Mamici de ianuarie-februarie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
aiska spune:
Felicitari Octavia! Ma bucur ca te-ai refacut atit de repede dupa operatie!Ati ales doua nume superbe dupa parerea mea!

Roandre

Messa in Finlanda se gasesc probiotice si chiar ne-au fost recomandate dar pretul este enorm. O sticluta cu picaturi de 50 ml costa 20 de euro! Nu stiu daca au efect, Joel al meu a suferit de colici aproape 4 luni si nici un masaj, ceiut sau dieta de-a mea nu au rezolvat problema.
Oana
sint curioasa care dintre noi va naste prima dar cel mai important este sa fie totul bine, indiferent cind vom deveni mamici.
Umidificator nu se foloseste in Finlanda de vreo 40 de ani incoace,deoarece toate casele aici au un sistem de aerisire foarte sofisticat.Finlandezii nu prea deschid ferestrele nici macar vara datorita ventilelor care se afla in fiecare camera.Mai exista si un sistem de eliminare a prafului care trebuie construit simultan cu cel de aerisire.Din aceaste cauze e simplu sa mentinem casele curate.
Sabina
38+
mamica lui Aleksi Joel 
Shine spune:
Criss68, m-ai lamurit cu picioarele.
Deci trebuie sa mai rezist putin cu ele asa. La serviciu nu renunt inca, pentru ca nu am stare sa stau acasa, si chiar daca as sta acasa, nu as putea sa stau in pat.
Polygynax este naspa, pentru ca se prezinta sub forma de ovule. Punct. Nu le sufar.Bleah.
Am uitat sa va zic, bebe s-a intors, deci am scapat, cel putin teoretic de cezariana!![]()
Inca odata Hai Roandre!.
Shine
36
http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx
roandre spune:
gata fetelor...plec la spital!
M-am facut "mumoasa" si sunt gata de atac...hihihi
hai ca salvez eu ziua de azi cu un bb....nu-i frumos sa treaca o zi fara un nou bb in "familia" noastra.
Va pup si va dau de veste!
Utile pt burtici, viitoare mamici
Helenutza23 spune:

HAI ROANDRE

nastere usoara, te asteptam repede cu vesti. bb sanatos!
bits FELICITARI pt juniorul familiei! sa fie sanatos si voinic! banuiam ca ai nascut, chiar ma gandeam ca nu ai mai intrat de mult. te ateptam cu povesti, poze, alea, alea 
de Dana, Liuda, ce mai stiti?
36+ 

rali spune:
Hai Roandre 

! Nastere usoara si refacere rapida!
Felicitari Bits pentru bebele grasunel sa creasca mare si frumos, multa sanatate!
Raluca 38+
gio spune:
quote:
Originally posted by Messa
gio, dar e ok sa dai la bebe asa mic iaurt (prodlacta, da, sunt bune, testate pe propria mea constipatie si propriul meu stomac, merg perfect!), dar e oare voie iaurtel la bebelic mic-mic? Eu i-as da, dar mi-e frica sa nu stric copilu'! Dap, am termen dupa tine, dar se pare ca rabdare mai putina, asa ca am programat treaba, ca eu sunt cu program, nu as fi stat sa ma apuce pe nepusa masa... asa, ma pregatesc, sunt cu toate in ordine, am cautat prin astrologia chinezeasca, feng-shui, alea-alea, sa fie data cea mai buna si ora perfecta si gata - s-a stabilit, marti dimineata la ora 8 sunt acolo, ca bebe sa se nasca intre 9 si 11.
Messa iubita, sa mananci tu iaurtel, cand alaptezi, hehe.
la bb dupa 5 luni incolo.
Mihaela, tinem pumnii si asteptam vestiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!1
38 +
kmi78 spune:
BAFTA ROANDRE!!! sa te intorci cu bine acasa!!!
BITZ , FELICITARI pt bb2 sa fiti sanatosi sa va umple casa de bucurie!!!
34+
kateryna spune:

Hai Roandre!!! Nastere cat mai usoara! Mai ai putin si iti ti puiul in brate!

Ylilimic, Marinar, Dana sper ca sunteti bine si ca sunteti cu bebeii acasica!
Liuda, hai ca mai ai putin si o sa vi si tu cu bb acasica.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
alinuk spune:
Fetele,
Apropos de alimtentatie:
In Elias era o doamna care se ocupa de sfaturi legate de alaptatul pentru mamici. Avea compentente in domeniu si cred ca studiase si in afara.
Mie personal mi s-a parut un om deosebit - dintre aceeia putini care vin in sprijinul tau neconditionat si caruia daca vrei sa-i dai ceva o faci din placere si nu pt ca te-ai simti obligat.
Teoria cu alimentatia mamei in timpul alaptatului este urmatoarea:
mama poatre manca orice nu ii face rau si nu o baloneaza pe ea. Daca mama are un tranzit oki si nu are pb cu diverse alimente, nici bb nu va avea.
Mancati fetelor orice va pica bine voua!!
Desigur daca bagati un kil de ceapa va va fi rau voua intai si implicit si lui bb.
Asadar parerea mea este ca in funtie de cum va cunoasteti propriul organism puteti alege si ce mancati.
Eu chiar am papat ieri iaurt. Nu s-a intamplat nik ...
deocamdata....
Cred ca "functionez" relativ bine.. iar pe dulciuri n-am mai pus guritza de cand am nascut (asta din motive de kg - pe care intentionez sa le topesc pana la botez
..si cu ceva masajic si sport)
De asemenea, am inceput un tratament naturist (crema care se aplica local) impotriva caderii parului, deoarece doresc sa previn una din consecintele sarcinii. Pe langa Elevit eu mai iau si calciu+d3. Astazi mi-am facut manichiura si pedichiura si sunt o mamica shikoasa caci bebele m-a lasat sa ma fac mumoasa - cred ca ma place asa
. Maine intre doua mese ale lui bb mergem la Conferintele TNB, CTPopescu conferentiaza pe tema "Omul abtipild" si sunt tare curioasa... (desigur apelam la varianta socrela pt 2 ore).
Hai Roandre!!! Punem gajicile la treaba pt tiiineeeee

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................