange mult,asa ca doar 246ml de sange am pierdut.cele care faceti cezariana sa nu miscati capul 3 ore dupa operatie.eu am uitat si am miscat capul iar ca drept rasplata am avut niste dureri de cap vreo 3 zile de mureammm.si ca sa revin :recuperarea super super usoara,inconvenientul cel mare a fost retragerea uterului care a fost destul de dureroasa.bebe al meu era cel mai mare din spital
dar nu au spus nimic,se mirau cum de am putut sa duc o sarcina atat de grea
.a 3-a zi dupa operatie deja nu mai aveam 10 kg
.
Gio de ieri suntem acasa.am stat 10 zile si mai stateam si astazi daca nu se umplea spitalul de gravidute.nu mai aveau paturi asa ca m-au expediat spre norocul meu.
v-am pupat si nasteri usoare celor care urmeaza.
Messa spune:
HAI, RO-AN-DRE!
HAI, RO-AN-DRE!
HAI, RO-AN-DRE!
HAI, RO-AN-DRE!
HAI, RO-AN-DRE!
aiska, 20 de euro pentru 50 de ,mililitri de liniste si somn bun al lui bebe si al meu nu mi se pare un pret prea mare! As da cu draga inima, numai sa fiu SIGURA ca e ok pentru bebe!
gio, pai daca e dupa mancatul meu de iaurt, bebe nu o sa aiba nicio colica, numai azi dimineata am dat gata 1 kil de iaurt cu bifidus...
Salina spune:
Roandre - curaj si sa te intorci curand cu bebe mic. Te inteleg in privinta Alexiei pt ca si eu mi-am facut o mie de griji cand am plecat la spital si l-am lasat pe Dav acasa.
Fetelor, va citesc cu mare drag povestile. Daca v-as spune ca noaptea, la cele 2 portii de papica ale lui bebe, lecturez activitatea voastra de peste zi... Din pacate nu am cum sa si scriu dar sunt alaturi de voi cat de cat, adica sa stiti ca sunt prin zona. Cand o sa ma organizez mai bine si-o sa invat sa ma impart suficient de bine intre cei 2 puiuti astfel incat sa-mi mai ramana putin timp liber si pt sufletelul meu o sa incerc sa fiu mai activa.
Pana atunci, desi nu sunt la primul bebe, vreau sa va spun sincer ca-mi pun o gramada de intrebari de genul "oare fac bine asta?" Cred ca e si normal pe de-o parte, pe de alta mi-e uneori ciuda pe mine ca inca mai sunt sovaielnica in anumite lucruri. Si cum probabil va intrebati la ce ma refer...este vorba despre alaptat, cu care ma lupt efectiv si trag cat se poate. Din pacate nu sunt atat de bogata in laptic pt bebe si cred ca va trebui sa suplimentez. Voi incerca sa pastrez macar 2 mese la san. Chestia asta m-a suparat f tare pt ca la inceput nu parea a fi o problema, apoi cantitatea s-a diminuat, laptele pare a fi o chestie slaba, subtire, uneori apoasa. Mi-e asa de ciuda!!!! Dar asta este! Sa fie ea sanatoasa , este cel mai important lucru!
Si o intrebare pt mamici: puiutii vostri cat laptic beau la o masa? Asta daca le-ati facut proba suptului sau si daca le dati formula. Please, daca se poate un raspuns ca sa ma orientez si eu, ca pe cutia de la Milupa scrie ca la 3 sapt bebe trebuie sa bea 135 ml lapte...si eu cred ca a mea nu bea mai mult de 60-80ml.
Va pupic cu drag pe toate!!!
ALINA cu cele doua comori:printesa Evi(3.01.2007)si David(3,6 ani)
LEVI spune:
Roandre,nastere usoara si tinem pumnii sa fie totul bine!

Luminita
35+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
adinush spune:
Alina eu cat m-am muls ii dadeam cam 90-100 ml la masa.
Acum am renuntat la muls ca nu ma mai doare asha rau si mi-e si mai comod s-o pun direct la san si am si eu unele indoieli ca parca nu mananca asa mult dar atata timp cat nu rla de foame la o ora presupun si eu ca e bine.
A mea mananca si foarte repede,eu mai mult de 15 min la un san nu am tinut-o niciodata,baremi daca ii dau cu biberonul il termina in 5-10 min.
Incerc sa nu ma stresez prea mult cu asta..o sa vedem cum e la control,daca ia in greutate inseamna ca e de bine.
Si referitor la lapte...cum stau o ora fara sutien si tampoane din alea de san,cum fac lac in jurul meu deci cred eu ca lapte am destul s-o satur pe fomista
Adinush
de
Ayleen-Alexandra
gabriela_s spune:
mesaj de la roandre!!!!!!!!!!!!!!
"am contractii si mi-au facut si un calciu.acum si o injectie cu scobutil.totul e ok"
hai mihaela 
!!!!!!!!!!!!!!!!11
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati *
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica 
Messa spune:
Ahhh, de-abia astept si galeria pentru mine, sa golesc odata sacul, ca nu mai poc! Ce minunat, dupa cateva zile de retras burti si senzatii "tari" de matze care stau sa cada, am sa fiu din ce in ce mai bine si cu burta GOLITA si o sa fiu cu cel putin 7 kile mai usoara si n-am sa mai am butuci in loc de picioare si am sa pot sa respir ca un om normal! Ehei, ce boierie! Nu cred ca am apreciat vreodata mai mult decat acum starea de non-gravida! De-abia astept sa nu mai fiu gravida! E naspa rau sa fii gravida in ultimele luni! Gata, vreau sa fiu mamica, nu gravida! STOP GRAVIDA! BEBE OUT!
aventura spune:
Bravo Alinuk, esti tare organizata si te admir! 
Sper sa ma mai destupati si pe mine fetelor cu cate un sfat dupa ce nasc mai ales ca voi acum acumulati experienta! ![]()
Meg, la noi se gasesc probiotice?
Messa, sa iei burtiera ca sa nu ai "senzatii "tari" de matze care stau sa cada" 

Aventura
36+ cu
Antonio
Alinus25 spune:
Messa draga te sustin la cele spuse de tine...
De abia astept sa vina odata bebelina, ca nu mai pot.
Roandre multa bafta!!!

Alina
35+